Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci no moja my mame to isté obidvaja sme lazari a bordel neskutočný dnes som vstala po rannej rozprave zo záchodovou misou som si povedala dosť a začala trochu spratávať a dala prať vyvešala a dala prať trocha račky upratala a toť už sedím a nevládzem spotená upachtená ani osprchovať sa mi nechce
@rossalinda ako myslíš, že na Kramároch tak aj dopadlo ? Zle ? Ja Kramáre nemusím, rozpísala som svoj zážitok vo fóre o Čunderlíkovi. Ja som chodila k MUDr.Turkotovi a MNE TO TAK DOPADLO.
Nie , nechodím do Kocha, čo som sa unáhlila minulý rok. Len Ditte aj Cupánik mali termín o pár dní dlhšie a manžela nahovoril "kamarát " Turkota, že ma vezme. Po ňom ma dával do poriadku, doslova doporiadku, MUDr. Dráb, tak chodím k nemu a som spokojná, rodiť budem u neho, ale ak by nie určite Koch a celý personál, ktorý ostal ešte zo starého Kochu je spoľahlivý a 9 mesiacov sa mi fakt venovali, nebyť ich, nemám syna. Či Cupánik - on bol môj doktor, Ditte bol môj izbový lekár, či Mareš, Vačoková, Hronská ...nedám na nich dopustiť. Máš šťastie, že chodíš tam. A ku komu ?Budeš tam aj rodiť ?
@rossalinda no tak to sme dve.. co sme sa odrovnali.. my sme s muzikom zacali pomaly spratavat.. a nakoniec sme sa tak do toho pustili, ze mame upratanu spalnu, prevlecene perinky,.. vydrhnute wecko, kupelku, cely byt povysavany.. obyvacka kuchyna vylestene.. navarene.. a este som aj daco malej pozehlila.. teraz obaja lezime a mne pomaly klesa hlava.. asi pojdem trochu do hajan 🙂
@siwinka1717 ja chodim k Marešovi a vytiahol ma tiež z riadnych sračiek no ja sa uz nechcem vracať ku kramarom len tolko že po cisarskom mi tam zabudli kusok placenty a to neprajem nikomu tie bolesti no a tak po 2 mesiacoch ma čistili - pod narkozou no blbeeee
tak sme si povedali ze pojdem tam okrem toho ze ma uz 3 krat operoval MAAREš - tá starostlivosť !!! A MIN. tyzden som tam bola jeden deŃ HOSPITALIZOVANA na pôrodnej sale a normalne sa tam tesim velmi pekneee to tam majú 🙂
ale to su skusenosti sestra rodila 6 dní po mne na kramaroch a nevie si vynachváliť, ja si viem tiež predstaviť penIaze investovane niekam inam napr. lepsí kocík či dovolenka v lete
@rossalinda Tak asi áno, mne sa tiež nechce o tých Kramároch, ja som po nich išla na pohotovosť a Marek Dráb ma už ani domov nepustil.
Videla som, aké to tam je, fakt na úrovni. Ja som čakala, či ma Dráb odrodí, keď sa o mňa stará od začiatku a ešte aj pred tehu, keby nie, idem tam. Ja som tam rodila v 1997 roku malého a to bol Mareš ešte také ucho, ale už vtedy si ho baby chválili! Normálne Ti to v dobrom závidím
@siwinka1717 dakujem bo v mojom okoli ma nikdo nevie pochopiť a každý valuje oči že som neaka pipenka a načo taký luxus ked mozem zadarmo porodiť inde. ja som k marešovi prišla uplne nahodou a nelutujem pomohol mi vdaka nemu som otehotnela a ten prístup to som vystriedala ine kapacity 🙂
😵
Ahojte babule 🙂
Konečne som sa sem zasa na chvíľu dostala 😀
Čítam, že @siwinka1717 a už klesnuté bruško?
Fúúú... Mne sa zasa akosi polepšilo čo nemusím prepínať sily ako prišiel mm domov.
A bruško mi zatiaľ nekleslo, našťastie...
