icon

Muž nechce druhé dieťa

21. okt 2023

Ahojtee , ako by ste reagovali že muž nechce druhe dieťa ?
nejde o financie ani nič podobné , skrátka nechce 🙈
Ja ano a stale sa preto hádame

babovka2321
•
21. okt 2023

A pred manzelstvom ste o tomto nediskutovali, ci po prvom dietati zmenil nazor na pocet deti?

rakywanda
•
21. okt 2023

Rozdýchala som to. Ale trvalo to dlho.

janinah
•
21. okt 2023

Škoda.ze toto nemáte vydiskutovane kým si založíte rodinu.teda pred svadbou .
Neznasilnis ho....ale pokiaľ je počet detí konečný nech si dá urobiť vazektomiu.nebudes ty ochranu riešiť mu povedz.nebudes hák jesť a zdravie si ničiť a ani nič iné.

hederamonstera
•
21. okt 2023

Jaj dobre robi…
Ale nie, riesili ste to pred manzelstvom? Vase predstavy? Aj ti povie konkretne dovody? Vies ono, pred detmi som chcela 4 deti, ako deti mam, niekedy hovorim, ze aj 1 je vela

ivangeline
•
21. okt 2023

Skor su dolezite dovody,preco nechce.. Je to zvlastne.

nikaa951
•
Odpoveď bola odstránená
•
deti95060810
•
21. okt 2023

to vážne niekto aj rieši počet detí pred manželstvom? 🙄

vsicka036
•
21. okt 2023

@deti95060810 ano, co je na tom? My sme to mali tiez prebrate. 🤷

oli_gapelodiegant
•
21. okt 2023

@deti95060810 čo sa cudujes, to je jedna zo základných otázok, na ktoré má pár vedieť odpoved PRED svadbou ;)

viestta
•
21. okt 2023

@deti95060810 pocet deti, financie a byvanie sa maju prebrat pred manzeltvom. Su to zasadne veci, na ktorych moze vztah stroskotat

4stanka4
•
21. okt 2023

Tak zase ono povedzme si pravdu ze jedna vec je teória a druha prax. Spomínam si na obdobie keď som chcela deti 4 (haha) Aj my sme boli v tom ze budeme mat dve. Teraz máme jedno a sem tam ma ešte chytí myšlienka na druhé ale úprimne som spokojná aj s tým jedným co mame. Čím je mala staršia(3 roky ma) tak tým menej ma to ťahá do druhého a manžela už vôbec nie. Akože netvrdím ze na 100% už druhé nebude ale na 99% už nie. U nás to manžel zavrhol v podstate prvý ale keď sa nad tým logicky zamyslím tak ma pravdu. (financie, bývanie a pod nie sú problém) a zase keby som si vydupala druhé a pritom manžel by ho nechcel tak by som ja osobne nevedela fungovať. Aby tu potom nebola téma ze otehotnela som napriek manželovmu nesúhlasu a kašle na dieťa aj mňa...lebo aj to sa môže stat.

ivik4
•
21. okt 2023

Ja som razne staremu povedala este pred dietatom ze jedno a dost, viac ani bohovy. Bol s tym v pohode a casom povedal ze ani on by uz dalsie nechcel.

Zial, toto je dost vazna tema, musis to respektovat . Neviem si predstavit mat nutene dalsie dieta len skrz ineho cloveka ktory ho chcel. Jednak by som isto nemala tak fajn vztah s tym dietatom a citilo by to zo mna a jednak by som musela robit vsetko ,komplet vsetko okolo dietata kt.chcel len ten druhy a keby nie,tak by som pocuvala co nepomaham ,ze dieta je nas oboch, pritom by som ja bola donutena.

hederamonstera
•
21. okt 2023

@deti95060810 ja sa divim, ze to niekto neriesi ;)

veselo_neveselo
•
21. okt 2023

Musite to len predebatovat, az pokial sa nedohodnete. Ak sa ale velmi hadate, zajdite do poradne; oni vam tam pomozu to spracovat. Aby ste sa kvoli tomu este nerozisli...

A inak baby, ved mozno aj chcel viac deti, ale po prvom prisiel na to ze to nedava, mal ine predstavy, tak chce zostat pri jednom. Bez ohladu na to, o com sa bavili pred svatbou, pred prvym dietatom.
Tu je problem ten, ze maju ine preferencie a nie to, ze sa o tom pred svatbou nebavili...

4stanka4
•
21. okt 2023

@veselo_neveselo presne o tomto píšem že jedna vec je predstava a druha realita.Lebo úprimne na rodičovstvo nie je pripravený nikto a realita niekedy fakt človeka dokonalo prefacka.

milka1988
•
21. okt 2023

U nás som to ja ktorá nechce už druhé dieťa ale muž by chcel 🙈 nútiť niekoho do toho čo nechce podľa mňa nie je správne.

vlucifuk
•
21. okt 2023

Aj my sme to pred svadbou riešili a dohodli sa na jednom. A keďze sme to mali naplánované a pod kontrolou, narodili sa nám dvojčatá.🤦‍♀️ Viem je to iné. To len na margo toho, že proste plány sa niekedy menia. Musíte o tom debatovať, o svojich prioritách, možnostiach. Hmm...Držím palce.

bluemoon24
•
22. okt 2023

@milka1988 u nas je to presne tak.
Autorka: Ja jsem ta, ktera by musela dite odrodit, starat se, v noci nespat a vzdat se zivota, ktery ted mam. Muz je skvely otec, stara se, v noci vstava a vsechno, ale vzdycky je vetsina prace na matce (samozrejme, kdyz otec chodi do prace). A znova bych to uz nezvladla. Kdyby to bylo naopak, ze ja bych dite chtela a partner ne, respektovala bych jeho nazor. Pokud manzela natlacis do dalsiho ditete (prece jenom, zena to ma v tom jednodussi), muze se klidne stat, ze to nevydrzi a nakonec budes sama s 2 detmi. To bys chtela? V klidu si o tom jeste promluvte, ale pokud nechce, tak nechce.

h2
•
22. okt 2023

Jáj, dievčatá, riešiť pred manželstvom a zistiť, o čom to je, po prvom dieťati, sú dve rôzne veci, z ktorých môže vzísť úplne rozdielny výsledok.

zuzanockamt
•
22. okt 2023

Koľko máte obaja rokov? Nechaj to zatiaľ tak. Časom možno zmení názor. Veď nemusíte mať medzi deťmi minimálny rozdiel. Ja som zmenila názor na druhé dieťa pred 40-kou. Muž chcel, ja nie.