Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
@leishmania prave si citam, ze si nova spravkyna marcovky 2015, poprosim ta, pridas aj mna do sukromky. dakujem 🙂
Tehuľky, v utorok 29.7.2014 o 20.00 hod. v Kvapke v Trnave začína prvé z cyklu štyroch stretnutí so mnou / zakladateľka a predsedkyňa občianskeho združenia Ženské kruhy, dula, laktačná poradkyňa/. Budeme sa rozprávať o prirodzenom pôrode, dojčení, úľavových nemedikamentóznych technikách, bondingu. Srdečne vás pozývam, teším sa na vás. IP
Ahojte kočky, takže podľa sona budem patriť asi sem. Po dlhých útrapách sa nám tiež pošťastilo 🙂.
Podľa MS mi termín vychádzal na 27.2.15, ale podľa sona zatiaľ na 02.03.2015 🙂 .
O dva týždne idem k Dr., tak snáď mi to ešte upresní, ale veď 1-2 dni hore-dole, len aby bolo všetko OK 🙂 !
ahojte, pravdepodobne aj ja k vam patrim, PM som mala 22.6., pozitiv.test, uzv u zastupujuceho dr. ukazal machulku, o dva tyzdne idem k svojej dr., ma sa vratit z dovolenky.
Ahojte babulky aj ja sa pripajam temin mame 27.3.2015 je to nase prve babatko🙂 velmi sa tesime🙂
ahojte, aj ja by som sa chcela k Vam pridat 🙂 cakame prve babatko, termin by mal byt 9.3.2015 🙂
Ahojte. Doteraz som sa neodhodlala, ale dnesnym dnom koncim 3. mesiac, tak som sa odhodlala napisat... 🙂 Termin mam 1.3. podla menzesu, ale buduci tyzdem bude doktorka merat a upresni.
Ako rastiete vy?
@frkanka
@kludmilka
@nanulikmilasik
@terezmezey
@margaretka
@jankakvetka
@janaochi
maminky, nakuknite do mojho albumu...moja princeznicka sa narodila v marci 2014 a mam po nej krasne veci vacsinou NEXT. Ak by ste mali zaujem, tak ma kontaktuje. Posunte to aj ostatnym maminkam vo vasej sukromnej skupine. Dakujem 🙂
Ahojte babenky,
ak vsetko dobre pojde, tak budem patrit k vam do skupinky. Predbezny termin podla menstruacie mame 30.3. O tyzden ideme na dalsie vysetrenie, tak mozno sa to uzrejmi. Mam ale otazocku, je mozne aby mi v 10.tyzdni sa zacalo uz tvarovat brusko? Mne sa zatial nezda, ale manzel vravel, ze on si to uz vsimol.
a @leishmania pridas aj mna do privatnej skupiny?

@mimi_33 Poprosím ťa o pridanie do súkromky.Dík