Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
inac babule je normalne, ze ma uz teraz taha rez po sekcii? normlane niekedy citim aj akoby vo vnutri...jaosm len v 6tt pravdepodobne, ale to brucho mam ako na 6 mesiac, nechapem...ani sa nezapnem do nicoho.....
@mimi_33 ahojte! Pridávam sa ku Vám. Termín 8.3.. Zatiaľ som u dr nebola.. Poprosím pridať do súkromnej skupiny! Ďakujem 🙂
Ahojte tehulky tak konecne som sa aj ja dockala dvoch ciarociek neni sice silna je slabunko ruzova ale podstatne je ze je tam a hlavne volnym okom viditelna ziadne na tacanie pod svetlom a to ms mam dostat az buduci tyzden tak snad bude silniet kazdym dnom.no som velmi zvedava ci to nebudu opet dvojicky ako v decembri.
@mimi_33 ahoj, asi sa k vam pridam....zaciname byt posunuti, takze mozno to bude marec......som aj vo februarovkach.....pridas ma?
Ahojte ...ako pokracujete?
Ja ledva zijem ...kazdy den vraciam, od rana do vecera ma napina .....potom len spim a jem
Behla som k inemu lekarovi ....ten uz krasne videl babo, aj srdiecko, vsetko premeral ....od mojho odchadzam ....
Ahojte. Velmi opatrne kedze som patrila k decembrovkam 2014 len zial nie na dlho. Druhy pokus vychadze na marec. Poprosim pridat do sukromky. Dakujem.
@isabelle82 Ahoj, aj ja som patrila do decembroviek 2014 ☹ Tak drzim palce! Bola si aj na kyrete?
@matamk ni nebolo treba. Po odkrvacani na sone nic nebolo. Aj doktorka mi povedala nech nikam nejdem. Ak to zvladnem nech to radsej odide same. Zvladla som. A teraz sme opat v tom. Verim ze uz s dobrym koncom.

@mimi_33 ahoj aj ja si prosim ist do sukromky 😉