Dnes asi ešte s mm poskladáme aspoň časť z detskej izby, popr. ešte zajtra a už nech s tým je pokoj 😀 Nech môžem začať konečne prať, žehliť, skladať 😀
Ahojky tak poslední poradna ok CS 3 a trochu zkrácený čípek ale prý bysme měli vydržet do konce roku 🙂
@suzamen gratuluji k dvojčátkům 😵 moc sem nechodím nějak nestíhám , my máme termín 29.2 a chtěla bych únorátko tak uvidíme zda se mi to splní
Jinak holky mám mít klidový režim jelikož 2x jsem měla stahy ale přešlo to dítě se hrne ven, co to bude tajím neví to nikdo a nechám to všem jako překvápko 😉
Držím Vám všem palečky at vám to vše dobře dopadne a hlavně užijte si krásné vánoce plné pohody a klidu 😵 😉 🙂
Dobré ráno,u nás krásně zasněžené!!! 😵 a stále se sype,jen škoda,že prorokují,že to doo Štědrého dne nevydrží. ☹
cesta do školky stála zato,na tacháku max 30 a jela jsem jen ve vyjetých kolejích,ještě,že tu nemáme žádné hluboké škarpy a často tu jezdí traktory,člověk je hnedd klidnější 😀
ale teda po ránu mi nebylo nic moc,noc byla super,jen dvakrát na wc,břicho sice jak kámen,ale šlo to.Těžko říct jestli mi bylo zle od mrňouska nebo jestli se o mě pokouší nějaká střevní potvora,protože ve školce jim něco řádí,taak jsem se rozhodla,že už tam Andulínu zítra radši nedám.
ahojte, dlhsie som tu nebola...tak sa vas idem spytat ak ste doma na Pnke ako to zvladate. Ja mam od vcera nariadeni kludovy rezim, lezat s vylozenymi nohami... Termin mam koniec februara, brusko mi obcas tvrdne, beriem uz 4 x za den magne B6... ako ste na tom vy???
Dobré ráno děvčátka 🙂
Konečně jsem tady, ...ale jen na skok. Práce pořád jak na kostele. Stěhovali jsme se dva dny (převáželi věci), takže vlastně teprve dneska se beru pořádně za úklid, ať si můžu konečně postavit Vánoční stromeček!
No a jinak - zvládli jsme to, jak se dalo. První den trochu nervičky, včera už bylo dobře ...když jsme si po celém dni sedli a začli "dýchat tu atmosféru"... s bytečekem jsme opravdu strašně spokojení! 🙂 Od první chvíle se tu cítím "jako doma" 😉
Tak já jdu rychle proletět ty 3 stránky a něco málo poodepisovat 🙂
@mell Kdybych nemusela, nestehovala bych se zrovna v 8 mesici 😀 Ale museli jsme. Bydleli jsme v proplesnivelem byte - fuj!! ..kde jsme se mimochodem stehovali na zacatku tehu, ze tam budeme bydlet i s mimi. Po par tydnech se zaclo ukazovat, ze to asi "e e".. Takze tohle bylo druhe stehovani za poslednich 5 mesicu, a doufam, ze na dlouho posledni 🙂
@suzamen Jééé, váhy krásné. Snad si to holčička ještě rozmyslí a otočí se aspoň během porodu 🙂 Jinak tady v UK, jestli je prcek špatně otočený, vždycky zkoušejí otáčet. Ale to už asi víš od sestřenice 😉 Takže Ty už to máš za pár.. Juj, první kdo nám tady porodí asi rozpoutá hysterii, ....že už nás to za chvíli čeká všechny 😀
Držím palečky!!
@krakorka Delam opatrne vsechno, ..ono uz to ani jinak nejde. 🙂 Vsimla jsem si, ze se mi za poslednich snad par dni silene roztahla panev (boky) a chodim uz uplne jako kacer!! Je mi tezko uz delat cokoli, takze vsechno pooomaaaluuu 😀
No a jinak, aby toho nebylo malo, zapomela jsem napsat, ze jsem solidne nachcipana ☹ Zacalo to kaslem, a ted uz celkove asi nejaka chripajzna. Kazdopadne kasel mi nedava spat uz 4 noci, silene ☹ Vcera uz jsem to nedala, a vzala si sirup proti kasli. Snad to prdolkovi nijak neublizi .....ja uz ale fakt nemohla ☹
A dalsi muj "objev", ze uz spodni "svaly" nepracuji, jak maji. Nejake to ucurknuti pri kasli uz me nijak neprekvapi 😔 odvazana z toho teda nejsem 😒
@kokorunecka Ahoooj 😉 Jak je doma, konecne s muzikem? Spokojena a stastna, ze? 🙂
Cetla jsem, ze zacinate skladat detsky pokoj, ..tak ten my nastesti uz mame (nabytek). Postylka pujde stejne k nam do loznice. A zbyva jen konecne zacit prat, zehlit a skladat do skrini 😀 ...Jo a balit uz tasku do nemocnice!! Jednu noc uz jsem mela nahnano, ze pojedu.....a rikala jsem si "jezis, prece nemuzu zrovna teeeed!!! Prece chlopek by vubec nevedel, co mi vzit" 😀 Tak jsem prcka asi premluvila, aby jeste vydrzel 😀
@petpop no já jsem včera večer rychlejc vstala z postele a nějak jsem si hejbla se stydkou kostí a to byla pak bolest,au au,ale nakonec se to ustálilo.Já zatím chodím normálně,ale já mám mimčo fakt dost vysoko až bude ní¨ž tak to bude mazec-pmatuju si to s dcerou,to jsem se vždyck y rozeběhla jako laňka a po chviličce jsem měla pocit,že vyleze,mazec!!!
