icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kokorunecka
8. dec 2011

@elisisse No, snažím sa aspoň nejako sa nebáť s ňou komunikovať.... Ale čo vieš, možno sa už na nás tak teší, že si nechce nechať povedať 😀
S tým privolaním... Pri mojom šťastí... 😀 😀

petpop
8. dec 2011

Tak jsem se akorát dozvěděla, že budu na Vánoce do 9 večer sama doma ☹ ☹ ☹
Přítel musí do práce... Tak to budou letos asi opravdu typické Anglické Vánoce - posunuté na 25.12. 😔
Moje nervy!!! 😠 Ale co už, nic nenadělám, jen příští rok si pro jistotu už plánuju Štědrý den v ČR 🙂

elisisse
8. dec 2011

@kokorunecka neboj sa, ja viem ze to je divne tiez mi to bolo divne ked som s tym zacinala 🙂 zeby to tak bolo mozno sa fakt tak na vas tesi a uz vas chce vidiet 🙂 no tak s tvojim stastim to urcite dobre dopadne. 🙂 😀

kokorunecka
8. dec 2011

@petpop ☹ Tak ja stále dúfam, že mm príde okolo 20.teho, ale on tiež nevie ešte či mu podpíšu voľno na Štedrý deň...
@elisisse Ja som asi divná... So psom mi nevadí kecať 😀
No.. Ja mám také "šťastie" 😀 Ale hádam bude všetko ako má 🙂

petpop
8. dec 2011

@kokorunecka Ach jo ☹ No co muzem povedet, ze? Nekdo pracovat musi, ale akorat na ten Stedry den... ☹ Drzim palecky, abys aspon Ty ho mela doma!! 😉 Ja mam chlopka porad v praci, ale aspon hodinku, dve denne ho vidim - takova chaba utecha 😀 Ale co teprve Ty.. Jak casto prijizdi domu? Mame my to ale úděl, co 😒 🙂

kokorunecka
8. dec 2011

@petpop Práve, že niekto pracovať musí ( a na mňa to nejako nevyšlo 😀 ).
Keď som tam s ním bývala tak to bolo oveľa lepšie... Ráno som ho vypravila, večer privítala a mohli sme ísť hajať 😀
Keď sme spolu chodili tak chodil domov častejšie 😀 Ale vždy sa snažil aspoň po dvoch týždňoch na víkend a tak.. Potom sme to obmedzili na raz do mesiaca na týždeň (lebo jazdí svojím autom, cca 1000km). A teraz, keď príde, tak už by to malo byť nastálo.... 🙂 Aj keď ešte neviem čo bude robiť tu 😀

elisisse
8. dec 2011

@kokorunecka ale niesi divna, to mozno este pride casom a stihnes to. skusaj niekedy to vide 🙂 vsetko bude ako ma byt. 😀

petpop
8. dec 2011

@kokorunecka Kazdopadne vyhlidky jsou pozitivni. 🙂 Ze tentokrat uz zustane doma 🙂
A urcite je sikovny, a hl. musi zabezpecit rodinu, takze praci si najde, neboj 🙂 Na nas zenach to kazdopadne ted nejakou dobu nebude, no.. 😀 Proto si ani nedovolim moc pyskovat 😀 Mrzi me to, ale chapu, ze penizky jsou treba, a ze to vlastne dela pro NAS 😉
Ale Ty mas muj obdiv teda. Ono je to asi uz o zvyku, ze? Ale byt teda 3, 4 tydny sama doma, ja bych tu zdechla.....ale ja tu taky nikoho jineho (rodinu, moc pratel) nemam ze.. ☹

kokorunecka
8. dec 2011

@elisisse Mne to bude asi skôr prirodzené až keď sa narodí... Logicky 😀
@petpop Veď, práca sa dá nájsť, keď sa chce.... 🙂 A zasa, snáď nám to vyjde, aby nejaký čas pobudol s nami doma 🙂
Noooo, ale ty si aspoň doteraz niečo niekde robila.. Ale ja sa cítim strašne sprosto... Ja som max. roznášala noviny ešte keď som bývala s tatinom ( aby som si mohla platiť internet ).. A potom mi to mm zatrhol, že šak načo, že to je namáhavé a ja neviem čo.... A odvtedy sa cítim jak príživník, že nič nerobím a dosť ma to teda se*ie....
Veru, je to už zvyk.. Keď som chodila do školy tak mi to tak neprišlo, lebo učila som sa, mala na starosti psa a jedno s druhým... Len teraz to už je na nevydržanie 😀
A nemáš ani nejaké nové priateľky z toho kurzu??

