Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petpop
Mal by pre mňa dôjsť tatko aj s Kofolou 😀 Tak čakám 😀 😀
Tak nechoď 😀 Vybehneš počas týždňa,keď budú ľudia v práci.... Ale to budeš tiež unavená a nevyspaná, tak nechoď vôbec 😀
Ale ja som sa dnes ráno zobudila na chrbáte, s rukou na brušku a neseklo ma v krížoch 😀 To som prekvapená 😀
nejako ma obchádza horúčka.....dávate si niečo od teploty?
@kokorunecka Musim ☹ Bracha odjizdi na Vanoce do Cech, tak chci po nem poslat nejake darky.. Kdybych to aspon vedela drive, nakoupila bych si v klidu na netu, ale ozval se teprve vcera 😠
Ty sis to teda vymyslela s tou Kofolou 😀
Jinak ja taky asi dost spim na zadech, ...no pry se to nedoporucuje, ptz mimi uz je tezke a tlaci tam na nejakou zilu, nebo co.... ale to bych si musela na pyzamo nasit zezadu micky, abych se na zada nepretacela 😀
@hornet Paralen muzes myslim cele tehu, ne?
@kokorunecka ked ti je upratovanie a vencenie prednejsie ako donosti zdrave dieta, akoze ani zo srandy take nepis! 😒
krásny deň, práve u nás začalo snežiť 🙂 🙂 🙂
ahojky 🙂
tak já pokračuji v pečení cukroví 🙂 Už mám linecké, banánky bílé i kakaové, ořechové mušle, ořechy a košíčky - ty mám v plánu v pondělí plnit, a pak udělat nepečené kuličky a vosí hnízda, uvidím jak budu stíhat. 🙂
Chci se zeptat, nezkoušela jste některá sněhové pusinky? Mám v palici je zkusit, ale furt váhám.
U nás hnusné počasí, mlha, zima ... ale sníh žádný ☹
Snažíme se s dcerkou nočníkovat, aby jsme se zbavili plen alespoň přes den, ale nevím nevím no. Snaží se, tak uvidíme jak dlouho bude mít maminka na to nervy 😀
@amulienka Tak to pozor moja milá !!!!!!!!! Ja som nikdy nikde nenapísala, že mi to je prednejšie, tak sa láskavo skroť ! ! ! ! ! ! !
Ja som len napísala, že to nemá kto iný za mňa urobiť a že to tým pádom jednoducho urobiť musím ja !!!!!
Ale začínam mať pocit, že patríš k tým prehnane tehotným ženám.. Že paralen nad 38°C a keď niekto niečo zje mimo tabuľky tak už je najhorší..
Akože dovi, dopo... Všetky čo tu sú pochopili úplne presne čo som písala len ty si vedľa jak tá jedľa.
Ahojte baby...Málinko sem píšem už, zo začiatku som zvykla viac...ale občas si vás prečítam ako sa kotulkáte..Chcela som sa spýtať som v 32tt pomaličky 33tt a ked dlhšie chodím tak ma bolí okolo pupku...máte tu niektorá podobný problém...Tak by som si rada upratala k vianociam, no nevládzem bolí ma to. trochu.☹(( Ležala som už aj v nemocnici ale s inou diagnózou a zažila som tam všeličo tak sa bojím už všetkého.. 🙂
@hanka21 moze ta malicke niekde tlacit, mna niekedy az pri rebre boli a lekarka ze to malicke tlaci ze je to v pohode ako dlho ta to boli? lebo ked len dnes alebo vcera tak vies ze uz tam babo nema tolko miesta a ked sa natahuje mozes mas taky pocit, ak ta nepichá v podbrusku snad len babo tlaci ale keby to nepreslo nevahaj zajst ku lekarovi aby si bola pokojnejsia.
@kokorunecka
to je smutne, ze babka sa tak spravala :(( take dieta to citi ...skoda.
No musime si spolu vsetci zvyknut, hadam sanam podari. Uz Zuzke vravim, ze mi bude s babatkom pomahat 🙂), ze je velka a sikovna 🙂)).
Ty len este pekne vydrz aspon do toho 37t..to uz potom bude ok a mozes aj porodit 🙂)
Ahojte,ma niektora z vas skusenosti s liekom MEDOFLOXINE 200mg???v prib.letaku som citala ze sa nesmie v tehu,mam zapal mocoveho mechura,krv v moci na tri kriziky a hnis na dva kriziky,,,a mam pit este urologicky caj,,,
@silvia10131 s týmto konkrétnym liekom nie. Tiež som mala obdobný problém ako ty. Najskôr mi gyn. predpísala atb, ktoré sa v tehu nesmú, tie som zvracala a preháňalo ma z nich, urolog. čaj mi doporučila tak 3 šálky za deň.(vraj môže vvyvolať kontrakcie). Týždeň na to som skončila v nemocnici na infúzkach a nútili ma vypiť 3 litre urolog. čaju za deň. Tak si vyber. ☹ Z nem. ma pustili po 5 dňoch už bez bolestí a uro-inf. ťažkostí. Ten čaj má niečo do seba. Ak ti to predpísal gyn., tak vie čo robí.
