icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

suzamen
19. dec 2011

Ahojky
@petpop
Tak kontrolní UTZ máme za sebou prďolky už mají cca 2100 g tak když vydrží aspon dva týdny tak můžeme rodit
🙂 Doufám že se utz moc nesekl,zítra poslední kontrola na gyndě tak uvidíme jestli se tentokrát doktoři shodnou 😀 Jinak chlapeček se pořád drží hlavičkou dole a holka opět napříč 😅

ivce
19. dec 2011

@suzamen tak to jsou krásné váhy 🙂 až bude klučák venku, tak princezně se uvolní místo, stočí se hlavičkou dolů a udělá taky šipku ven 😀

krakorka
19. dec 2011

Tak my jsme byli ve školce na Vánoční besídce,bylo to moc hezké.Ale jsem nějaká unavená po tom dnešním nic nedělání 😅 Pustili jsme si Kolju a jdu na louskání ořechů-došli a potřebju ještě trochu.

@suzamen takže po novém roce jdete na to 😀 Mají pěknou váhu prďolkové.

nuna55
19. dec 2011

no ja som jaká uťahaná ale nakupili sme s drahým aj darčeky aj nejaké tie plienky a drobotiny čo boli treba 🙂

suzamen
19. dec 2011

@ivce to doufám...jinak sem četla že i doktor může prcka otočit 🙂
@krakorka snad až po novém roce 😀

kohutovci
19. dec 2011

@kokorunecka ahojky... fu. citam reakciu tvojho muza.. stahuje mi hrdlo aj zaludok.. citam.. preskakujem slova.. len aby som sa rychlo dozvedela co z neho vypadne.. napadlo ma vselico.... ale taky zaver nie 😀 😀 😀
supeeer.. takze sa mu pacilo.. a fotograf to tiez prezije 😀 😀 😀 parada.. tesim sa s tebou 😉

kohutovci
19. dec 2011

@nuna55 ahojky.. ake plienky si kupovala? latkove ci jednorazovky?

petrusew
19. dec 2011

Krásný večer děvčata,
@suzamen To jsou krásné váhy na dvojčátka! Parádní!
@kokorunecka parádní dáreček a ještě lepší reakce. Mě by asi takhle vzbuzen něčím bacil po hlavě...asi tím albem 😀
Já jsem dneska dělala vánoční stromeček a myslím, že se mi povedl (to mi říkal Martin 😀 )

suzamen
19. dec 2011

@petrusew děkuji 😉
A stromeček úúúúžasnej 😵 😵

kokorunecka
19. dec 2011

@siwinka1717 Aj mm má z predchádzajúceho manželstva deti.. Dve 😀 Ale tam našťastie problémy nie sú, zatiaľ 😀
@kohutovci Veď ja som čakala, kedy konečne aspoň hlásku zo seba vydá 😀 Sedela som jak parená buchtica a čakala 😀 😀 A on ani v tvári žiaden náznak... Ani úsmev, ani zamračenô... No nevedela som čo čakať 😀
@petrusew 😀 😀 😀 😀 No, ja som čakala každopádne to isté, alebo, že začne vyvádzať, že som pred nejakým chlapom bola nahá apod. Našťastie nič 😀 A pred spaním si album prejde, dá do skrinky a ideme spať 😀

petrusew
19. dec 2011

@suzamen Děkuji 😵

mell
19. dec 2011

dobrý večer, tak já dneska byla konečně na UTZ, prcek má 2140gramů, velikostně vyšel tak, že třeba hlavička nám vyšla úplně přesně na to, jak teď jsem, obvod bříška je o dva týdny větší a délka stehenní kosti je delší zas o týden. Tak hlavně ta hlavička mě potěšila, že není nijak extra velká, člověk si může stokrát říkat, že jsou to jenom takový odhady, ale stejně na to myslí 😀 😀 😀
A vždycky mě baví, jak se mě ptají, jak mi je a když si postěžuju, tak na to nic neřeknou...

kohutovci
20. dec 2011

@petrusew stromcek je kraasny.. 🙂
Dievcata, ja mam tretiu noc prebdenu s poslickami ☹ manzel ma zase zablokovanu chrbticu.. tak u nas namiesto vianocnej atmosky... vladne bordel ktory nema kto spratat.. lebo nevladzeme poriadne ani jeden.. a ani neviem ci budem vobec piect co som chcela a ci budeme zdobit stromcek.. vcera sme sa rozhadali so svokrovcami za taku blbost, ze to pekne neni a ked si to tak vsetko zhrnieme uz ani nemame naladu na vianoce 🙄
inak vianoce ma vobec neseru.. kaslem na ne.. len nech uz mam tieto stavy za sebou.. zdravu malu v naruci.. draheho opat ohybneho a usmiateho.. svaty pokoj od svokrovcov... to je moje jedine zelanie.. nic viac ku stastiu nepotrebujem ☹

mamilia
20. dec 2011

@kohutovci ajojte....ja takisto som ubolena viac nez dost ...dokonca po hodinovom spanku zobudila na mokre nohavicky....juuuj ako som sa zlakla ze plodovka .... Dala som si intimku...a sla si lahnut ...boles
ti o trosku silnejsie....K tomu ma moja mala nakazila .mala sopliky tak som ju nedala do skolky....a mna taaaaak strasne boli hrdlo...
Minuly tyzden ked som bola u dokiny na kontrole...monitor ukazal znova stahy maternice...a dokina ma vysetrila..tak. vravela ze na spicku prsta m uvolneny krcok...ze mam co najdlhsie vydrzat..
Toto druhe tehu je brutal fakt...
Takze u mns ziadne pripravy nehrozia... Pritom vianocne pecenie je moja vasen....
Zajtra alebo pozajtra idem do poradne..som zvedava co sa menilo.....