elisisse
8. dec 2011

@kokorunecka nevadi tak to pride neskor to nieje chyba 🙂

petpop
8. dec 2011

@kokorunecka Muzik si Te rozmazluje, a bud rada 🙂 Ted uz bys stejne ani pracovat nemohla, a pak na to, hadam, budu jeste hodne roku cas 🙂 Ja se treba uprimne nemohla dockat, az konecne vypadnu z prace, a hodlam se tam dlouho nevracet 🙂 Jestli to finance dovoli 😀 Ale kdo vi, treba po nejake dobe doma, jen s miminkem, plinama apod. se budu do prace rada vracet. Ale nemyslim si 😀 Mi celkem vyhovuje predstava takove "zeny v domacnosti" 😀 , starat se o deti, teplo domova, o muzika 😉 Uvidime, jestli mi to vydrzi. Na druhou stranu, kdyby se nasla prace, ktera by me opravdu bavila, asi bych nevahala....ale o tom ted nemuze byt ani rec 😒
Jinak z kurzu nene, vsichni byli od nas o dost starsi, vlastne jsem tam jako 24leta byla nejmladsi, a brali me jako takovou "mladou kozu" 😒

hojda
8. dec 2011

@bambula1307 No ptala se kolik měl náš první a ten měl 2,7 kg a byl v termínu a to by prý odpovídalo...

paja83
9. dec 2011

Přeji hezké ráno, tak já měla dneska po dlouhé době úžasnou noc, ani jsem se neprobudila na záchod🙂.

@kokorunecka A co manžel dělá, jestli to není tajné, že to musí dělat tak daleko? Máš taky můj obdiv, já mám mm každý večer doma a jsem za to opravdu vděčná a je pravda,když asi před 5ti lety uvažoval, že by šel na rok do Anglie, tak se mi to nelíbilo. Trochu sobeckost, ale...

nuna55
9. dec 2011

no ja o dnešnej noci ani nebudem hovoriť, spánok nie a nie prísť a keď som konečne ako tak zaspala tak vedla u susedov stavaju dom a tam roboši ťahali nočnu...takže rachot buchot 😖 😖 😖 ale neva dnes si idem po drahého tak po týždni ho mám doma už sa neviem dočkať.

petpop
9. dec 2011

Dobré ránko všem. Já se vyspala celkem dobře, až na to, že od včerejška nějak slaběji cítím prcka, tak jsem z toho lehounce nervozni.. Ale věřím, že je všechno v pořádku, jen cítím že změnil polohu, proto ho asi i jinak cítím.
Začínám 30tý týden, tak už tam miláček asi nemá tolik místa 🙂 A nervozni zacinam byt cim dal vic.. Uz se to blizi miiiilovymi kroky!! 😉

nuna55
9. dec 2011

@petpop ja som maličku tak menej cítila pred včerom ale to za to že som mala celý deň tvrdé bruško a včera bola ako na ihrisku, neboj zajtra už bude zas o niečo lepšie. 🙂

paja83
9. dec 2011

@petpop Je to tak, jak píše @nuna55 , každý den je jiný, někdy ani nevím, že tam je a někdy tlačí a kope tak, že nemůžu skoro ani sedět. Neboj, to bude dobré.
@nuna55 Ty jo, koukám, že Tobě taky manžel někam odjíždí. Opravdu vás holky obdivuju.

kohutovci
9. dec 2011

@nuna55 naadherny kolacik.. zelam vydarenu oslavu a vsetkym dobru chut 🙂 mnam 😀

kohutovci
9. dec 2011

Dobre ranko dievcata.. tak uz aj na psa dosiel mraz ☹ doteraz som bola ciperna.. behala kade tade.. a uz som asi dobehala... druhy den mam take zvlastne stavy.. som unavna.. v noci spim ako zarezana.. a rano nie a nie sa zobudit.. vcera sa mi cely den napinalo brusko.. pichalo ma v nom.. aj v posve.. mala ked sa tam prevali tam mam pocit, ze odide aj s bruchom.. no konec 😖 dnes som vstala asi pred hodinkou aj nieco a uz by som zase spala.. zase citim to napatie v bruchu.. je to normalne?

