icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kristinaanna
16. dec 2011

ahojte babenky, no ja som včera trochu ponocovala a dnes, keď som sa ráno vrátila zo škôlky a zjedla raňajky, tak som zaspala, že som sa zobudila až na obed 😉 .
keď tu čítam ako už máte všetko pre malé nachystané, chytá ma panika, nemám ešte nič, teda okrem kočíka odparkovaného v spálni 😅 , ale tak sa mi nechce do toho pustiť, sa mi zdá že mám stále čas, a potom si uvedomím že je to už len 2 mesiace 😲

kristinaanna
16. dec 2011

@petpop s tou samotou má mm pravdu, kým som bola s malou doma, stále som len vymýšľala, že kde by sme mohli ísť, čo by sme mohli spolu boriť a tak, a potom som začala chodiť do roboty a bola som rada, že cez víkendy sme doma, a že cez týždeň keď bol mimo nemusím myslieť aj na jeho pohodlie 😉 , bola som rada že sme fungovali a stíhali čo bolo treba my dve s malou, 😉 , teraz som skoro mesiac doma a musím sa už brzdiť aby som si nevymýšľala spoločné aktivity mimo domu a robotu pre neho, keď príde domov 😀

petpop
16. dec 2011

@kristinaanna No vidis, tak mi ten muj nekecal 😀 Takovy "psycholog", jak me odhadl, a ze mi to tak hezky i vysvetlil 😀 No jo, ono je to fakt pravda. Uznavam 🙂 Ale nekdy si proste musim ponaříkat 😀

kristinaanna
16. dec 2011

treba si aj poplakať, a najhoršie je keď sa nemáš s kým stretávať a popreberať to a mysleiť aj na niečo iné ako na dieťa a domácnosť 😒

petpop
16. dec 2011

@kristinaanna No to ja nemam problem si poplakat 🙂 A vim ze velky problem je i v tom, ze tu nemam rodinu, ani moc znamych, tak mam jen toho pritele, a pribude Budulinek .. Ale bude dobre. Nejak to zvladnout musime.

petpop
16. dec 2011

No nic, babulky, ja padim. Nez si vyzvednu chlopka z prace, chci si jeste koupit kojici podpsenku 🙂
A kdyz ne tu, urcite vyberu neco jineho, v mem oblibenem "mimi obchode" maji slevyyyyy 😀

suzamen
16. dec 2011

Holky můžu se zeptat jaký máte váhový odhad miminka ted ve 30tt?

kokorunecka
16. dec 2011

@suzamen V 30.tt sme mali váhový odhad 1229g.

xxx.klarka
16. dec 2011

@kokorunecka My jsme měli odhad 1666g.

ahoj,

jdu si zanadávat jaká jsem kravka ☹ U nás od rána pršelo jako blázen, tak říkám dobrý, tak pojedeme ke kamarádce do města na kafíčko (jsme z vesnice 7km od města). Jen co jsem přejela značku ve městě tak sněhu jako hovado, úplná kalamita, tak říkám dobrý dojedu tam ... dojela jsem, dali jsme si kafíčko a jeli domů. Malou jsem dala do auta, a očišťovala jsem auto - pak jsem čekala než se mi odlmží a už jsem věděla že je zle. Kalamita po celém městě, všude nabouraná auta nebo odstavená. Já strach jako hovado, blbě mi bylo, takový křečovitý stavy jsem dlouho nezažila. Ještě že malá usla, že jsem se mohla pořádně sousředit. Takže jsem cesti co trvá 6 minut jela 35minut. Celou cestu jsem si říkala, hlavně nebrzdi. Klouzalo to jako hovado, v autě mi furt blikalo abs, a já strach jako blázen. Takhle blbě mi už hodně dlouho nebylo, ještě teď se klepu. Já se tak proklínala, že jsem vůbec někam jela. ☹

