Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@mamilia no spolubývajúce v pohode.... praveze ja som ani nepocitila kedy som sa začala otvárať.... vobec.... uvidíme čo na tie vianoce ved ja by som doma tiež ležala.. infuzky mi davali ale už nedavaju... papam magne B6 tri krat za den... presviedčam maličkého nech do februara v brušku vydrží 🙂
@petra123456789 TAk aspon do polky januara....🙂 A co ti povedali doktori ze kedy by bolo bezpecne .keby sa babenko vypytalo na svet skor.??
@mamilia nehovorili mi nič také... len že teraz je to ešte velmi skoro....
ach jaaj ...a zlepsuje sa ti to aspon...???? Drzim ti moc palceky....
@mamilia tak si ma potesila ze mas dobry pocit z tej nemocnice 🙂 vyzera to tak ze maju aj velmi dobre vybavenie a pekne izby. No uvidime, zatial som to videla len na fotkach 😉 ale hlavne aby vsetko dobre dopadlo. teda ak sa rozhodnes rodit tam mozno sa tam stretneme 😀 u mna to vyzera tak ze sa malicka narodi skorej. (Vieme totiz kedy sme babulko vytvorili takze podla mojho vypoctu okolo 6teho uz bude s nami 😀)
ahojky,
dneska dopoledne na mě padla taková touha po chování miminka, už se nemohu na toho prďolku dočkat. 😵 😵
Tady se můžete pokochat 😀 Moje letošní snaženíčko. Dodělala jsem vosí hnízda a končím. Zítra se pustím do konečného úklidu - utřu prach, převleču postele a budeme se už těšit jen na Vánoce. 🙂
Musím do vánoc ještě něco uháčkovat, ale vůbec se mi do toho nechce. Po neděli mám v plánu nastrojit postýlku , aby to bylo na Vánoce pěkné - bude to cca 7 týdnů do porodu, ta by to mělo být v pohodě už. 🙂 Při dceři jsem připravovala postýlku měsíc do předu.
No, idem si na chvíľu ľahnúť, lebo som vyčerpaná...
A to som si len umyla riady, vyvenčila psa, umyla dlážky, utrela prach,prezliekla postele a dala prať...
No fuška, ani som netušila, že až taká...
@xxx.klarka Mňam.... 😀 Ja už chcem Vianoce 😀 Len tak sedieť, čučať do telky a uzobávať sladké 😀
@mamilia no ono sa to už nezlepší.... len aby sa to viac neotváralo, o to ide... preto mi dali aj ten pesar....
Ahojte, dlho som tu nebola.... pokazený PC 😖 ale dúfam, že už je všetko o.k. Tak ja už tiež finišujem s upratovaním, ale snažím sa myslieť hlavne na malinké a nepreháňam to 😉 aspon sa mám na čo vyhovoriť 😀 budúci týždeň upečiem nejaké dobrotky a už budeme čakať na Vianoce..... teším, teším...
Krásny dník
@petra123456789 To věřím, že je to dlouhé. Mně všechni o bolí po noci, natož jak to máte takhle vy a přeci jen doma je doma, naprsoto chápu. Nemusíš so února, za měsíc už to bude v pořádku, neboj.
@petra123456789 držím palce aby ste vydržali čo najdlhšie
@petra123456789 Ahoj, taky držim palce, aby tam miminko ještě aspoň měsíc vydrželo. Musí to být hrozná otrava, ležet a ležet... 😖 .
tak máám politý marokánky,vyžehleno a te´d tu ležím a odpočívám,protože mě zas chyt¨la bolest té lopatky.
@petra123456789 drž se!!!!
@xxx.klarka teda to mi nedělej,se mi úplně zbýhají sliny! 😀
@kokorunecka jo jo,už je to fuška,taky jsem z toho vždycky hotová,tak si odpočiń a bude zas líp
dievčence dakujem vám...
@petra123456789 drzim silno palceky 😉
Dnešná poradňa úspešne za nami. Malý váži 1800 g, je otočený dole hlavou a všetko je OK. Čo ma prekvapilo je ďalšia poradňa až 9.1. 2012 😨
tak ja som dnes bola celý deň u našich a vypekali sme dobroty, škoda len že foťák som nechala doma 😀 ale inak do rána som sa konečne ako tak vyspala.
Asi si idem urobiť kakavko a zožeriem si medovníky 😀 😀
@kokorunecka ja som dostala chuť na treščiu pečeň...už je po nej mňam
@kokorunecka 😀 😀 😀
Ahojte.. dnes sme boli v poradni a na morfe.. mame 32cm a 1955g.. podla vas su tie cm v poho? doktorka to nijako nekomentovala.. ja som cakala, ze mala bude mat viac.. co sa pise tak v 33tt by malo mat babo okolo 40cm.. hm..
@vrabciatko az 9ho? kedy mas termin? mne povedali, ze mam prist este 29ho, brali mi este nejake stery na bakterie, budu vysledky a od noveho roka budeme chodit do porodky..
@martinamk aaale 6ho? no tak ked mi pojdeme na cas a nie este v januari.. tak sa vidis aj somnou 😉 😀
termín mám 6.2. a akurát 28. mám ísť na prietoky do pôrodnice. Po tom 9-tom už vraj budem chodiť každý týždeň do poradne, ale stále len na gyndu, nie do nemocky. Tiež sa mi tá poradňa zdá byť neskoro, ale vraj je všetko v poriadku, tak skôr netreba. Uvidíme 😕 😕
ahojte dievčatá, môžem sa k vám troška pridať, my tiež patríme k februárovkám, držím vám všetkým moc palečky, aby vám všetko dobre dopadli a onedlho držali malé pokladíky vo svojom náručí 😵 😵 😵
@hulda akoze nemachruj ja som zacala na 57 A MAM 82 a to som sa vazila pred 3 tyzdnami 😉 a ked poviem ze rodim az koncom februara tak sa pytaju ze ci cakam dvojicky
@vrabciatko tie prietoky sa prosim ta ako vysetruju nevies? tak to mas potom v poho.. ked 28 ides na prietoky a potom 9ho do poradne.. ja idem toho 29 asi tiez na prietoky.. a na poradnu sa musim objednat v nemocke..
@kohutovci No, ja mám poradňu 28., tak som zvedavá či urobí ešte ultrazvuk ako sľúbil 😀 Lebo ma neuspokojila váha, ktorú povedal naposledy...

@kikus111 Vitaj ...))))