kokorunecka
9. dec 2011

Dobré ránko 🙂
@petpop No... Ja nemám nárok na materské, takže keď mm nenájde tu nejakú robotu tak budem musieť malú dať na stráženie, keď sa už bude dať, lebo popri rodičovskom príspevku pracovať môžem....
Vieš, ja som taká, že potrebujem niečo robiť... Nie je mi príjemné len dostať peniaze za nič. Ja neviem... Som taká 😀 Musím makať odušu 😀
To vážne, že najmladšia?? Tak keby tam som ja, čo si myslia o mne? 😀 😀
@paja83 Nie, nie je to tajné... Mm je zvárač.. Len raz dostal výhodnú ponuku a chcel vypadnúť zo SK, tak neváhal..
Aj ja som bola šťastná, keď som tam s ním bývala tie tri mesiace a boli sme denne spolu 🙂
Ale tak, teraz už tých pár dní prečkám, keď viem, že sa nemusí vrátiť 🙂
@nuna55 @petpop @paja83 Moja malá sa mení na nočného vtáka 😀 Celý deň takmer ani muk a večer sa začne ozývať 😀

kokorunecka
9. dec 2011

@kohutovci Drahá vitaj !!! 😀 Ja mám tento stav nemenný už nejaký ten deň...
Dr. hovorí, že sa nemám čudovať, tak ti nepoviem, či je to normálne 😀 Ale asi áno...

katkamyska
9. dec 2011

@kohutovci
ahojky, no čítala som tvoju správu, a to ako keby som písala ja. ja mám tiež už asi 2-3 dni taký divný pocit aj v brušku a začína ma pichať v pošve, aj si s tým bola u lekára? napadlo ma či som sa náhodou nezačala otvárať.

kokorunecka
9. dec 2011

@katkamyska Ja som mala tento stav už predtým ako som išla k dr. a on mi potom hovoril, že sa ešte neotváram, len že malá nalieha na spodok, keďže to moje šidielko je už veľmi nízko...

elisisse
9. dec 2011

Dobre ranko, ako ste sa dnes vyspali? Ja prekvapivo dobre az nechapem.... 🙂

paja83
9. dec 2011

@kokorunecka To víš, že už to vydržíš a pak budete spolu všichni tři🙂. Já tomu rozumím, holt peníze jsou potřebné a když je to dobrá nabídka, tak.....není co řešit.
@kohutovci Mám to podobné. Jsem hrozně unavená, ráno, když manžel odejde do práce, jdu si lehnout a vykopu se mezi desátou a jedenáctou a když večer přijde, tak říká, že je vidět, jak jsem šíleně unavená...Asi to k tomu patří a břicho mám také takové zvláštní, občas bolí, tuhne....ale kontrola ok, i když já mám divné pocity, takže holt to asi k tomu už patří. No máme to za pár. Mně zase, když vstanu, hrozně bolí stydká kost a cítím, jak mě mimi tlačí na spodek a mám to i nateklé, ale to je prý také normál....

martinamk
9. dec 2011

Ahojte Mamicky 🙂 tak dnes mame za sebou velky ultrazvuk tak sa chcem pochvalit. V 32 tt mame 1800 g cize bude velke to nase dievcatko. Pridavam aj fotocky 😉

petpop
9. dec 2011

Dobre ranko podruhe 😀
Nejak jsem se necitila, lehla a prospala jeste dve hodinky. Ale vstala jsem teda s pekne blbou naladou, nevim proc, tak doufam, ze rychle prejde 🙂

amulienka
9. dec 2011

ahojte, som len na skok, vam aku velkost hlavicky namerali v tom 30TT? mne povedal ze je nejaka velka. ale tuism ju zle meral, pozdlzne, zhora sa nedalo kedze je uz dole otocene. najskor nameral 9.5 a potom nejak 8.5cm. dik za odpovede, dufam, ze sa mate dobre vsetky a vsetky ste tu stale komplet este ako kindervajicka.
docitam si vas niekedy...

amulienka
9. dec 2011

@petpop dnes ani ja neviem vstat, vkuse pospavam a som ako omracena.

amulienka
9. dec 2011

@kohutovci ja sa dnes citim presne rovnako. sa mi zase zvacsuje mala aj brucho, citim.
alebo ze ide spln?? 🙂