icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

defs
14. dec 2011

@petrusew Tak u malé mi doktorka řekla kolem toho 15. týdne, že je miminko hodně aktivní, ale byla v klidu, za to teď poslední týden, to je nářez a hlavně takhle večer 🙂

ivce
14. dec 2011

@petrusew doufám, že nakonec to bude 2 dny po tvém termínu 🙂 líbilo by se mi 10.2. 😀 Manžel je 10.4., dcerka 10.6., svatbu jsme měli 10.6. a státnice jsem dělala taky v tenhle datum, takže 10 je u nás v rodině velmi šťastné číslo 😀

defs
14. dec 2011

@petrusew 🙂 🙂 🙂 . Co se týče porodů...... doufám, že stihnu dojet do porodnice. S malou mě přijímali ve 22.00 a na svět přišla 22.05, tak snad to tady u téhle berunky bude taky tak rychlé.
😕

defs
14. dec 2011

@petrusew Ty máš termín kolikátého ?

ivce
14. dec 2011

@defs tak to tiše závidím takovouhle rychlost 😲 🙂 já začala mít kontrakce v pátek večer a Klráka se narodila v neděli po obědě, a to mi museli píchat vodu, rvali do mě kdeco, abych s ekonečně začala otevírat, protože jsem měla bolesti, ale jinak se to nechtělo hnout z místa. Tak doufám, že to horší jsme si vybrala a teď to bude šup šup 😀 😀

ivce
14. dec 2011

@defs naše termíny zjistíš, když si najedeš myší na fotku - teda u toho kdo má vyplněný profil 😉

defs
14. dec 2011

@ivce vidíš to, jsem tady chvilku, tak nejsem tak zdatná a já a kompl.... 😉 ! Děkuji za radu

petrusew
14. dec 2011

@ivce Jé mi se brali 10.7 😀 Já měla původní termín 10.2, ale mudr to upravil podle utz na 8.2...já tajně doufala, že budu rodit normálně, i když jsem od začátku věděla, že je to nesmysl, ale přála jsem si 13.2, to jsme s mužem spolu 8let (brali jsme se loni)
@defs no téééda, to byla rychlost!

petrusew
14. dec 2011

@defs 8. 2, ale budeme dřív

kohutovci
14. dec 2011

teda dievcata, ze vakuove vrecia.. 😲 ja som vsetko poprane a pozehlene povesala na vesiaciky podla velkosti do velkej dvojdverovej skrini a chodim tam tie dupulky a overalceky pravidelne vonat a hladkat 😀 😀

defs
14. dec 2011

@petrusew jj, i syn byl celkem rychle, na to že byl prvorozenej,od začátku bolestí cca 4 hod. já už ji chci chovat, přijde mi to jako věčnost do toho února.....

petrusew
14. dec 2011

@kohutovci 😀 😀 😀 😀 😀 já neměla tolik prostoru, jinak bych to dělala taky, ale zítra mám v plánu se s nima pořádně poňuhňat, budu skládat do skříňky 😀

petrusew
14. dec 2011

@defs tak já mám pocit, že to letí strašlivě rychle!

defs
14. dec 2011

@kohutovci taky to chodím očuchávat a kochat se , jak je to krásný to malinkatý a už si malou v tom představuji 🙂

ivce
14. dec 2011

@petrusew nám se malá narodila přesně na první výročí svatby a málem to trefila i přesně na hodinu. Manželské ano jsme si řekli ve 12.12 hod (brácha koukal na hodinky 🙂 ) a Kája se narodila 13.10 hod 🙂 termín jsem měla 5.6., ale říkali jsme si jaký by to byl krásný dárek k prvnímu výročí, kdyby se narodila 10.6. Jenže když jsem měla už od 8. bolesti, tak jsem ten nápad pěkně proklínala 😀 😀 😀

defs
14. dec 2011

Holky, jak jste na tom s monitorem dechu ? Budete kupovat, nebo ne ? Neměla jsem to ani u jednoho dítka,ale když jsem četla fórum na tohle téma, tak nevím, jestli to chci, nebo ne... co je lepší pro mimi ? Do teď jsem zastávala názor, že je to spíš prostrach, protože většina lidí, co to měla, tak měli falešné poplachy a to bych asi nedávala..... tak nevím???? 😖 Soráč, že jsem odskočila od tématu..... tak mě ta otázka vklouzla do hlavy, tak se ptám na váš názor... děkuji

petrusew
14. dec 2011

@ivce noo, tak to se ti nedívím 😀 😀 😀
No nic holky, jdu chrnět. Dobrou noc holky 😉

