Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
no tak skoro jsem je spálila 😅 ,ale dobrý,sice jsou víc zlatavé než by měli být,ale spálené nejsou 😀
@polarnicka no v podstate to mozes dostat aj normalne. ale ja som nikdy nemala ziadne problemy s oblickami a lekarka mi povedala ze sa to moze objavovat len v tehotenstve. no nic prijemne to nieje. to je ked mas v oblickach piesok alebo kamene, a mne este mala lezi velmi casto na pravej strane brucha a tym padom tlaci na vsetky tie organy co tam mas. vtedy ti neodchazaju z tela plyny ani moc . a to tam robi velku sarapatu. ja som s tym skoncila v nemocnici na infuziach a nechali si ma tam tyzden. a veeeeeelmi to boli.
mikulášska akcia sa vydarila bolo skvele trošku som sa odreagovala, pobavila, zasmiala ... hneď mi je lepšie 🙂
Juchuuu, mame kocarek!! Teda jeste ne doma, ale konecne objednany a zaplaceny! A za super penizky!! Od zacatku byl mym favoritem, na bidnem anglickem trhu jeden z nejlepsich (funkcnost, prakticnost, pohodlnost,atp.) za "rozumnou cenu". Novy v obchode MotherCare vyjde na cca 12.000Kc (400 liber), a ja ho koupila za cca 4200Kc 🙂 (140liber)
Tak mam taaakovou radost!! At zije E-Bay, obdoba ceskeho Aukra 😉
Uz ho chci mit doma, pokochat se pohledem a...... premyslim, jestli ignorovat povercivost, a uz si ho doma nechat, nebo ho dat jeste na "hlidani" kamaradce 😀
@petpop ja mam kocicek tiez doma teda v pivnici od 23tt aby sme ho doma neobehovali heh a som rada ze ho uz mame povery v 8 mesiaci uz neexistuju keby babo aj pride skor s kocikom to nic nemaa
@kokorunecka @nuna55 @babatienko27 Tak ja uz ho asi taky necham doma 😀 Nemuzu se ho dockat, az si s nim pojezdim po byte, poradne ho "osaham" 😀 .. Misto Vanocniho stromku asi letos budu koukat na kocarek 😀
Je fakt, ze by bylo dost neprakticke, strcit ho ke kamosce, a vyzvedavat ho cestou z porodnice, ze? 😀
Jinak @kokorunecka me ta cena zachranila krk 🙂 Vsechny penize jsme strcili do stehovani, i ty, ktere byly odlozene na kocik, takze kdyby ne tahle super akce, asi bychom kupovali az tesne pred porodem, ne-li az po 🙂
Ahojky
@petpop tak to je super 🙂 potom hoď foto 😉
Já měla u Sáry kočár u kámošky protože tchyně ho v baráku nechtěla 🙄 ale ted už ho mám od října doma a mamině to nevadí...na žádný pověry nevěříme 😅
Taky jsem kápla na aukru na suprovej kup mám ho za pár kaček a vypadá dost zachovale 🙂 Neměla sem prašule abych dávala za novej 25 tisíc 🙄
@petpop 😀 Nedalo mi nezasmiať sa, že namiesto vianočného stromčeku budeš pozerať na kočík 😀 😀
Predstavila som si kočík v ozdobách, ktoré majú byť na stromčeku 😀 😀
A teba jak sedíš v kresle a pozeráš na vianočný kočík s rozžiarenými očami 😀
Tak to potom bolo ako z jasného neba, že si našla takú výbornú ponuku 🙂
ahoj holky, chci se zeptat, abych nic neudělala špatně - dostala jsem od dr papír na mateřskou - tam jen vyplním zaměstnavatele, podepíšu a společně s ukončením nemocenské (papír s červeným pruhem) manžel odnese zaměstnavateli - to je vše, žádný jiný formulář se nevyplňuje, nebude chtít zaměstnavatel po mě ještě něco? Necítím se na to, tam jet, tak by to za mě takhle vyřešil manžel...
A chápu dobře, že tu sumu vypočítává sociálka? My máme v práci totiž dost hroznou účetní, co může, pokazí, tak mám strach, jestli náhodou zaměstnavatel (účetní) něco nedokládá, to bych se akorát tak stresovala, že to v práci pohnojí:(
@suzamen Tak ja na zacatku rikala, ze kocarek bude jedine, na cem nebudu setrit, kdyz ho chci na 3 roky.. Ale pak nas pritlacily ty penizky, a nakonec jsem i rada, ze to takhle vyslo 🙂 No kdo by nebyl, ze.
@kokorunecka Jo takhle nejak si to predstavuju taky 😀
Holky, ja dneska prospala skoro cely den, nevim co se deje, ale nejsem schopna fungovat. Neni mi spatne, jen jsem byla tak strasne unavena. S prestavkami jsem spala vlastne az do 3 odpoledne!!!! A vidim ze vecer to zase brzo zalomim. Takovy den jsem teda snad nikdy nemela. Nekdy si schrupnu po obede, ale dneska to je fakt extrem 🙂 Co z toho dne mam, rano jsem vstala-byla jeste tma. A ted kdyz jsem vstala-uz zacla byt znovu tma 😀
Beru to tak, ze telo si reklo o odpocinek 🙂 A malemu to asi taky prospiva, tak krasne lenive se dneska v brisku prevaluje 🙂
@loretana myslim,že musíš přidat papír o nároku na mateřskou a ten dostaneš sice na sociálce,ale mateřskou ti vyplácí zaměstnavatel.