Kašel je blbej,přeju aby tě to brzy přešlo!!!A ucvrknutí taky se mi to stalo,ale zatím jen jednou,jsem zatím ve fázi neustálého pocitu na čůrání. 😅
Jsem zvědavá kdo přinese jako první zprávu o narození mimča,nepočítám suzamen 🙂
@mareka tak budu moc držet palečky aby to vyšlo 😵
@petpop takhle se dá prý taky porodit tak uvidíme 🙂 a když jí kluk uvolní cestu tak by se asi vytáhla za nožičky páč je trochu zšikma tak jsem zvědavá 😀 Mě akorát štve že se nedá s dvojčátkama vydržet do termínu bylo by super rodit 2.2.2012 ale to už bych se asi roztrhla 😀 To mi sestřenka neříkala že se je tam snaží otáčet...asi neradi řežou což je myslím taky dobrý 🙂 Doufám že ti aspon v něčem pomohla 😉
Já držím palečky at jste brzo komplet nastěhovaní,já to zažila 2x a hrůza 😀
@krakorka Ty jo, ja jsem blba, to me nenapadlo, ze takhle chodim, kvuli tomu, ze uz je mimco dole.. 😅 To je fakt, ze uz me netlaci na zebrech. A proto me zacly tak bolet kycle... Jaj, musim zacit vic odpocivat, abych ho ze sebe "nevytrepala" - hnusne napsane, ale vsak chapes, jak to myslim 🙂
No ja prave nemam ten neustaly pocit na curani, aspon neco-nemusim mit vsechno 😀. Ale zas nez furt ucuravat... 😅
Taky jsem zvedava, kdo bude mezi prvnima - doufam, ze ne ja 😀
@suzamen Jo jo, odpovedela mi na vsechno, sikovna je 🙂 A dokonce zacinam byt s tim UK systemem i celkem spokojena - coz bych nikdy necekala.. Jen bych moc jeste chtela na UTZ, ..ale to uz si musim zaplatit sama ☹ Tak snad po Novem roce vystaci penizky..
No a ty nevymyslej 2.2., protoze jak pises, to uz bys praskla ve svech prosimte 😀 Dej si cas do konce roku, a pak utikej 🙂 🙂
jej datum 2.2. 2012 je dobrý takisto aj 12.2.2012 potom 14.2.2012 valentýn aj 22.2.2012 ešte dajte bneake tipy ja by som si želala 8.2.2012 vtedy mam narodeniny ja a moja prvorodena meniny 😉 a ešte sa modlim aby som mala vodnarku .......
@petpop no já nevím,jako mě bolí akorát ta stydká kost,ale myslim si,že to je od toho,že se to připravuje a bolí mě to hlavně večer a v noci.
čučim na převážení ostatků Havla místo abych něco dělala,ale budu muset jít,musim se dokopat,to je vždycky pro mě nadlidský úkol se k něčemu dokopat!
@suzamen držím palce a gratulujem 🙂 j
Kraaaasne dobre ranko vsetkym.. po troch narocnych dnoch sa hlasi spokojna a do ruzova vyspinkana Kohutka 😀 zaspala som vecer o pol jedenastej a vstala som dnes o pol desiatej.. jooooj.. mam energiu za 4roch a naladu taku, ze ma ukecate na cokolvek 😀 😀 a este k tomu vonku naadherne snezi.. takze vianocna nalada sa obnovila.. 😉 dnes sa naobliekame a ideme na dlhsiu prechadzku pod nasu Pezinsku babu s Benusikom... uz sa tesim ako bude nahanat snehove vlocky 😀 😀

@siwinka1717 v kochu, aj teraz chodievaš do kocha? lebo ja hej chodim k nim už 5 rokov teda do GPN bohužial 1 dcerku som rodila na kramaroch a tak to aj dopadlo