icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

suzamen
18. dec 2011

@ivce chlapeček je už dva měsíce hlavou dolů takže by sestře prorazil cestu 😀 no snad se to povede,já se od narození první dcery na další porod docela těšila tak bych si to chtěla zase zopakovat 🙂

kokorunecka
18. dec 2011

@veronika9686 Veď to, že už len chvíľka a príde deň D 🙂
To už dáááme 🙂

petpop
18. dec 2011

@suzamen Budu držet palečky, aby se to povedlo přirozeně, bez císaře 🙂 Dej vědět, co Ti zítra poví u Dr, ju? 😉

@kokorunecka Takovy hezky den to mohl byt, s muzikem konecne doma, .....a do toho musi prijit tchyne (svokra) co 😀

ivce
18. dec 2011

@suzamen klučák bude od narození gentleman a podrží sestře otevřené dveře 😀 😀 já se tedy po prvním porodu na ten druhý moc netěšila, ale už to přešlo 😀 Za těch skoro 5 let jsem zapomněla a doufám, že do očekávaného porodu si moc nevzpomenu 😀 😀 😀

ivce
18. dec 2011

@petpop přeji rychlé stěhování a hlavně ať se vám v novém bydlení dobře daří!!!!! 🙂

suzamen
18. dec 2011

@petpop děkuji 😉 zítra se ozvu,snad už máme aspon ty 2 kila 🙂
@ivce jj kluk je od začátku andílek což se o holce říct nedá 😀 ta bude určitě po své velké sestře 😀 😀
Mě u prvního porodu akorát štvalo že byl vyvolávanej ale samotnej porod od prasknutí vody po narození malé to byla paráda 🙂 ted se modlím aby přišel porod sám od sebe třeba až po tom novém roce vyvolávačku už nechci 🙄

kokorunecka
18. dec 2011

@petpop Ani nehovor... Ale vieš, človek si povie, že prišla aspoň synovi k narodeninám zablahoželať... A mužova sestra si zobrala z taniera koláč a hovorí, že : Uhm,uhm... Dobrý... Kde ste kúpili? A ja na to, to som ja piekla.
Dojedla a viac si nezobrala 😀 😀 A hovorím svokre, že veď zoberte si aj medovník alebo kokosové guľôčky, nech som to nadarmo nerobila... A že oni nechcú, že už nemôžu... A bla,bla,bla.... A jedli len to, čo mm urobil šunkovú misu s vlašský šalátom a údeným syrom..
Ako keby som ich ja nakazila alebo čo 😀

mell
18. dec 2011

@vrabciatko já jsem v prvním těhu chodila na těhotenský aqua aerobic až někdy do 35tt a taky jsem byla spokojená moc. Měla jsem pocit, že mi to hodně dává, hlavně po té fyzícké stránce jsem se cítila mnohem líp. Ale mám to teď stejně jako @ivce - není čas a hlavně jsem po celém dni s malým tak vyřízená, že jsem ráda, že je muž doma a já si hodím nohy nahoru a dejchám 🙂

@ivce klidně se pak ptej, moc ráda poradím - jen ať je látkařek víc 😉

@nuna55 to vypadá lákavě 😵

@suzamen já s tebou naprosto souhlasím, naprosto nechápu, že někdo třeba toho císaře sám chce. Je to prostě vážná operace a navíc hned po ní musí člověk začít fungovat naplno a ještě se starat o miminko.
Já ho bohužel absolvovala při prvním porodu, takže teď tajně doufám, že to vyjde normálně. Sice teda u nás byl celej porod dost velkej průser, takže to je zase trošku jiné, ale stejně si tak nějak říkám, že i kvůli tomu císaři jsme pak brutálně bojovali s kojením.
Tak držím palce, ať ti to vyjde 😵

rossalinda
18. dec 2011

@vrabciatko ved toto viem ze to je najlepsie co moze byt ale ja mam teraz kludový režim takže nič nemôžem podniknuť ale voda by mi možno urobila dobre aj keby som rovno neplavala, mna voda strasne ukludnuje

mell
18. dec 2011

@petpop tak ať vám to stěhování dobře dopadne, to jsi teda dobrá, že takhle těhotná jdeš do takový hrůzy - ne nadarmo se říká, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. A já teda mám takovejch krámů, že u mě to platí 😀

kristinaanna
18. dec 2011

ahojte, takže pekný víkend za nami, ale ešte krajší pred nami,
ja keď vás tu čítam, začínam mať strach, ale stále si poviem, že tie štyri týždne, čo je rozdiel v termíne pôrodu, ešte všetko stíham aj po novom roku 😉 (dá sa to pochopiť?)
len tieto dva dni mam také natiahnuté bruško dúfam, že to len malá rastie a sa rozťahuje 😀 , a nie je to nič vážne,
najhoršie je že už neviem ako si mám sadnúť, lebo ma všetko tlačí 🙂
prajem pekný večer

rossalinda
18. dec 2011

@kokorunecka jeeeej sranda ja mam taku istu svokru a uz si z nej srandu robim ked náhodou príde vždy jej poviem, že to čo mam navarene kupil, navaril jej syn aj ked to nieje pravda no čo ju necham hladnu smadnu??????? 😀 😀 😀 možno pride po v januari na týždeň tak si chystam robotku pre ňu

suzamen
18. dec 2011

@mell přesně tak,já bych po císaři fungovat nemohla akorát bych z toho byla ve stresu a mlíko by nebylo a ted ho budu potřebovat páč kupovat umělý pro dvojčata je docela pálka 😖
Taky budu držet palce aby ti to vyšlo jak chceš ty 😉