Já to řeším přes účetní,jak dostanu papír na mateřskou,tak posílám jí spolu s tim papírem o nároku,ona vypočítá vše potřebné a posílá OSSZ,kde vypočítají kolik bude zaměstanavatel platit a posílá mě zpět,to já pak odnáším na sociálku.Takže zašla bych tam poradit se,jak mám postupovat při nástupu na PPM.
Holky,já dnes začínám 32tt 😕
Baby.. Konečne som urobila tie medovníky... Ale vyzerajú skôr jak po vražde 😀
Nemala som ich zdobiť a hotovo 😀 Chytali ma pri tom nervy 😀
@kokorunecka 😀 Ja bych je snedla i takove 😀 Ale fakt pecka, pry "vyzerajú skôr jak po vražde" 😀
@petpop Keby si to videla na tých táckach, keď som sa s tým trápila 😀 No, utýrané medovníky, čo si budeme klamať 😀
@kokorunecka Kdybys je nezdobila, usetrila sis cas i nervy 😀 Ale co, vsak i snaha se ceni, a hlavne ze je to jedle, nejdes s tim prece nikde do souteze 😀
@petpop Tak o to pokoj.. Mm zje všetko a ešte povie že jééééé, kde sú ďalšie 😀
@kokorunecka hlavne že sú farebnéééééééééé
@nuna55 A že tam je smajlík 😀
@kokorunecka ale jasneeeeeeeeeeeeee
ja nikdy medovníky nezdobím lebo by som ich mala určite kaput ble hrozné tak len s orieškom a tento rok ich piekla moja sestra a tými čo urobila by som mohla povybíjať všetky okná na okolo také sú ako kameň 😀 😀 😀
@nuna55 Ja som piekla medovníky prvýkrát v živote... Samé o sebe boli v pohode 😀
A potom, že vyskúšam aj ozdobiť, veď to nemôže byť až taká veda... 😀
No viem, že už ich nikdy zdobiť nebudem a dám maximálne ten oriešok do stredu 😀
Ahoooj holky, dočítat neda taky nebudu! Je tady toho zase hromada a to nechci vidět, jak to bude vypadat za pár dní! Mám teď nějakej frmol, pořád někde lítáme - doděláváme pokojíček, dokupujeme věci k vánocům a pro prcka, uklízíme...no teď to budu dělat já, no...v sobotu jsem byla u našich, dneska s kamarádkou ve městě zítra jedu do Brna na alergologii a do Ikey koupit matraci do postýlky, v úterý do poradny a do Olomouce...asi...na vánoční dárky, ve středu na pedikůru, ... no prostě toho mám tento týden nějak moc 😅
@kokorunecka No neee, ty se ti povedly! Šikulka! Náhodou vypadají velice dobře i ozdobené 😀
@petrusew No teda nabitý program 😀 Keď už budeš v Brne tých pár km do Holíča / Skalice ťa nezabije 😀 😀 😀
😀 Nieee, neklaaam 😀 Nemala som na to nervy jednoducho 😀 A to som si myslela, že som človek trpezlivý 😀
@petpop
tie nase mimina si tam asi tancuju 😉
tak ja tiez citim zmenu polohy,,ale nedokayem urcit kde ma co, len viem ,ze uz nieje krizom, no raz ma kope v pravo a raz vlavo, asi je na kolotoci 🙂 .
Pekne si napisala o tej detskej ziarlivosti 🙂 nejako si hadam zvykneme na seba vsetci, aj ked zaciatky budu asi tazsie.
ja som teraz daka vytazena nestiham ani odpist 😒
@kokorunecka ja zdobim glazurou..no nije to moc lahke aj ked ja mam daku prax ...ale orech je fajn..pripadne trosku namocit do cokolady a ja som ponalepovala snehove vlocky z marcipanky a vyzera to celkom dobre...ale zaciatky su tazke..aj snaha sa ceni 😎 😎
@bambula1307 Hovorííím 😀 Ale aspoň viem, či to budem chcieť ešte niekedy robiť. 😀
@kokorunecka Hele, moje poprvé vypadaly hooodně podobně. Pokaždé jsem si říkala, že příště už fakt ne e... no a jsem nepoučitelná! chce to jen a jen cvik 😉 Příště ti to půjde jedna báseň, fakt 😉

Ahojky,vy jste toho¨napovídali!Dočítat nebudu,to bych nedala
😅
mám tu mamku a tak nen¨í moc času,vždy jen nakouknou.Ale dnes jsme se byli kouknout na vánoční trhy a koupila jsem si Ježíška-krásnej kachlovej obraz,mám z něj radost a moc se mi líbí,jsem neodolala.
no a stále pokračuju v pečení cukrví,dnes dělám strojkové,takže za chvilinku peláším zas kk troubě abych to nespálila.
postřehla jsem,že se trohchu štěkáte,holky buďte v klidu!!Zasmějte se nad tím a hotovo.Taky to tak děám,když si něco pře¨čtu co mi není po chuti.Každej jsme jinej a máme svou hlavu,svůj rozum!!
😉
Tak já pádím k troubě,jinak to spálím!!!