krakorka
16. dec 2011

@xxx.klarka no pane jo,to neni moc dobrej zážitek,nám se tu z chumelení rozpršelo a máme jet pryč,tak doufám,že nezačne mrznout aby jsme to pak zvládli domu.
Jinak mě se jednou před Vánoci stalo,že jsem jela od našich,na sněhu s naloženým autem a Andulínou a možná jsem tenkrát vezla ještě naší čubu a uvařila jsem,naštěstí kousek od místa,kde bydlíí ségra,jenže švára na vánoční besídce,manža můj taky teď jsem se nikomu nemoha dovolat,plný auto a nevěděla jsem co a ještě jak jsem měla puštěný výstražný ,tak jsem si tím vybilla batrku,takže paráda,no nakonec přišel na pomoc švára z besídky a i manžovi jsem se dovolala,ale stejně musel přijet ještě švárův brácha ze sousední vesnice se startovacíma kabelama,ale startovali jsme to už za tmy.Jako byl to pěknej mazec!!Takže vim jak ti bylo!!!!

xxx.klarka
16. dec 2011

@krakorka Nejhorší pro mě je, že jsme měli furt malého eskorta a teď máme lagunu v kombíku a to auto je mnohem těžší a nevím co od něj čekat, tím horší to je. fakt humáč. Už nikam nejedu :D

siwinka1717
16. dec 2011

@suzamen My sme boli včera na sono a my sme malinký 31 tt a 1100 g. Ale vraj aj keď syn bol menší, tak je to genetika, že mám malé bábätká a vôbec to nevadí, v 14 rokoch má 1,80 m 🙂

kristinaanna
16. dec 2011

no, my sme sa dnes poobede vybrali do mesta na pešo a prišli celé mokré, prší ako z krhly 😲, mohol radšej padať snech 😢

nellyza27
16. dec 2011

Ahojte, dakujem Vam za privitanie. Ja som dnes bola na sono, a som v 31+3tt a vazime 1700g

jankasramka
16. dec 2011

ahojte, mam na vas otazocku, nemate tu niektora take "kramove bolesti"?
ja uz tretiu noc sa budim na bolest. pri prvom som nic take nemala 😒

@siwinka1717 fuuuha ze 1,80m 😲 ale vy ste asi obaja vysoki s mm nie? teba odhadujem podla fotky ze budes asi modelka 😵

suzamen
16. dec 2011

@kokorunecka
@siwinka1717
Děkuji...nám totiž u obou navážily 1350 g a o týden později druhýmu dr. vycházelo 1800g tak jdeme v pondělí zase na převážení. Jeden tvrdí že jsme menší druhej zase že na dvojčata větší tak jsme zvědavá co nás čeká v pondělí 😀

suzamen
16. dec 2011

@jankasramka To můžou být poslíčky...já už to mám víc jak měsíc a navíc i tvrdnutí ☹

xxx.klarka
16. dec 2011

Děvčata, já vám teda nevím, ale od rána mám tlaky na konečník a přijde mi že je malý moc dole, páč si nemohu ani rovně sednout jak mě to tlačí. Tak nevím co to má být 🤐 tohle od dcery vůbec neznám 🤐

petpop
16. dec 2011

Jsem zpátky, na předporodním kurzu bylo fajn, ale vlastně jsem se nic nového nedozvěděla. Jen to, že díkybohu mají v nemocnici hodně polských asistentek, takže mi jednu přiřadí k porodu, pokud budu chtít (jakože samozřejmě, u porodu se chci soustředit na jiné věci, než abych všemu dobře rozuměla 😀 Tak se mi trochu oddechlo. Jinak nejvíc mě pobavil přítel. Vyšli jsme, ptám se ho "tak co, co sis z toho vzal" a on "no že to nebude žádný stres" 😀 😀 😀 😀 Hááá, už ho vidím, jaké bude mít očiska vypleštěné, hrdina, až bude semnou prodýchavat kontrakce 😀
Ale pak ho nemám milovat, za ten klid 😀 😀

