icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

nelynka
11. apr 2012

teraz pozeram ze som bola 5tt+1 ked som bola predtym prvykrat a videl uz gulocku ale sme boli 8dni pozadu, takze zodpovedalo 4tt..
😒

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka neboj, je to tam, kde ma. Aj tak ti robili hrozne skoro UTZ, ved mna hned dali na UTZ o 3 tyzdne a medzitym ziadne vysetrenie, tak som tiez z toho na nervy. Este je to malinke a nie je to vidno. Hovoria, ze UTZ je vidno tak v 8-10 tyzdni pekne. Neboj bude vsetko ok, tak ako ma 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka mne nerobili UZV v centre..tam idem o dva tyzdne..
ale skrz vytery som bola u mojho gyna tak sa tam hned aj pozret a vravel ze vidi len nejaku tmavu, estrogenmi nadupanu sliznicu, nic viac..

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka este je skoro, neboj, o tie 2 tyzdne uvidia pekneho drobca 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka ja ale idem zase v piatok na UZV k mojmu gynovi, az ma dneska sestricka objedna vpohode..
lebo on je toho nazoru ze to treba pozorovat castejsie, castejsie brat aj HCG ci rastie ako ma..
chvalabohu, aspon budem kludnejsia po tom potrate ze sa nieco deje a nesedim len doma a cakam jak puk na nieco 😀 🙄 😀

mata_ba
11. apr 2012

@nelynka ved urcite a pokial ide o fotenie,to vydrzis 2-3 hodky aj keby co bolo 😀

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka to je super, aspon si pod dohladom a budes pokojna. tak daj vediet, ako si dopadla, ked pojdes na dalsi UTZ. To je mi luto, ze uz si si presla aj potratom. Ale teraz to vyjde 🙂

nelynka
11. apr 2012

@mata_ba no ved toto..ale ono to bude na kusok viac ako na 2-3hodky 😀 😀

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka ja mam zasebou uz 3 potraty, preto je gynos taky opatrny teraz, len nechapem preco on vzdy vsetko povie tak divne, akoby to bolo zle ale pritom to potom prekruti tak ze to je vlastne OK..

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka fuha, tak to je neprijemne, 3 potraty, chuda. A nezistili pricinu? Nech ta len pekne pozoruje, aby nic nezanedbal a konecne to vyslo a v decembri sa narodilo babenko 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka no pricina jednoznacna sa nezistila..
jedine po 3. potrate ma poslali na hematologiu a tam sa prislo na to ze mam nejaku mutaciu ktora v spolupraci s nejakym zapalom alebo infekciou sporobuje trombozu a potraty..takze este naviac picham injekcie na riedenie krvi Fragmin
preto som aj teraz taka na nozoch s tou infekciou, aby zle nebolo..aby drobec koli tomu zase neumrel..

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka to aj kamoska mala 2 potraty a potom si pichala kazdy den nejake injekcie...no a teraz uz ma 2 krasne deti 🙂 Tak uz ked je to podchytene, tak to vyjde. treba tomu verit 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka heh..nic nie je podchytene..2tyzdne mam infekciu v tele minimalne a nikto s tym nic nerobi..
len cakam jak jedna pipa..ta na vysledky, tam na termin na vysetrenie..na nervy len..
a hematologicka..frajerka..ze len cakat s tym zapalom aj tak nic robit teraz nebudu, ci sa s tym dieta vysporiada alebo nie..tiez fest podpora..

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

dnes mi bolo dorucene predvolanie na ockovanie TAT - ked som tehu, tak ma hadam nebudu ockovat... a dalsia vec je ze proti TAT ma ockovali pred 2 rokmi

nelynka
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a no toto nemam sajnu, zavolaj si doktorke co ti na to povie ked si tehu..

jujulinka
11. apr 2012

@nelynka no to je hrozny pristup, ved ako nase zdravotnictvo cele...ach jaj...No netreba stracat nadej a treba verit. Urcite je to silny drobec a pekne sa udrzi az do konca 🙂

nelynka
11. apr 2012

@jujulinka no po IVF moc nedufam ze bude extra silny..ako kazdy jedinec po UO..
no ale uvidime co bude..
necham to na nahodu zase, co ine ostava..

idem ja k tomu doktorovi co mi povie na ten moc a ci mi nieco da..snad ano..

ludka77
11. apr 2012

ahojte dievčatá tak dnes som 28DC, mrcha zatiaľ nikde, no uvidím zajtra. Príznaky žiadne tak ani neverím, že by som mohla byť tehu, hmmm však sa nechám prekvapiť 😀

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 ved urob test a uvidis na com si
drzim palce

ludka77
11. apr 2012

@nelynka urobím zajtra ak dnes nepríde 🙂 v novembri som potratila tak sa tak trošku bojím

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@ludka77 ahojky 🙂 teplotu si nemerias?

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 ja som na tom tak isto,tiez som v novembri potratila

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@nelynka ja som potratila v decembri, na štedrý den ☹

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a nie nemeriam, dcérka sa nám podarila na prvý šup aj to druhé bábo ktoré odišlo tak bolo na prvý šup tak som sa niečim takým ako meraním teplotky nezaoberala. To ma mrzí že aj ty si o bábo prišla :(

@nelynka nebola si ty náhodou v júlovkách 2012??

nelynka
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a och :(

@ludka77 hej bola,akurat som sa ta to iste chcela opytat :D
tak to si potratila rovnaky cas ako ja,vtedy to bol tazky tyzden

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@ludka77 mne meranie BT velmi pomohlo, my sme sa snazili 9 mesiacov a nic, tak potom som si viac zacala vsimat seba, zacala som merat... teraz sa nam po vyse roku zadarilo

ludka77
11. apr 2012

@nelynka no veru ťažký týždeň, ja som bola s prvou júlovka 2009 a veru tam si nepamätám tak veľa potratov, že by bolo a v tých 2012 sa mi zdá že v ten týždeň nás bolo stráááášne veľa :(

ludka77
11. apr 2012

@l_e_n_o_c_k_a to mi je ľúto, že ste sa tak dlho museli snažiť :( ak by to aj nám malo trvať dlhšie ako 3 mesiace aj ja budem meriať, ale ja presne viem kedy mám ovulku, akurát, že tento mesiac sme to robili pred a po, tak som zvedavá či z toho niečo bude 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. apr 2012

@ludka77 drzim palce, urcite budu na tehu testiku //

nelynka
11. apr 2012

@ludka77 ano,ten tyzden sme sli jedna za druhou vtedy,
hnus. Dufam,ze tu sa to uz opakovat nebude..
A mas nejake podozrenie ze by si bola tehu?