kokorunecka
18. dec 2011

@rossalinda 😀 Tak ja sa nad ňou nevzrušujem, len mi príde nelogické, že keď idem k niekomu blahoželať k narodeninám, tak asi logicky rátam s tým, že mi niečo ponúknu.. A nie že ona mi povie, že doma mala zákusky 😀 A čo ja s tým?? 😀 😀

kohutovci
18. dec 2011

hou hou hou.. tak ja som sa dala uz do vianocneho 🙂 je pred pol jednou a mna caka asi dalsia prebdena noc.. maternica si zase robi rozcvicku ☹ je tu este niektora z vas? Ci uz vsetky sladko hajate? 🙂

amrash
19. dec 2011

@mell Tak se s tou nespavosti budu muset smirit - nu coz, stejne jsem "sova". Otacim se jinak taky dost nemotorne, ale vstavam bleskem, protoze jinak se bojim, ze bych si cvrkla 🙂

krakorka
19. dec 2011

Ahojky,tak já dnes měla super noc,jen dvakrát vzhůru. 🙂

@suzamen obdivuju tě,že chceš rodit dvojčátkka přirozeně,to já jsem srababa a stačil mi porod jen jednoho miminka,neumím si představt,že bych měla takhle rodit dvě!!!I teď se toho bojím jak čert kříže!!!Po těch čtyřech letech si ty bolesti stále pamatuju. 😒 Ae což nějak to šlo dovnitř,musí to jít hold i ven za předpokladu bolesti!§Alena císaře bych dobrovolně nešla(s jedním miminkem).

Dnneska nějak nevím do čeho se mám pustit?!jestli do uklzení,pečení nebo do ničeho 😀 😀 😀

suzamen
19. dec 2011

@krakorka já se uklidňuju tím že budou menší takže to bude i snadnější 🙂 stačí porodit kluka a holku už vytáhnou doktoři sami 😉 a Sára ta měla při porodu 3 kila a na 3 zatlačení byla venku takže myslím že i dvojčata půjdou rychle 😀

Dneska mi držte palce jdem na to převážení a od rána se sere co může 🙄

nikolet_89
19. dec 2011

ahojte babeny, ako ste na tom z bolestami v podbrusku a palenim zahy ?? lebo ja mam pocit, ze to asi nevydrzim, hlavne tu zahu...:/

xxx.klarka
19. dec 2011

ahojky. 🙂

dneska prvně dělám domácí halušky, tak jsem na ně zvědavá jak se mi povedou. 😀

Brouček malej v bříšku měl včera zase diskotéku, to byl mazec. Jsem myslela, že se chce prorazit ven. 😅

kokorunecka
19. dec 2011

Ahojte žienky moje 🙂
Mužík si išiel pozisťovať čo treba k zápisu dovezeného auta a ja s Ferkom sme sa pekne zobudili 😀

doteja
19. dec 2011

@dadinka prosim ta,neviem sa dopatrat nba niekoho z perneka a teba som tu nasla nahodne.prepac,ze idem mimo temy,ale nepoznas nejaku p.moricovu z perneka?ma velmi necitlive chovanie k niektorym detom a chcela by som na nu upozornit.nemate v perneku nejake miestne noviny,kde by som mohla tento neprijemny postreh opisat?

veronika9686
19. dec 2011

ahojte baby,tak sama sa cudujem,ze ako dobre sa citim,aj ked som uz dve noci nespala a rano,ked som konecne zaspala,tak ma dedo zobudil.

kokorunecka
19. dec 2011

@veronika9686 Ahoj 🙂 Ono sa to ešte prejaví 😀

veronika9686
19. dec 2011

@kokorunecka ja si tiez myslim,ale tak dufam,ze sa uz v noci vyspim,lebo cez den uz pomalicky musim upratovat,tolko priprav a vianoce preletia ani nebudeme vediet

kokorunecka
19. dec 2011

@veronika9686 Veď to, že Vianoc sú raz dva preč a my sa na ne pripravujeme ako keby trvali oveľa,oveľa dlhšie 😀
Ale aspoň máme čo robiť a na čo sa upriamovať, nie? 😀

kokorunecka
19. dec 2011

Inak, mužíkovi som dala fotky k narodeninám
O polnoci som ho zobudila, zablahoželala a podala mu do rúk zabalený album 😅
Najskôr nechápavo hľadel, potom prešiel všetky fotky, potom zasa, potom ešte raz, ďalší raz, keď ich prechádzal tak mi povedal, že mne napadne hocičo 😀
Potom si ich zasa prešiel a pýtal sa, kto ma fotil a kde 😅
A keď prechádzal nimi poslednýkrát, tak sa zastavil pri poslednej a vraví: Keď si to tu "preštelujeme" , tak túto vidím na plátno... 😀 😀

xxx.klarka
19. dec 2011

Bože, to byl nápad. 😠 😠 😠 První mi můj drahý manžel včera tvrdil, že se halušky dělají z vařených brambor, tak jsem si uvařila plný hrnec, ráno nastrouhala a v zápětí mi napsala kammarádka, že se dělají ze syrových. Tak jsem z vařených musela udělat knedlíky a musela oloupat a nastrouhat brambory syrové. Poprvé mi to šlo debilně přes ten cedník, tak jsem to ještě musela vzt tyčovým mixérem .... nasraná jak hov*do. Už nikdy více 😅 až malá usne, tak je půjdu ochutnat, zda budou vůbec jedlé.

siwinka1717
19. dec 2011

@kokorunecka Netráp sa kvôli tomu, to je všade rovnaké- u nás teda nie, u nás sú zase iné problémy s deťmi z bývalých vzťahov mm

xxx.klarka
19. dec 2011