Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka veľmi rada by som ti pomohla, 😉 , našťastie som pri prvom tehotenstve nemala žiadne problémy a ani teraz, len teraz je to viac unavujúce, predsa mam o 4 roky a jedno dieťa viac 😉
ale treba sa čo najviac šetriť, ten poriadok sa zato nestojí 🙂
no baby, k tomu jedeniu, ja by som jedla len pašteky, slaninku, a lekvár, a takú mam chuť na vínu, že raz za čas (doteraz dvakrat) som si po 1 dcl dala, a kupujem si nealko pivo, ale nie je to také ako riadne, tak keď si mušík naleje, dám si aj ja 😉
toto neni normalne rodi sa v dnesnej dobe prirodzene?Moja znama od 5tt hematom lezala lebo straasili potratom hematom zmizol , potom skracovanie krcku zas lezala, potom tvrdnutie brucha doslova premagneziovana lezala lebo predcasny porod proste vlastne od 5tt lezala pod hrozbou lekarou a drb nakoniec 2TT prenasala otvorena na spicku vyvolavacky konske davky nic samozrejme cisarsky .. co je vlastne dobree v dnesnej dobe nic
@babatienko27 juuuj jaku chut si mi urobila s tym makom tak by som si dala. 😀 😀
@babatienko27 neboooj rodi 😉 mam za sebou 2porody,dokonca aj bez epiduralky,da sa to zvladnut,nase maminy ani babiny nemali ziadne vymozenosti a zvladli to 😉 a to rodili doma 😉 CR je pre babo aj maminku omnoho nebezpecnejsi ako porod prirodzeny,ale o tom sa uz popisalo,nebudem sa opakovat 😉 a vidim,ze ste mak rozoberali,mozes si dat,no s mierou,je to totiz tiez alergen,to mas tak ako by sa to nemalo prehanat napr. arasidmi v tehu,mam alergickeho syna,minule mu dedo dal makove buchty a potom sme mali veselo,opuchnuty,vysypany,no proste dedo,maly jedol,chutilo mu,tak on mu veselo daval dalsie,jedna by mu neuskodila,ale kazda dalsia sposobila reakciu...
@kristinaanna Len ja mám m mopsa a tým pádom chlpy všade a strašne moc...
A pokým nie je mm doma, tak mi nemá kto urobiť poriadky.. ☹
Ale snažím sa byť viac v pokoji jak doteraz 🙂
@tunylyk Veď sme písali, že nejde zjesť celý závin a ani si ten mak sypať do úst priamo zo sačku..
@elisisse videla som, ze si pisala o oblickovej kolike. co to prosim ta je? je to sposobene tehotenstvom? Vopred diki za odpoved 🙂
@kokorunecka u nas momentalne len prevadzkovy poriadok,okna naposledy umyval tatik,mne je teraz cely vianocny poriadok ukradnuty,chcem stravit sviatky doma,s rodinkou a nie niekde v nemocnici 😉 este aj vecicky pre mimco si periem a zehlim na etapy
@kokorunecka jasne,to som pochopila,len odskakujem od rozpisanej spravy,lebo drobec stale nieco velmi surne potrebuje 😀 spomenula som len tu nasu makovu skusenost 😉
@tunylyk 😀 Veď preto aj ja čakám na drahého, aby to tu dal viac do "putzu" 😀
Jáj tak 😀 Dobre, dobre, veď ja nič... Len, že v malých množstvách nič neškodí 🙂
Keď tak jedine kyanid 😀
@kokorunecka inak este ma napadlo,chodime ku alergologicke,no a ta mi spominala,ze ma pacienta,ktoreho mamina sa jej priznala,ze pocas celeho tehu,dokonca este aj v den porodu jedla velmi vela arasidov a arasidovych chrumiek,vyslovene na kila,jej nie je nic,ale chlapcekovi sa to s alergiami len tak sype,mladsiemu syncekovi sa v 4mesiacoch urobil atopicky ekzem,tak tiez podrobne skumala,ci som nieco vyrazne vo vacsich mnozstvach pocas tehu nekonzumovala 😉 starsi ten je pritom zdravy ako buk,mali sme doma psika pred tehu,pocas tehu a do konca jeho prveho roka,ked mal maly rok,tak Gi zomrela a nie je mu nic 😉 a idem ja lahnut k tym mojim loptosom,nejak sa im samym nechce a ked uz zalahnem,tak asi zaspim skor ako oni 😀
@tunylyk Ja jem na kilá čo? Francúzske bagety 😀 Takže malá bude alergická na lepok 😀
Ja viem, robím si srandu.... Je to individuálne, preto sme každý originál 🙂
😀 Našťastie ja nemusím nikoho zatiaľ uspávať, lebo veru by som zaspala skôr 😀
Našťastie, že Ferimu stačí poveď, poď si lažkať, ideme haji a on sa praští do paplónu a už zarezáva 😀
Tech alergii je vubec posledni dobou strasne moc, na vsechno ☹ Kdysi to vubec nebylo.. teda ne tak moc. Jak tak premyslim, ja naduzivam jedine banany :D, tak z toho snad alergie nebude.
