icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

nuna55
22. dec 2011

ja som sa tiež dnes vyspala super, ale ráno som mala asi poslíčkou au au au dufam, že to nebolo nič iné, bolesti ako na menzes a tvrdé brucho 🙂 ale už je dobre 🙂

petpop
22. dec 2011

@loretana Nevim, jak dlouho pojedes autem domu, ale podle toho, kolik v nem budete mit stupnu, bych urcite ubrala aspon ten fusak, ..vzdyt by se jinak usmazil horkem, ne? A kdyz bude auticko fakt vyhrate, kombinezku muzes aspon na chvili otevrit na zip 🙂

tunylyk
22. dec 2011

ahojte,babulky pisete ako draci 😀 obcas nestiham ani docitat,dufam,ze ste vsetky aj s babuliatkami ok,my sme mali vcera poradnu,dr.nam popocuval ozvy,vzali krvicku,dalsiu mame 11.1 to nam skontroluje prietoky,urobi vyter a pomaly sa mozme chystat do porodnice 😉 ak by sa mi uz nepodarilo dostat k pocitacu,tak vam vsetkymi prajem prekrasne Vianoce 🙂

rossalinda
22. dec 2011

@luckyhoney no ja som mala 30+4 okolo 1500g čo sa mi zdalo malo, ale doki ma ubezpečil že to je ok tak neviem, u mna je to o to horšie že neviem kedy som mala poslednu mrchu - mala som velmi nepravidelnu a akurat majovu som si nikde nepoznačila a to som velký pedant 😠

tunylyk
22. dec 2011

@loretana ja som si nachystala kosielku,nohavicky,overalcek,ponozticky,svetricek,ciapocky,rukavicky,navrch dam teply overal,mame to dost daleko autom,takze urcite bude v autosedacke,aj keby sme mali len 1km,tak aj tak ho tam dam 😉 v pripade,ze bude extremna zima,tak este dam deku do autosedacky,mladsi syncek sa narodil 1.3.,tam nam to stacilo aj bez deky,ved uvidime 😉

loretana
22. dec 2011

@petpop
@tunylyk děkuji za rady, asi fakt uberu ten fusak do sedačky, vezmu deku, kdybybyla zima, cesta utem bude tak cca 20 minut... díky🙂

rossalinda
22. dec 2011

@kaby nic si z toho nerob Prochadzku si pamatam debil je este pekne slovo, ja by som tam viacerým vedela napluť do tváre - viem že je to otrasneeee ale nic ine si nezaslužia

krakorka
22. dec 2011

Tak mě dnes zas provází psí nálada,takže paráda,jestli to takk bude i na Štědrý den,tak potěš koště,to budou opravdu veselé Vánoce.

Upatlala jsem vosí úllky a teda mám toho nějak dost,už se těším večer až zalehnu do postele,záda mě bolí jak čert+ta pitomá nálada.

k oblékání asi pojedem v bodýčku,dupajdách,ponožtičkách,svetýrku v kombinéze ve fusaku a přikryté dekou,miminka mají špatnou termoregulaci a věřím,že naše auto moc vyhřáté nebude myslím si že vychladne než se přemístíme z porodnice do auta,ale uvidíme také podle počasí,jaké budou teploty.

danka483
22. dec 2011

Ahojte baby pridávam do štatistiky dnes som bola na sono a 30+6 tt malý má 2055g 🙂

nezbednica
22. dec 2011

@rossalinda Aj my sme mali v 30+3 tak okolo 1500g.

maky_maky
22. dec 2011

ahojky holky, doufám, že by nevadilo, kdybych se k vám přidala, občas k vám nakukuji. jsem podle ms 31+3 a malá měla dnes 1990g. říkala jsem si jestli to není nějak moc, ale jak vidím danka má také vetší miminko, já přitom nemám skoro žádné břicho!

maky_maky
22. dec 2011

@luckyhoney moje malá měla dnes 31+3 1990g takže taky dost, a moje první malá se narodila v termínu a měla 2400g takže druhé bude asi pěknej cvalda, máme jiného tatínka, takže geneticky je to asi jinak!ale teda taky jsem zvědavá kdo ji bude rodit, už u malé jsem měla pocit že to je tak tak avetší bych nezvládla!! 😀

danka483
22. dec 2011

@maky_maky no veru som bola prekvapená že má toľko a to má ešte 2 mesiace, ale je v poriadku krásnučké tak čo viac si želať 🙂

rossalinda
22. dec 2011

ja som dnes uplne rozbita nnechce sa mi ani dýchať 😠 😢 😖

petrusew
22. dec 2011

@maky_maky Ahoj, klidně se přidej! Náš drobeček měl při utz v 31tt 1577g 🙂

maky_maky
22. dec 2011

@danka483 doktor říkal že poslední měsíc těhu se váha dítěte většinou zdvojnásobí, tak to jsem fakt zvědavá jak toto ze mě vyleze 😀 😀

danka483
22. dec 2011

@maky_maky fúha ani mi to nehovor 😀 to bude potom iná sranda, mám v pláne cvičiť s epinom tak neviem či už aj nezačnem 😀 😀

maky_maky
22. dec 2011

@petrusew tak to jsem toho jelen, to budou asi ty litry plnotučného mléka s kakaem a tři chleby na večeri s marmeládou!!! 😉

petrusew
22. dec 2011

@petpop i ten fusak můžeš rozepnout.

maky_maky
22. dec 2011

@danka483 taky jsem chtěla, ale mám v celku strach abych nevyvolala něco dříve!!měla jsem problémy se zkracováním čípku a byla jsem i v nemocnici, ted už je to o.k. tak uvidíme ale lněné semínko budu jést po hrstech!!

petrusew
22. dec 2011

@maky_maky a to mám prosím pěkně těhu cukrovku 😅 Já doufám v miminko tak 3kg - 3,5max

maky_maky
22. dec 2011

@petrusew fakt, to se říká, že bývají miminka větší, tak bud ráda, miminko bude aspon drobeček ale donošené váhou počítám na konci těhu tak 2800 si myslím u tebe

danka483
22. dec 2011

@maky_maky na epino je tu odborníčka @petja myslím že by ti poradila a tiež aj čajík z malinových listov po vašom z maliníku.

petrusew
22. dec 2011

@petpop mám takový

petrusew
22. dec 2011

@maky_maky No právě z toho jsem měla strach, ale co, rodit nebudu já, ale doktoři 😀 Předpokládám, že mě na ten cs taky vezmou dřív a ne přesně v termínu...

maky_maky
22. dec 2011

@danka483 mrkni sem na druhý příspěvěk v 36tt rodila paní a měla podobné váhy na ultz jako my!!

krakorka
22. dec 2011

@maky_maky vítej mezi námi 🙂

@rossalinda tak to jsme na tom podobně 😒

počítám s miminkem kolem tří kil(spíš do těch 3kg)!! 😎

danka483
22. dec 2011

@maky_maky asi nemrknem ( neviem kde) mne sa nič nezobrazilo 😒

petrusew
22. dec 2011

Holky, stejně neovlivníme velikost,hlavně že se mají u nás dobře, ne? 😉 😀

petpop
22. dec 2011

@petrusew Hezky fusacek 🙂 Mam hodne podobny 😉
Vsak ja to myslela tak, ze v aute fusak rozepnout, nebo prdolku vyndat, a kdyz bude dost teplo v aute, rozepla bych asi i kombinezku. Vsichni me strasi, ze pro mimi je horsi horko, nez zima, tak proto 🙂