Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@mamilia 🙂 Neboj... Veď už len chvíľu 🙂
Áno, prispievala.. Resp. asi dva-tri príspevky 😀 Nejako sa mi to potom nechcelo v tom hľadať... Chodila som tam pod menom Kristína.
@kokorunecka uz ani ja tam nechodim...na MK je to lepsie..🙂
Veru uz len chvilku..🙂
@kokorunecka jaj a ako si myslela ze poslickovia nebolia...?
babule neviem či je to tým počasím ale dnes ma nejako všetko bolí ☹ ☹ ☹ ani chodiť sa mi nedá a bruško tvrdne a tvrdne 😖 ale no dokopala som sa aspoň upiecť tie zázvorníky a @kokorunecka presne ako si hovorila hneď som aj koštovala a poviem ti že tá námaha stála za to su božské 🙂 🙂 🙂 si zasa pošmákneme
@mamilia To fórum tam je zle zorganizované, neprehľadné..
No ráno, keď som sa zobudila tak som cítila také mimovoľné sťahy... A teda, vôbec neboleli od tých, ktoré som mala predtým 😀 Predtým to boli malí diablici a nie poslíčkovia 😀
@nuna55 Óóó mňam... Ja ľúbim zázvorníky 😀 Len sa do nich radšej nepúšťam, lebo si ich nechcem sama sebe pokaziť 😀
@kokorunecka ako tak pozeram,si zo skalice?ja pochadzam inak z holica.do pd som sa vydala.
@oluska88 No, bývam v Holíči 😀 A pocházam konkrétne z Radošoviec 🙂
Fúúú... Dobre ďaleko si sa vydala 😀
Mne sa zdá, že tatkov šéf má zas ženu z Pd a idú bývať tuná niekde 😀
@petja Takhle bych se k tomu postavila, pokud to je jen na chuť, tak je super, že si člověk mlže dát pokaždé jiné kafčo a pochutná si. Třeba moji rodiče pijí 4 kafe denně oba, tak tem by se to hodně prodražilo. Je dobré, když přijde návštěva, můžeš taky nabídnout od kakaa (ten Nesqiuk je @xxx.klarka opravdu výborněj, lepčí než Chococino 🙂 ), pře Latéčko, nebo klasické presso... já mám třbea ráda Latte a teď jsem si oblíbila to jejich karamelové, dělám si slabší i v těhu tak 3x do týdne. Jinak to vyjde na 8Kč za kafe nebo 15Kč třeba za to Latte....
@xxx.klarka Tak to určo na lačno nemusáš být.
@kokorunecka no pekne.a na akej ulici,ak sa mozem spytat.ja som byvala na m.nespora
Tak jsem zpět od kamrádky,bylo to moc fajn dopoledne,teď jsemm do sebe natačila oběd ale ještě něco bych si dala,ale co!!!Budu muset prolízt zásoby a nebo zaš šáhnu po kravbicích s cukrovím 😅 (ale měla bych se krotit aby nám do Vánoc něco zbylo).
Tak padlo pár kousků cukroví,nevim nevim jestli timdle tempem do Vánoc nějaké zbyde. 😀
Asi si budu musset jt něčím namazat břich,nějak mě šíleně svědí!!
Ahojte, chci se zeptat, co vsechno se zjistuje na UTZ v 32.tt? Myslela jsem, ze probehne dnes, ale jsem objednana az na 27.12. a jsem straaaasne zvedava :-\
@kokorunecka na buduce skus zdobiť takto 😀 😀 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21072&ord...
aj mne sa to celkom páči asi také niečo skusim
@elisisse vdaka za info 🙂 ja mam iba jednu oblicku, takze ked si na nu babo lahne, tak neviem :D ale pisala som si uz s jednou kockou tu o tom a vraj to nie je ziaden problem 🙂
mrzi ma, ze mas bolesti :S ak mam pravdu povedat, vobec som si nevedela predstavit, ze babo si moze vybrat, ako bude lezat :D ked su uz potom take velke, ze pomaly sa do bruska nezmestia 🙂 tak drzim palce 🙂
@polarnicka nieje zaco... no tak ti si musis davat veeelikansky pozor. ale skoda je to ze to ty velmi neovplyvnis... ja som tiez nieco take netusila ze sa moze stat. som zvedava na tie posledne dva mesiace.
mne este teraz nedavno zistili ze mam aj tehotensku cukrovku, ale stale dufam ze to bol len plany poplach. lebo predtym ako mi dali vypit tu glukozu tak som nemala vobec ani len naznak zvyseneho cukru. a pri tychto oblickovych problemoch je to o nieco horsie....
len dufam ze to nebude trvale lebo toto vsetko sa na mna nalepilo az pocas tehotenstva. :(
dakujem za povzbudenie 🙂
@elisisse ved za chvilocku je babenko vonku a budes zas fit 🙂 a uz ziadne nocne cikanie 🙂
@polarnicka no tak v to dufam aj ja. 🙂 😀
Ahojte,
u nás těhu vše v pohodě, jen jsem dnes musela zrušit poradnu, protože jsem tak strašlivě nastydlá, že by to vůbec nemělo smysl. Místo toho jsem zašla na obvod a vyfasovala ATB (druh, který se smí i v těhu). Už týden totiž sotva lezu a mám tak brutální kašel, že už jsem spíš začínala mít strach, že prckovi ty věčné otřesy celého těla při kašli začnou vadit víc, než jakákoliv léčba.
Takže poradnu mám příští pondělí a pak hned v úterý velký uzv.
Tak se všechny držte a hlavně buďte zdravé! 😉
@mamilia ahoj... čítam že si bola v nemocnici... prečo a ako dlho?

@loretana no to potěš koště teda