Jo a musim se priznat, co jsem tehu strasne miluju coca-colu s ledem..... a semtam si celkove ujedu na McDonaldu, coz fakt vim, neni zdrave 😅
@petpop Ja som si minule chcela kúpiť Kofolu original.. Potom som si rozmyslela, že nebudem spať 😀
Ale asi si idem zajtra rovno po ňu 😀 Lebo inak sa mi začne o nej asi už aj snívať 😀
@kokorunecka tak ja som si dnes dopriala coca colu juj ale som si pošmákla.
Inak oslava sa podarila koláčik bol mňamkovský a drahého som prekvapila, že som mu urobila utopence, vlastne všetkých som prekvapila a moc im chutili 🙂 🙂 🙂
@nuna55 Ja mám radšej Kofolu original.. Ale už ju chcem teraz hneď 😀 Ešte keď si aj ty dala 😀
Tak to je dobre, že všetko sa podarilo, pomlsali ste 😀 Ja som sa snažila urobiť cesto na medovníky.. A nejako sa mi nezdá 😀
ÓÓÓÓ.... Utopencov som už dlho nemala 😀
@paja83 tak moj drahý bol len teraz na týždeň preč, bol slúžiť na záchranke, je banský záchranár a tam musí byť 24 hod. nonstop celý týždeň keby sa niečo stalo ale našťastie sa mi vrátil v poriadku a zas pojde asi až v marci. Teraz ho budem mať domka 🙂 teda no zajtra zas ide hrať deťom na mikulášsku akciu a večer rodičom disco,ale to už nejako prežijem 😀 😀 😀
@kokorunecka a zajtra si doprajem aj trošku šampusu idem na akciu tak trošku mi neuškodí 😀 😀 😀
@nuna55 Ja sa márne snažím vysvetliť môjmu drahému, že to mi ublížiť nemôže 😀 A on niiiiiiiiiiiiiiiiič 😀
@kokorunecka mne aj moja dr. povedala že kludne deci červeného vínka je o.k. tak prečo sa obmedzovať
@nuna55 Tak my sme s mužom abstinenti.. Ale max. to jedno pivo či "sklenku" šampanského (na Silvestra 😀 ) dáme...
@petpop ze coca ccola milujem aj jej vonu ale aj bez nej mi maly skace v brusku a ked mu dam za poharik juuu to je adrenalinu stahuje sa v brusku jak zelatinka
@babatienko27 Mozna je drazdi ty bublinky, jak to cvrlika v tech strevech 🙂 To mi dela maly pravidelne rano u kavy 🙂 A to piju pul na pul s bezkofejnovou 🙂
@kokorunecka Tak zitra mas za ukol koupit si kofolu, ...dokud nemas muzika doma 😀
@petpop Presne tak !! Musím to využiť 😀
no ja si doprajem poriadnu kávu aspoň raz denne 😀, a pri malej som pila čapovanú kofolu na litre 😀
ajaaj zase tvrdnem a to moje ditko ma taha k zemi
Dobré rááááánko 🙂

@kokorunecka @babatienko27 Jo, ja si barvila vlasy naposled pred tydnem 😉 Je fakt, ze pred 3 mesici mi barva skoro nechytla ☹ ale ted uz perfektne. A i kadernice rikala, ze jde prave spis tady o to, nez aby to nejak skodilo mimi. To by ty chemikalie skodily i nam, kdyby toho fakt slo tolik do krve..
To chce klid, ten prospeje miminkuv vic, nez vsechno stresovani z toho, co muzem nebo nemuzem 🙂 Mimochodem, az jsem na nejaky ten zavin sama dostala chut 🙂