A jinak, nakoupila jsem jen ručníky pro mimi a bryndáčky, a potřebuju rady!!!!
Chci si koupit kojící podprsenku, ale nevím jakou velikost??? Prsa mi doted skoro neporostly (bohuzel-spolehala jsem na to 😀 ) , tak nevim jestli staci koupit o jedno cislo vetsi, ze snad po porodu aspon trochu nabudou??

popinka73
16. dec 2011

@suzamen nasa vaha v 32tt bola 2325g takze sme veliký 🙂

kokorunecka
16. dec 2011

Babule, nestíham reagovať, ale v rýchlosti pridám fotečky 😀 Slimáky s olivami, slimáky s kukuricou a závin na spôsob pizze Hawaii

petpop
16. dec 2011

@kokorunecka Waw, Ty nam teda delas chute!!!!! Vypada to vyborne, a nepochybuju, ze tak to i bude chutnat 🙂

jankasramka
16. dec 2011

@xxx.klarka ja mam zas tie tvoje tlaky. ja citim na celu spodnu cast panvy a aj tak ako pises ty ale my sme nohami dole tak sa necudujem ze mi tam vsetko "posliape"

@suzamen mne zatial netvrdne tak mozem byt asi rada ze len to 😉
pocuj, tebe niekto pomaha ci ako vsetko zvladas sama?

jankasramka
16. dec 2011

@petpop tvoj mm teda riadny vtipalek 😀 len aby neodpadol pri prvych kontrakciach 😀 😀 😀

xxx.klarka
16. dec 2011

@jankasramka fakt jsem z toho dneska docela vyplašená, tak se jdu natáhnout a budu doufat že zítra bude lépe. 🤐 My na poslední kontrole byli už hlavičkou dole, tak snad i nadále jsme.

Jinak jsem psala o odplenkování mé dcerky minule a musím říct, že mám z ní radost. 🙂 Daří se nám lépe a lépe. Je to šikula, takže do porodu by jsme mohli být přes den snad úplně bez plen. 😵 😵 Převážně čůráme jen do nočníku, sem tam nějáká nehoda, ale to brzo snad vychytáme. 🙂 dnešní odpoledne bez plenky a skore 6:2 pro nočník. Dokonce i když má plenku, tak pak hledá "loužičku" 😀

veronika9686
16. dec 2011

ahojte baby,aj ja mam strasne tlaky na panvu,nemozem ani chodit,lebo mi to vsetko vystreluje do lavej nohy a brusko mi raz tvrdne a potom zasa chvilu nic.jezis,a kym sa postavim,tak to trva,asi som to prehnala s predvianocnym upratovanim
to zas bude noc a navyse manzel isiel na firemnu kapustnicu

suzamen
16. dec 2011

@popinka73 jéé tak to bude macík 🙂
@jankasramka zatím bydlíme u našich,měli jsme se stěhovat ale do léta asi určitě budeme tady...mamka dělá krátký a dlouhý týdny takže mi některý dny pomůže jinak budu na všechno sama...chlap má plno práce,toho vidím tak 2x týdně 😒

ivce
16. dec 2011

@suzamen naše mimčo mělo v 31+4 1606 g. Tak prý to nebude žádný prcek 🙂

@xxx.klarka to je super s tím odplenkováním, vydržte holky 🙂 My jsme to taky prováděli v roce a půl. když jsem šla do práce, aby měla babička méně starostí, do té doby chodila na nočník jen kakat, ale pak jsem prostě úplně sebrala plínky, dávala jsem jen na noc a přes den ne. Párkrát proběhla nějaká nehoda, s každým dalším dnem to bylo lepší a do 14 dnů byla bez plínek. Takže vydrž prťka, vydrž 😀

ivce
16. dec 2011

@veronika9686 tak rychle nohy nahoru a odpočívat!!!!

suzamen
16. dec 2011

@ivce děkuji...v tom případě se klaním spíš k tomu že jsme měli ve 30tt 1350 g 🙂