Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci jo, tak stejnou utkvělou myšlenku jsem měla i já a já už je teď i pověsila 😀
@kokorunecka já mám vyprané téměř všechno. Jen nové, co dostaneme k ježíšku jsem neprala 😉
@defs kombinézky mám dvě - jednu 56 a druhou 62...budeme nejpozději začátkem února...ale nekupovala jsem extra teplé.
@petrusew No, ale ty si šikovnica preveliká 🙂 Ja som sa doteraz vyhovárala, že ešte nemám poskladanú detskú a nemám to kam dať a mm mi dnes napísal, že ale on má svoju časť skrine teraz prázdnu, keď nie je doma 😀 Tak zajtra sa do toho pustím 🙂
@kokorunecka já prala postupně, protože jsem nevěděla, jestli to zvládnu vydržet do porodu doma, ale na poslední kontrole na alergu jsme se bavili s paní doktorkou, že takhle stabilní jsem hoooodně dlouho nebyla, jako teď v těhu 🙂 Já si koupila ty vakuové pytle a vyžehlené zavakuovala.
Tak já jsem tady koupila 56 taky né moc teplou, a dnes jsme s tatínkem v CaA koupili teplou,, ale tu 62 a teď mi přijde veliká, do toho sanad ani nestihnem dorůst a bude duben, a to už ji asi potřebovat nebudem, fakt nevím, jestli ji jít vyměnit, co myslíte mamulky ? 😉...... třetí děcko a řeším takovej problém..... no nejsem šiša....
@petrusew Tak to sa teším s tebou, že si teraz viac stabilná 🙂
To je náááápad, mne to nenapadlo.. A pritom mám doma tiež tie vrecá na šaty, čo sa z nich vzduch vysáva... Prečo mi to nenapadlo? 😀
@petrusew aj ja som miminakupila oblecko aj hracky pod stromcek lensa hambim priznat ale pod stromcek to dam 😉
@kokorunecka nikdy nevíme, kdy nás to chytne...... lepší je být připravena na vše,no né 🙂 😀
@defs taky ty velikosti začínám řešit, když se nám prckové narodí skoro na konci zimy. Dcera je v červnu, takže to bylo s oblečením v pohodě. Ale teď nevím jak moc teplého a v jaké velikosti koupit. Včera v poradně mělo mimčo cca 1600 g a říkal dr. že pod 3,2 kg to asi nebude 🙂 ale já s nějakým prckem ani nepočítám, Klárka měla 3,4 kg. Tak uvidíme jak rychle vyroste mimčo z 56 a hlavně jaké bude počasí - jak dlouhá bude zima. Naštěstí se dneska dá sehnat cokoliv a velice rychle, tak raději nebudu dělat velké zásoby a budu to řešit operativně 😀 A tvoje dvě předchozí dítka jsou kluci? A jak jsou staré?
@rossalinda Taky bych to tam dala, nemáš se za co stydět 😉
@ivce ne, ne, mám kluka, v lednu bude mít 11 a holku, ta měla teď 8. ale už si to nepamatuji a hlavně, před tím jsem to tak neřešila....si to tak chci užít, že mám zbytečný starosti, mám pocit 😖, jinak co se týče množství, tady na to mrňavé, tak to nepřeháním. Hlavně dostatek bodiček, punčocháčky- to se asi užije nejvíc....no a v létě bude pohoda
Když jsme u té zimy, prej má v únoru začít sněžit, tak uvidíme, jak dlouhá bude zima..... musíme se nechat překvapit 😉 . Ty máš termín kdy.. ivce?
@defs 😀 Veď už budem dobrá, zajtra operiem 😀 Nech ma potom nemá čo prekvapiť okrem samotného pôrodu 😀
@defs tak to je super 😠 ťeď nebude sníh ani na vánoce a pak se budeme s kočárkama smýkat v závějích 😠 když jsi psala, že máte vytoužené třetí - holčičku, tak jsem myslela, že předchozí jsou dva kluci 😉 🙂 taky udělám hlavně zásobou bodyček a kalhot, ostatního teplého moc ne, stejně bude prcekm zachumlanej ve fusaku a jetsli bude mrznout, tak to na nějaké velké procházkování nebude. A přes léto to bude super jak říkáš. Jestli se teda nějaké léto povede.Já mám termín 9.2. a ty?
@kokorunecka tak myslím, že čas ještě máme, ale taky jsem raději připravená 😀
Kočky, idem ja do sprchy sa vyštverať a búúúúcať 🙂
Tak ešte príjemný večer 🙂
@defs jako pokud se na to nepráší a nic se ti tam nedostane, tak myslím že jo. Já to vakuovala protože tady prostě není místo a kocoura igeliťáky lákaj 😀 Taky nevím kolik čeho, ale mamka mě mírnila, protože já jsem v březnu. Ale ty dvě tenčí kombinézky mi říkala od každé velikosti, vzhledem k tomu, že nikdy neodhadneš přesně, jak velkej ten prcek bude, že 😀 Raději mít toho míň a pak dokoupit.
@rossalinda já se nestydím. Dostaneme od mé mamky a babičky, tak co. Nemáš se za co stydět 😉
@kokorunecka mě to napadlo, až když jsem viděla teleshoping 😀 ale pytle jsem koupila u ťamíků 😀
@kokorunecka dobrou noc 🙂
@kokorunecka Dobrou a krásný sny 🙂
@kokorunecka utíkej hajat, dokud můžeš 😉
Juj, tady je zivo takhle vecerem 🙂
Vidim, ze rozebirate hadriky, tak se pridavam 🙂 Vyprano ani vyzehleno nemam nic, pustim se do toho ale hned po Vanocich 😉 Nejak taky pocitam s tim, ze misto "unoratek/februarovek budem "lednatko/januarko" 🙂 Uvidime, kazdopadne-lepsi je byt pripraven, nez zaskocen 😀
Jinak s plinkama (latkovyma), ja mam vsehovsudy asi 13 🙂 Prijde mi to hodne malo, i kdyz budem pouzivat jednorazovky. Mozna jeste nejake dokoupim 😕 Ale vsehovsudy je budu mit jen pod hlavicku, na ublinknuti apod.
A se zimni kombinezkou, mam dve ve velikostech "0-3 mesice", jedna mala, vypada na tech 56, ale ta druha je tak na 3 mesicni mimi, neli vetsi 😀 Kupovala jsem pres internet, takze jsem to neodhadla podle fotky 😔
No myslim, ze i kdyz budeme rodit vlastne koncem zimy, je lepsi mit aspon dve, kdyz bude treba jednu vyprat.
A lepsi je mit neco vetsi, nez mensi, no ne? 😀

Ahoj holky, teda vy jste hrozně ukecané, ani dočíst se vás nedá 😀 a radši ani dočítat nebudu, protože jsem zase znervózněla z toho praní a nakupování 😉 😀 já si pořád myslím, že mám hromadu času. Ale je fakt, že když mi teď v úterý v poradně vypsal dr. papír na mateřskou, tak jsem se trochu vylekala, že den D se rychle blíží 😀 Na MD nastupuju 29.12., tak pak už se vrhnu na přípravy na mimíska. Před koncem roku jsou v práci fofry, další směna doma 🙂 tak snad to doženu v lednu po dopolednech, kdy je Klárka ve školce 🙂