defs
14. dec 2011

@petrusew Dobrou noc a klidné spaní 🙂

defs
14. dec 2011

@ivce tak rodit dva dny, tak pojdu.... 😀

defs
14. dec 2011

Holky, tak já už taky jdu pomalu do hajan, pustím sinějakou ukolébavku na kompl a budu spát jak mimi, než mě probudí močák 😀 Dobrou noc maminky..... dobrou noc děti 🙂

ivce
14. dec 2011

@defs u prvního jsem ho měla a teď ještě zvažuju. Klárka byla stejně hrozný uplakánek, takže monitor byl v postýlce sám a malá spávala se mnou v posteli 😀 😀 😀 a když náhodou vydržela třeba půl hodiny v postýlce, tak když začala plakat a já ji vytáhla, tak jsem to zapomínala vypínat a ječelo nám to uprostřed noci v ložnici 😀 ale každý to má jinak - někdo na to nedá dopustit, někomu to připadá zbytečné - to si asi fakt budeš muset rozhodnout sama podle svého pocitu. Pokud ti to dodá větší klid, že je miminko hlídané, tak do toho určitě jdi!Pokud bude moje druhé dítě spinkat v postýlce, tak asi taky nakonec pořídím. Jestli to bude uřvánek jako to první, tak by to pro nás bylo zbytečné, leda bych si ho připínala na krk já, až budu chovat celou noc v náručí 😀 😀

jinak babulky, já jdu taky do hajan, ráno vstávám před 6 do práce, takže ponocování si začnu užívat až nastoupím na tu MD 🙂

zatím dobrou a ať vás prckové moc nekopou 🙂

kohutovci
14. dec 2011

@petrusew
@defs uf.. tak je dobre.. uz som sa zlakla, ze je to nehygienicke a budem to musiet znovu preprat 🙄 😀
monitor mi chce pozicat sestra.. aj ked .. nezda sa mi to moc dobry napad.. ono ked sa v noci pozabudnem a vyberiem malu len tak.. a zacne to hucat.. tak dakujem pekne.. 😖 skor asi investuje do kvalitnych elektronickych pestunok.. urcite budu mat dlhodobejsie a praktickejsie vyuzitie ako monitor

defs
14. dec 2011

dobrou a děkuji za fajn pokec 😀 .

kohutovci
14. dec 2011

dobru noc dievcata.. 🙂

defs
14. dec 2011

@kohutovci tak chůvičky už máme, myslím si, že kvalitní, ale to nám dech neukáže 😢 , jinak si myslím, že to je dobrá investice, u děcek jsem chůvičky neměla a docela mě to chybělo. Tak já jdu do těch hajan, už mě to tady bere..... dobrouuuuuuuu 🙂

dusterka
15. dec 2011

Ahojte, prijimate nove clenky?

martinamk
15. dec 2011

@kohutovci fakt aj ty ides 6teho? to by bolo super kebyze sa tam stretneme 😀 tak uz to len tak nastavit aby to na ten termin vyslo! Ani neviem preco, ale ja mam taky divny, intuitivny pocit ze to bude tiez skorej ako povodny termin. Brusko uz je velke, malicka je otocena dole a uz mi aj kleslo brusko ...No tak uvidime, privolavat to radsej nejdem 😉
Mne napriklad teraz na utz centimetre vobec nemerala, len vahu. Ale v tehotenskej knizke je taky udaj ze "TAD x APD". Neviete niekto ci to nie je nahodou obvod hlavky?

petpop
15. dec 2011

Dobre rano devcata 🙂
Dneska nebudu lenivec, den uz mam pekne naplanovany 🙂 Vcera jsem dostala darek z prace k miminku - poukazku do obchodu "Mamas and Papas", coz je teda hodne dobry obchod pro miminka, ....ale taky to jde videt na cenach 😀 , takze si toho moc nenakoupim 😖 Ale radost mi udelali moc, to jo!! 😉
Takze vyrazim na lehci nakupy, a pak pokracujem doma v uklizeni a baleni + konecne snad i vyzehlim 😀 , neco maleho uvarim, a odpoledne uz uleham a "nohy hore" 😀

Pekny den vsem 🙂
@dusterka i Tobe 🙂 Samozrejme ze prijimame 🙂

paja83
15. dec 2011

Ahojky, také přeji hezké ráno🙂. Tak já měla dneska noc na nic. Asi jsem to včera přetáhla a v noci jsem nemohla vůbec spát a přitom jsem byla šíleně unavená.
@petpop Pozor, ať to nepřeženeš, máš hodně velké předsevzetí🙂

nuna55
15. dec 2011

@dusterka jasné vitaj