Baby....kdo ide do Ruzinova rodit.?

kokorunecka
20. dec 2011

Dobré ránko dievčence..
A mne je zasa normálne, že lepšie... Malinká asi prestala vyvádzať a stresovať ma, keď sa jej tatíčko prihovára 🙂
@kohutovci Dobré to bude, neboj nič... A aj nezhody pominú.. Neprepínaj sily, na čo? 🙂 Vianoce nie sú o koláčoch a ani 100% poriadku, ale o láske 🙂
@mamilia Ty si len dávaj na seba pozor, aby ťa to zrazu nechytilo....Ešte je chvíľka čas....

krakorka
20. dec 2011

Dobré ráno,
tak jsem dobalila dárky,teď jen doukldiit,utřít prach a umýt wc a koupelnu a dodělat cukroví.

Dnes byla děsná noc i u mě,pořád jsem se jen převalovala,bolel mě celej člověk,do toho mimčo v noci škytalo(teď je škytka na denním pořádku a několikrát za den),takže fakt nic moc.

@petrusew pěkný stromeček 😵

xxx.klarka
20. dec 2011

@petrusew stromeček krásný. 😵 😵 My budeme zdobit asi až v pátek.

dobrá ráno,
u mě noc docela dobrá, jen jsem se nemohla ráno nějak probudit.

siwinka1717
20. dec 2011

@mamilia Ja sa chystám na plánovaný pôrod do Ružinova od 15-19.2

Baby z minúty na minútu mi včera kleslo brucho a celú noc a deń mám nehorázne tvrdnutie a aj malá vystrája, vôbec neviem zaspávať v noci, stále mi je horúco, mm už je nachladnutý ako stále potrebujem mať otvorené okno, no hrozné, už nech je II.2012

krakorka
20. dec 2011

@siwinka1717 mě je taky pořád vedro a manžovi zima,naštěstí ještě nenastydl,ale nadává jak špaček,že furt větrám.

siwinka1717
20. dec 2011

@krakorka No to aj ten môj nadáva....ale čo mám robiť, musí vydržať.

rossalinda
20. dec 2011

@siwinka1717 presne tak ja mam to isteee, po celom byte chodim a otváram okná a mm chodí a poctivo ich zatvára a este si aj hundre pod nos ale ja aj tak chodim a otváram potom sa na tom chichoceme 😀 😀 😀

rossalinda
20. dec 2011

@siwinka1717 toto som mala aj ja kleslo mi brucho a cele sa neako zmensilo aj kamoska mi to sama od seba povedala .....

siwinka1717
20. dec 2011

@rossalinda tak u nás je hláška, že vetrám ulicu...lenže mne vadia aj výpary keď varím, celkovo teraz potrebujeme FRESH AIR (-: aj ten môj hundre, ešte tak, aby som to nepočula 🙂

siwinka1717
20. dec 2011

@rossalinda no aj ja ho mám menšie, ja som si to vlastne všimla tak, že som mala pomaly prsia tesne nad bruchom, hrozne mi narástli a už mám plno mlieka a zrazu som mala plno miesta pod prsiami..z kancelárie som odchádzsla večer, ledva som si zapla bundu a za pol hodinu z pošty mi bola bunda voľnejšia. Pri malom som to nemala, tak mi to príde také zvláštne, baby Vy tu máte aspoň deti, ktoré majú v norme váhy, lenže mi sme malinký a chudunký, máme sklz 2 týždne, my musíme vydržať 🙂

krakorka
20. dec 2011

@siwinka1717 jo jo,nemají to teď s námi jednoduché,ale musí to vydžet,nic jiného jim nezbývá 😀

Tak to mě bříško teda nekleslo a myslim si,že ještě dlouhou dobu neklesne,bolavá žebra a pod nima nacpaná prdelka o tom vypovídají.Našemu miminku se v bříšku asi dost náramě líbí!!! 😎

siwinka1717
20. dec 2011

@krakorka malá má tiež prdelku pod rebrami a kope ma do boku, čo dosť bolí. ja som vôbec nebola otvorená, dokonca krčok maternice sa mi po Magnéziu napravil....poslíčkovia nič, proste len kleslo, skoro na stehná. A včera to tvrdnutie začalo, malá úplne najviac kopala, 10 minút je teraz pokoj.

rossalinda
20. dec 2011

@siwinka1717 hlavne nestresuj ja som bolau doktora, som skolabovala okrem ineho som im tvrdila ze mam inak brucho ze ho mam dole a mensie a vôbec to nebrali do uvahy skontrolovali prietoky placentu a vsetko bolo ok, mne to vravela známa doktorka ešte v 5 mesiaci že nemam zdvíhať ťažke veci hlavne dcerku atď kôli tomuto že si oslabím brušné svalstvo a budem mať problémy aj potom dať ho naspäť do formy bude také vyťahané 😖 ☹ a asi mala pravdu

krakorka
20. dec 2011

@siwinka1717 jo tak kopání do boku taky znám,to je celkem mazec 😅 když jsem čekala dceru ta mě š´tourala furt do boku,ale jakoby nad pánení kost a to byl slušnej pocuc,to bylo táák nepříjemný!!!

siwinka1717
20. dec 2011

@rossalinda ja nestresujem nejako extra, skôr mi je to smiešne, zrazu mať brucho medzi stehnami. Ale v noci som mala strach, to ano.
Ja si to fakt užívam, s malým som preležala celých 9 mesiacov v Kochu a teraz som čakala to isté.

siwinka1717
20. dec 2011

@krakorka mne malá vyslovene až pod rebrá pod pravým prsníkom, minule ako keby dupala na striedačku(-: