icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kokorunecka
8. dec 2011

@kohutovci Tak to dobré !
Chichi.... Manžel sa riflí nevzdal... Asi sa hanbil, keďže fotografka je kamarátka 😀
Ja som tiež bola strašne zničená, ale stálo to za to.. Aj u teba všímam, že áno 🙂

kohutovci
8. dec 2011

@kokorunecka no neviem ci sa hambil.. lebo ved v lete plavky nosi a nikto sa nad tym nezamysla.. no ale tak sa rozhodol.. tak bolo 😀 😀 😀 celkom si to uzival.. najviac ma dorazil ked chcel pozu seba ako boha atlasa a namiesto zemegule mal na pleciach moje brucho.. 😀 😀 😀 to som stala na takej malej plastovej stolicke, ruky hore.. aby ich nebolo vidiet.. no vies co... 😀 😀 😀 😀

kokorunecka
8. dec 2011

@kohutovci 😀 😀 😀 Tak toto je zabité 😀 😀 😀
To by mi teda nenapadlo.. A vraj mám rozmýšľanie mužského rázu 😀
Ale aspoň ste sa pritom aj nasmiali...
Ja by som chcela s mm niečo také absolvovať, ale on sa na také nič nikdy nedal nahovoriť...
On dokonca aj na dovolenke bol jediný, kto fotil, lebo on nechcel byť na žiadnej fotke... Nemá to rád..
Požičaj mi teda tvojho 😀 😀 😀

kohutovci
8. dec 2011

@kokorunecka vies co.. fakt sme sa vyjasili 😀 😀 😀 mame aj vianocne kde som nieco ako snehulka a on ma trolsku capicu a pocuva mi brusko.. 😀 😀 no fakt vselico.. 😀 a s pozicanim by nebol urcite problem, len bola by to ponekud dost zvlastna pamiatka.. neviem neviem ako by si to dcerke ci synovi vysvetlovala 😀 😀 😀 😀 😀

kohutovci
8. dec 2011

@kokorunecka ako sa inak dari? stale lezis? uz je trosku citit zlepsenie?

gumimacko
8. dec 2011

Ahojte dievcata nepatrim k tejto teme my sme februar 2011 takze uz pomalinky budeme mat rocek ako to rychlo zbehlo....jaj uzivajte si kazducky den aj s bruskom aj s babatkami 🙂 neviem ci sa tu najdu aj nejake vychodniarky 🙂 momentalne zijem v Irsku a poslali sme na SR kopec detskych veciciek chlapcenske aj dievcenske niektore pouzite niektore nove no aj pouzite vyzeraju ako nove, za naozaj super ceny ,viem,ze na SR je vsetko babatkovske drahe tak pomaham kamaratkam tym ze im posielam vecicky no nazbieralo sa nam ich dost vela takze ich jedna z nich bude teraz predavat,je z Presova ak by mal niekto zaujem,mozem dat kontakt 🙂 krasny zvysok tehulkovania prajem 🙂 a lahky porod samozrejme 🙂

petpop
8. dec 2011

@kohutovci Takovy prijemne straveny den, co? 🙂 Tak to je super, ze sis to tak uzila (snad i manza) 🙂 A vysledky asi teprve budou stat za to, ze? 🙂 Jestli budou nejake "zverejnitelne" tak se nam potom pochlub ju 😉

kohutovci
8. dec 2011

@petpop nieco urcite zverejnitelne bude 😉 po vianociach by mali byt fotky.. tak ich sem potom supnem 🙂

t_stehlova
8. dec 2011

čavte kočky, ako prežívate dnešný deň? My dosť ťažko, nevyspatá a Sašenka sa rozhodla, že bude robiť zle a niekedy sa tak vzprieči v brušku, že ma až hlava zabolí z toho...

andryskam
8. dec 2011

Ahojky, dlouho jsem ničím nepřispěla 😒 Jen občas pročtu diskuzi, co je nového 🙂
Včera jsme byli na UTZ ve 30tt a odhadní váhu máme 1717 g 🙂 Nezdá se Vám to moc nebo je to v normě? Koukala jsem na tabulky na netu a všude píšou, že ve 30tt by měl vážit 1300 g. Já osobně jsem přibrala od počátku 8 kg.

xxx.klarka
8. dec 2011

@andryskam v klidu, my v 30tt měli 1666g a dcerka 1700g, takže to myslím je v normě. Jen asi počítej s větším miminkem, dcerka se narodila s 4200g 😀 Ale myslím že to inviduální a každé dětátko roste jinak rychle.

bambula1307
8. dec 2011

@hojda ved miminko ma este cas 🙂) este priberie 🙂 neboj sa. Niekedy lekari vravia take veci :( Ved babatka maju porodnu vahu od prib. 2..do 4,5kg..to je ake rozpetie. A ak je mamicka mensia aj babo nemoze byt obrovske 🙂).
@kokorunecka
No tak havino si zavaril, to ozaj nepotesi..taka investicia a on to takto znehodnoti. Tak hadam po bitke uz nebude kremik brat. 🙂
Super , ze uz nekasle.

hojda
8. dec 2011

@bambula1307 Já nemám strach, že je mimi malé, já nechápu, jak na to dr. přišla, že bude drobné, když 1505 g je tabulková hodnota.

kokorunecka
8. dec 2011

@kohutovci Neviem ako by som to vysvetľovala, ale mala by som fotky 😀 😀
Ja by som sa vám tu hneď pochválila s foto, ale vážne nie sú publikovateľné....
Mám teraz také premenlivé noci... Raz je dobre, potom zas kŕče.. Jak aj teraz poslednú noc... Ale predýchala som 😀
Našťastie je tatko doma zajtra aj cez víkend, tak keby niečo, ľahko pre mňa zbehne a zoberie k dr. 🙂
@bambula1307 Dnes už si ho veru nezobral... 😀 Tak asi mu stačilo raz dostať 😀

Baby...Som len ja taký antitalent či ešte niekto vždy dobabre celé balenie darčekov???

kristinaanna
8. dec 2011

ahojte, ako sa máte? ja ako som doma , stále rozmýšľam že ako som to zvládala v robote, teraz som stále taká unavená 😒 , niečo do obeda porobím a po obede si musím ľahnúť, 😉
mne tiež pri prvej dr. povedal že bude veľké dieťa a ma len 3620, čo si myslím že je taký priemer, aj teraz mám brucho akoby som čakala dojčatá, a to priberanie ešte len príde v poslednom mesiaci 😀
mne malá niekedy vystrája tak v brušku až to bolí,🙂 , a tak mi vie pritlačiť na mechúr že niekedy až zjojknem ,
dúfam že sa vyšantí teraz v brušku a potom to bude kľudné bábätko 😉

loretana
8. dec 2011

@kokorunecka ¨no jo, bude to cvalíček, ale i tak - já se už tak hrozně těším🙂 fotečku nemám, byl blbě otočený... ale jinak je všechno v pořádku, tak jsem ráda, na další kontrolu jdu po svátcích, to budu 35 tt a pak si už myslím, že půjdu do porodnice...

elisisse
8. dec 2011

Ahojte, no tak dnes je teda uplne na nic den. celu noc som zasa nespala. a dokonca som sa dnes od diabetologicky dozvedela ze mam tehotensku cukrovku. tak ja uz nicomu necham... nestaci ze mam oblickovu koliku este aj toto ☹ uz nevladzem vsetko zle sa na mna sype. ☹

kokorunecka
8. dec 2011

@loretana Veď to, kde sa hrabe môj červíček 😀 (1229g) Ja mám ďalšiu kontrolu medzi sviatkami, tak snáď sme podrástli 😀
@elisisse Hlavu hore, dobré to bude 🙂

elisisse
8. dec 2011

@kokorunecka No to dufam, akonahle som zacala chodit k lekarom tak vsetko zle sa na mna lepi :( ale este stale dufam ze sa mi upravi. 🙂 musim ine mi nezostava... 🙂

kokorunecka
8. dec 2011

@elisisse No a ja zasa dúfam, že neporodím čochvíľa... 🙂

elisisse
8. dec 2011

Neboj sa, este mas cas chvilku... pokial nemas ziadne problemy tak by to nemalo hrozit.... 🙂

kokorunecka
8. dec 2011

@elisisse No deň čo deň a noc čo noc, mám pocit, že to už na mňa ide.. 😀

elisisse
8. dec 2011

@kokorunecka Az takto to vidis?? 😀 mozno to budu ti poslickovia 🙂 ci?? ale este nech nevymysla ma este cas 🙂 a musi pockat na tatina alebo ho mas doma???
Pocuj tak to potom uz musis mat aj tasku zbalenu hm 🙂

kokorunecka
8. dec 2011

@elisisse Veď to, že aj baby mi tu hovorili, že to budú asi poslíčkovia, ale tak... Neviem, neviem.. Keď je tak nízko ... 😀
No toto, že ešte sa nemôže narodiť, lebo ma ešte nemá kto odviezť do pôrodnice 😀 😀
Nemám ešte zbalenú.. Ale do 10tich dní budem mať, to ti garantujem... Lééééébo, nikdy nevieš, kedy zrazu.. 🙂

nuna55
8. dec 2011

juj dnes som k.o. už sa teším do postele 🙂 napečené ďalšie koláčiky, na zajtra urobený šalátik bo mi príde drahý a bude malá oslava a už som dokonala aj ten punčák... zajtra dám vedieť či sa aj podaril

nuna55
8. dec 2011

@krakorka tie vanilkové sú supeeeeeeeeer ešte raz dík moc za recept

bambula1307
8. dec 2011

@hojda ale ved to ma mimco super vahu,moje malo 1300g...pred dvomi tt..ak teraz ma tiezasi tolko co tvoje a to mam skor termin porodu..tak to by bolo male aj moje. No mne nic nepovedali..
Asi je zvyknuta dokina na velke mimca 🙂))

krakorka
8. dec 2011

@nuna55 tak to jsem ráda,že se povedli a e chutnajjí,já je dneska chodila zas užírat 😔 😅 Teda na fotce vypadá krásně,jen zakrojit a ochutnat

já jsem dnes taky nějaká KO,byli jsme si pro mamku,manža zítra jede na služebku,tak abychom tu s Andulínou nebyli sami a asi i to hnusný počasí mi moc nepřidalo.už se těším do postele,doufám,že dnes to bude bez ponocování

kokorunecka
8. dec 2011

@nuna55 Mňáááááááááááááám.... Slintám.. 😀
@krakorka Preto som ja ešte nezačala s ničím.. Lebo do Vianoc by som to zožrala.. ☹ 😅

elisisse
8. dec 2011

@kokorunecka Tak asi natom nieco bude 🙂 tak musis malinkej stale opakovat ze musi pockat na tatina, lebo aj on ju chce vidiet 🙂 ze keby nahodou?no neviem aby si nesla na istotu a neprivolala si to. 😀