Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@xxx.klarka zvladnes to... vyyyydych .. naaadych.. hlavne jej od nervov nekusni do krku 😀 😀 😀 😀
@rossalinda tak to jsi moooc šikovná 😀 , to už teda mlčim 😀 . A v prvním těhotenství jsi taky tolik nabrala?
Tak mi to nedalo, a při uklízení dětského pokojíčku dneska, jsem načinčala k postýlku a připravila. Až dojde manžel domů, hodíme přes to igelit a bude to. Jé já mám takovou radost z toho, nemůžu se už dočkat 😵 😵 😵
Chtěla jsem se zeptat (skoro mi to je hloupé), co myslíte těmi prietoky (musela jsem si to překladačem přeložit 😀 )?
Tak jsem zpátky, potěšily mě paní prodavačky, že si můžu s poukázkou nakoupit i on-line. A to mi teda vyhovuje víc, protože jinak bych v obchodě strávila půl dne, a navíc tam neměly kojící podprsenky, které na netu jsou 🙂
Tak jdu koukat a vybírat - ja to tááák miluju 😀
baby kolko krat na den mozem pit brusnicovy caj?myslim preventivne pretoze neni na krabicke navod,,,diiiky 😉
Ahoojky,tak mám po poradně,ale dnes to bylo vzaté jen letem světem,pěkně jsem povyrostli(já vhově tak i přes bříško)mrňouska jen zkoukla a ani váhový odhad nedělala.Ale dle ultrazvuku vše v pořádku.Na další poradnu jdu až 12.ledna,to je za strášně dlouhou dobu!!!No jinak dnes mi dali papíry na jméno a na mateřskou,které stejně tak akutně nepotřebuju.
jo a k tomu růstu bříško od pupka dolu a 4cm a váha o 4 kila za 3 týdny takže dohromady mám +9-elkem mazec,ale to je to moje užírání cukroví 😅 😀
Pak jsme pokoupili prostěrala a přivezla jsem si od našich ještě i další věci,takže to půjdu hodit do pračky ať to mám do vánoc vyprané a uložené.
Dobré ránko 😀
Ja som taká rada, že som sa zobudila ako človek a nie ako lego 😀
Vidím, že riešite prietoky... Mne ten môj dr. ani nič nepovedal... Tak snáď na najbližšej poradni sa vymáčkne 😀
Tak jsem zjistila že průmyslová pojišťovna mi proplatí až 1500,- za nákup v lékarně - čaje, krémy a tak, ale jen určité značky, tak si to asi nastuduji a objednám přes internet a pak skočím s účtenkou do pojišťovny, ale udělám to asi až po novém roce. 🙂
A len tak pre zaujímavosť som si odmerala miery aj ja 😀
95-94-99 😀 😀 😀
@kokorunecka to je jako provokace, jo???
@petrusew 😅 Určite nie 😀 Len, keď som to tu videla, tak mi to nedalo 😀 Doteraz mi nenapadlo merať sa 😀
Já radši měřit nebudu, bych mohla omdlít u toho. 😕
@kokorunecka Jenom aby 😀 Já se raději neměřím...s mou trojcifernou váhou by to byla i trojciferná čísla... 😉
@xxx.klarka Ale čoby si omdlievala.. 🙂 Len tak pre zábavu 🙂
@petrusew Tak vieš, ja som v podstate ešte malé škvŕňa.. Napíš mi niečo čo by mi nenapadlo a ja to vyskúšam, keď sa mi to bude ľúbiť 😀 😀 😀
A čo, aj keď trojciferné, je to bábo, je... Tak sa nehanbíím, no ne? 🙂
@kokorunecka Z mých mír 110-123-122 a 99,5kg . 🤐 (před těhu 105-100-107 a 84kg) No jo, někde těch 16 kilo musí být znát. Ale jsem v klidu, vím že to dám zase dolů ..
@xxx.klarka Tak aj v pokoji buď naďalej 🙂 Prečo by si sa mala hanbiť? Nemáš za čo.. Či za to, že je malinkému u teba dobre? 🙂 Určite nie 🙂 Tak pohodička, nôžky hore a noviny na bruško 😉
97-99-104
@kokorunecka a BUDE HŮŘE 😀 Ty Vánoce jsou prokleté. 😀 Ale na cm mám v břiše stejně jako s dcerkou už. A už mi chybí jen 6kg a budu na tom stejně i s přírůstkem v kilech. 🤐
@kokorunecka no já mám 125kg...asi tak...fakt jsem se neměřila...obávám se, že tak velký metr doma nemáme 😀 Ale schválně se pokusím přeměřit 130/130/132...
😅 😅 😅
@xxx.klarka No, ja mám pocit, že schválne kvôli sviatkom mi dal dr. kontrolu medzi nimi 😀 😀
Aby sledoval jak sa darí, keď všetko a ešte viac jem 😀 😀
@petrusew No.. A mala si doma taký meter 😀 Jéééj, ale to sa mi ľúbi.. Ty máš skoro také isté miery ako aj váhu.. Jéééj, to je dobrééééééé 🙂
@krakorka 😎
@kokorunecka Já jdu taky do poradny mezi svátky, 28.12. takže to bude super přírůstek na váze asi 😀
@kokorunecka Neboj, mě to taky nenapadlo, až když jsem to četla🙂
Koukám, že do toho sudu nejsem jen já, ale že jsme na tom všechny podobně😀
@xxx.klarka Moc hezké, jsme naladěné na stejnou barvu, nyní jsme malovali zeleně a doplňky budou oranžové🙂

@kohutovci a ta mi právě chybí 😀
@mavanka děkuji za povzbuzení, vím že to nepůjde hned, začli jsme zkoušet až nedávno, jsem lempl a na tohle "líná" a moc nervní. Takže to je pro mě peklo. 🤐 Jsem ráda, že to zvládá alespoň tak jak zvládá, ale nejradši bych kdyby se to naučila během jednoho dne a pak jsme měli pokoj 😀 Vím že to je nereálné ..