@vrabciatko dakujem za odpoved,ale hrozne sa bojim o malinke pretoze na tom lieku nebola dokazana bezpecnost,,,len urolog.caj by mi asi nepomohol ze?som zufalaaaa 😔
@silvia10131 niektore lieky v tehu uzivat smies,no je rozdiel,ci ich beries v prvom,druhom,ci tretom trimestri,najhorsi je ten prvy,tam by sa nemali ziadne,pokial lekar o tehu vie,tak ti predpisal urcite vhodny liek 😉 pri mojom prvom tehu som mala podobne problemy,preliecili ma atb,na moc.cesty su taktiez vhodne aj brusnice,tie mozes aj teraz,mam oskusane,ci uz kompotove,susene,su aj pripravky s brusnicami,myslim urinal sa to vola.
@vrabciatko neverila by si,ale aj tych urologickych cajov je viac druhov 😉 niektore bylinky teraz nesmieme,tak ak ju dany druh obsahuje,nie je bezpecny,oplati sa popytat v lekarni,alebo jednoducho citat co pisu na obale,serioznejsi vyrobcovia dokonca na obaloch uvadzaju,ci je caj vhodny pre tehulky 😉 o bylinkach vhodnych pre tehotne bol tusim v septembri dobry clanok v casopise Dieta.Da sa to najst aj spatne na ich net stranke
@bambula1307
Určite to Zuzku prejde 🙂 To len teraz, keď to je ešte všetko v rovine tajomna, že máš len bruško a nemôže bábo vidieť 🙂
No, aj ja hovorím, že aspoň do polovice januára vydržať a potom už nebude také zlé rodiť 🙂
@kokorunecka fiha to je otocka 🙂
@kokorunecka mne horucka nad 38 stupnov uz jedno dieta zabila, takze mam pravo tvrdit, co tvrdim.
@amulienka Aká otočka?? Ty jediná si tu nepochopila čo som písala... A hneď si na mňa vyštekla. Radšej si to ešte raz prečítaj.
Horúčka ti zabila dieťa, ako píšeš, nie Paralen.. Ktorý tehotná môže hneď a nie čakať do 38.
@hanka21 moja nooo som na tom podobne davaj si magnezko a je lepsie mat neupratane aj ked si myslim ze bordel nemas to ho len ty vidis je lepsie byt na Vainoce s rodinkou doma ako infuzky nemocka pekne sa stedri urob stedrun vecer manzel deti strom a oddychu a
@kokorunecka ten smajlik tam ma svoj vyznam. keby som ta chcela osocovat, tak ho tam nedam. ale ani nemam na to dovod, doteraz som si nevsimla, ze by sme mali nejaky problem my dve. tak tvoja reakcia je dost prekvapujuca.
nadavat si mi ale nemusela...
co sa tyka horucky, ved to som napisala, ze nad 38 stupnov. ...to uz ma zmysel. ja som tam nenapisala ze nesmie. si domyslas trosku zase, to nie je pravda. stojim si ale za tym, ze na zaciatku tehotenstva by som s paralenom nesaskovala. ale kde my uz sme, jednou nohou v porodnici.
@kokorunecka
ahoj, no ja vôbec neviem čo to je. to je len také pichanie, vo vnútri vagíny. ved v utorok idem na poradnu tak som zvedavá čo mi doktor povie. ja práve ešte nemám padnuté bruško, stále je pekne hore 🙂
@amulienka Kde som ti tu znadala zas??? 😲
Napísala si tam doslovne toto : amulienka @hornet paralen nad 38 stupnov.
@katkamyska Ani ja nemám padnuté bruško, ja mám len zosunuté bábo 🙂 Tak potom daj vedieť čo ti povie 🙂
@kokorunecka no predpokladam, ze tou "trubou" mas na mysli mna. dozviem sa, aky mas so mnou problem uz konecne?
@amulienka Napísala som ti, že hej, počuj, si trúba?? Nenapísala.. A nepíšem si tu len s tebou..
Pozri, keby to myslím na teba.. Tak ti napíšem na rovinu, že hej, počúvaj, toto a toto...
Ja čo som chcela som ti tu napísala v tejto "našej" skupine... Tak neviem prečo si stále myslíš, že to čo píšem aj do "statusu" hneď je myslené na teba...
Nebolo to myslené len na teba ten status... A tou trúbou som nenazvala teba..
Ale boli ste konkrétne 3, čo ste ma trochu poštelovali...
Takže sa ti teraz verejne ospravedlňujem, ak som reagovala prehnane.
@kokorunecka ved som si aj myslela, pretoze tu na fore posobis velmi milo a v pohode. ale ako som ta uz aj sukromne prosila, najdi si niekoho ineho na vybijanie, ok? dakujem za pochopenie. vsetko dobre zelam

@kokorunecka Dobre rano, utikej pro tu Kofolu 😀
Mam dneska nabitý den, konečně se dokopávám k nějakým Vánočním nákupům, ale hádám, to bude asi hodně kruté takhle při sobotě, všude bude narváno 😖 Jsem unavená už jen z té představy 😀