Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
Ahojte, nám to vychádza začiatkom decembra, keď všetko pôjde ako má, čakáme prvé tak sa trocha bojím. Končíme 11tt.
@ifka17 tak to mame rovnaky termin 🙂 ako prebeha tvoje tehotenstvo? 🙂 nevolnosti boli/su ? 🙂 brusko rastie?
@lenka_enka jooooooooooj mojaaaaaaa 🙂 divoko 🙂 mám pocit, ako by som svoje telo vôbec nepoznala ☹ som hrozne vyslabnutá... stále by som len spala, a do toho sme sa sťahovali... utrpenieeeeeee 🙂 ale priiiiiijemnééé zase , noooo.... A ty lenuška? ako??? 🙂 ako bojuješ???
@ifka17 no pekne, este aj stahovacka? 😀 tiez si si toho nalozila poriadne 🙂ja tiez stale len spim a boli ma hlava a popri tom sa akoze "ucim" na statnice, ale to ide jednym okom dnu a druhym von 😎 ale asponze uz pomaly prechadzaju nevolnosti a zaludok prestava tancovat 🙂 Dalsi ultrazvuk mame az 5.6. tak aspon ten cas medzi tym rychlo zbehne 🙂 a ty si kedy videla mimco? ja ked bolo este miniaturne, tak sa tesim, ze uz z neho nieco uvidim konecne, nie len malu bodku 🙂 ved uz budeme v10tt 🙂
Ahojte,aj ja budem k vámpatriť .Termín máme na 20.decembra,a bude to moje 4 babetko
@sagitta8 ahoj aj môj posledný menzes bol 18,3.2012 tiez asi december to bude a bola som na sone 17,5,už tam bolo srdiečko....
@karinka2105 my mame 31.12. ale podla mna to ujo doktor zle poratal,lebo potom by mi nesedeli posledne kramy..tak uvidime 🙂 Ale povedal,ze podla velkosti by som mala byt 9 tt 🙂
@lenka7984 aj ja sa prosim pridat do sukromiek..aj ked neviem co to je a na co to je...ale ked tam vsetky chcete, asi tam bude dobre 🙂
Som na konikovi nova,tak este vsetko nepoznam ...ale rada sa pridam kde je dobre a utulne :D
@sandricka2011 ahoj, aj mne podla MS vychadzalo 21.12. ale podla UZ prisli na to, ze drobec je este malinky, a datum urcili na 31.12. takze sme na tom rovnako 🙂
@lenka_enka mne tiez najskor vychadzalo ze som v 6 tt a termin na 4.1.,ale to nebolo dobre vidiet velkost,tak to bol len odhad. Ale to by aj sedelo podla poslednych kramov. O tyzden uz doktor povedal,ze podla velkosti som v 8 tt a termin na 31.12.. Ale to zase nesedi podla kramov a ani podla sexu 🙂..tak mam z toho gulas .... 😲
@lenka_enka Lenuška, ja som hrozná v tomto odpisovaní... sme boli teraz na SVK oznáámiť NOVINKU našim 🙂 aj u dokyho som bola - bambulke bije srdiečko o sto šesť 😀 tak sme šťastní... len nech to ide takto dalej... aj tie nevolnosti už dajako prežijem 🙂 ty štááátnicuješ moja????? božeeeeeeee... ty si tiež samovrah 😀 aké máš štátnice? a kde???
@sandricka2011 to nic, ani mne to teraz nesedi s pocatim, len maly si dal nacas....ono to nemusi sediet s datumom splodenia uz...ide o to, ze sa pomalsie/rychlejsie vyvijaju drobci....ono sa to este bude menit podla toho, ako im to pojde 🙂 ja som zvedava, co mi povie o tyzden v utorok Dr. ci maly dobehol svoju velkost, ci nie 🙂
@ifka17 v pohode :D a ake boli reakcie? prve dietatko v rodine s ovaciami, alebo 23. s chabym "gratulujem" :D Gratulujem k srdiecku 🙂 ja dufam, ze nase je v pohode, ale podla toho, ze mi byva stale zle si mslim, ze je v plnom poriadku 🙂 a uz aj brusko rastie, takze snad je vsetko ok 🙂 JJ statnice, 2 uz mam, este ma jedna caka, ale uz sa mi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nechce, ze sa na nu asi vyrdnem a dam ju na august....resp...nebudem to s ucenim prehanat a uvidim co potiahnem....ved pridavky za 3 mesiace sa este pridaju :-P a aspon si mozem zdravo pospat tento tyzden :-P statnicujem v Ke
drzte sa tehulky, vsetky 🙂

@st2 ahoj,aj ja sa tesim sa december a prve babatko,mozes ma prosim ta pridat do sukromnej temy?dakujem🙂))