Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka neboj, nic na tom není, vážne!
@petrusew Veď, najťažšie bude sa do toho pustiť 😀 Ale budem sa snažiť, nech sa môžem potom aj svokre pochváliť 😀
@nuna55 jo jo,to smícháš-zaděláš těsto,necháš ho v lednčce odpočinout a pak buď tvaruješ nebo moje mamka vykrajuje a já jsem pekla v horkovzdušné troubě na cca 170st ale přesný čas nevím,musíš to kontrolovat a koukat.A ještě teplé se obalují ve vanilkovým cukkru-míchám moučku s vanilkovým podle oka
Razím do hajan.přeji všem klidnou noc,ať broučkové moc netrápěji 🙂
@kokorunecka budou překrásné, jak jinak!
@kokorunecka Hele, děláš to pro sebe! Na tchýni kašly! Já mám zlatou tchýni a tchána, takže si myslím , že Oluška by chválila, ale ještě je neviděla 😀
@petrusew Veď ja popapám, aj keby sa nepodarili 😀
Moja svokra sa nezaujíma o nič čo súvisí so mnou, dokonca ani o nenarodené vnúča.. Ale to je jej bordel.. 🙂
juj kočeny ako som sa nasrdila....práve som sa pohádala so sestrou ja jej vždy chcem len a len dobre a ona sa mi takto odvďačí. Mala som jej malého od 17 do 20:30 a povedala som jej že bola dlho preč že potrebujem aj svoj klud a ona sa urazila ☹ juj ale ma nasra.. povedala že mi ho už nikdy nedá na stráženie 😀 😀 😀 ha ha ha ju to rýchlo prejde už takéto stavy mala 😝 a nie raz ale mňa to dosť položilo hlavne keď vie ako so mnou hormóny šiju.
@nuna55 😀 😀 Tak jej to pripomeň, keď ti ho bude nabudúce dávať 😀 😀
@nuna55 Jaj, jak dobre ja to znam, ty sourozenecke hadky ☹ Ale vsak ona si to rychle rozmysli 😀
No jinak já dneska nedobrovolně "ponocuju". Nesnáším návštěvy, které neví, kdy je slušnost se zvednout a jít... 😠
Normálně už bych dávno spala. Tak tu ještě chvilku počumákuju a utíkám. Dobrou noc všem 🙂
Krásne dobré ránko, dnes po dlhej dobe som vyliezla von z pelieška skôr nejako som sa už nevedela uložiť. No hádam to dospím zajtra 😀 😀 😀
@kokorunecka už aj u vás nasnežilo? u nás snehuje od včera večera no hnus ako je brrrrrr vonku strašný vetrisko fuka ☹ ☹ ☹
Dobré ráno,
@nuna55 krásné cukrovíčko,hned bych ochutnala 😀 U nás ¨byl poprašek,,ale už je to pryč ale fičí šílenej vítr doprovázený sněhovými přeháňkami,v jedné jsme jeli do školky,paráda!!!Jsem ráda,že už jsem doma v teploučku.
Večer jsem vytuhla celkem brzy a samozřejmě jsem ve dvě čumákovala do stropu,ale byla jsem vzhůru asi jen hodinu,tak to docela jde. 😅
Dobré ránko. Já už chci sníh!! Aspoň trošinku, aby na mě konečně padla ta předvánoční nálada 🙂
Jinak do stěhování nám zůstalo 10 dní....měla bych se asi pomalu vzít za pakování. No, nechce se mi, ale nemůžu už se dočkat, až budeme v novém, a konečně začnu "hnízdit" 😀
ahojky.
U nás hnus počasí, furt fouká jak blázen a prší. ☹
V globusu budou mít akci na pampers premium care, a plenka 3-6kg vychází na 3,46,- takže super cena. Já se na ně chystám, doma máme jen malej balíček do porodnice, tak aby jsme měli něco v zásobě. .🙂
Ahojky, přeji také hezké ráno🙂. Tady je taky škaredě, prší a sníh žádný a bez něj nemám vůbec vánoční náladu. A pořád bych spala, máte to taky tak? Mně se nechce nic dělat, jen polehávám a jsem unavená.
ahojte,tak u nas nadhera,perinbaba sype ,tak uz mame vsetko krasne biele.to je nadhera pozerat sa na to spoza okna 🙂)) 😀
@veronika9686 to musí být krásné!!!A pozorovat to z okna ještě hezčí 😀
@krakorka Já jak kdy, někdy vytuhnu a někdy ležím, mám pocit, že musím každou chvíli usnout nic.
@veronika9686 Jee, tak to opravdu čistě závidím🙂. Už aby to bylo všude!
Tak mě tad díky tomu větru(asi) vypadává internet-vrrr 😠
Dneska mě zas prcek tlačí do žeber,to tak bolí,nevim jak mám sedět,nebo jestli chodit,bolí to pořád.
@nuna55 Ale kdeže sneh... Tu prší a fúka vetrisko... ☹
A všetkým želám dobré ránko 🙂
Jeeeej zavidim ze uz mate skoro vsetky sneh! 🙂 v tejto skaredej Bratislave iba vietor fuka a namiesto romantickej vianocnej atmosfery mi za oknom buraju zbijackou dom 😠 dufam ze ked dorazime domov z prace aspon v nasej dedinke bude trochu nasnezene 😉
Ahoj holky, tak včer jsem byla zase na kontrole, všechno v pořádku a malý už má ve 32 tt 1948 g🙂 Určitě to bude cvalík, já se picnu🙂🙂🙂
Jiank taky začínám péct - zatím mám ořechy a dnes budu dělat rohlčíky, ještě linecké a vosí hnízda🙂 těším se na to, i když mě dost bolí záda, tak toho spoustu dělám v sedě🙂
@loretana Ahoj 🙂
No parádna váha !!! 🙂 A teda všetko v poriadku? Úprimne sa teším s Tebou 🙂
Potom nám hoď foto pre inšpiráciu 😅
@petpop
@kokorunecka taaaak a mame to za sebou 🙂 zacali sme s fotenim hned bez.. a postupne sme sa obliekali 😀 kvoli tomu, ze fotografka mala natiahnute cierne platno a na nom vraj lepsie ukaze nahe telo ako na bielom 😀 manzel sa rifli nevzdal.. ale ja som si veru skoro cele fotenie odkrutila len v nohavkach 😀 bolo to fajn.. aj preto, ze fotografka je kamaratka.. aj preto, ze som tam bola s manzelom.. postupne som sa uvolnila a ku koncu sme uz vymyslali fakt take somariny 😀 spolili sme akty s vianocnymi pohladnicami a portretmi pre rodinu 😉 domov som prisla ako zbity pes.. napapala som sa.. lahla a predriemala cely vecer 😕 ale urcite vrelo odporucam.. isla by som aj dnes 😀

@petrusew No... Myslela som, že to bude jednoduchšie 😀 Ale asi si k tomu nájdem video 😀 😀