Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte,babulky pisete ako draci 😀 obcas nestiham ani docitat,dufam,ze ste vsetky aj s babuliatkami ok,my sme mali vcera poradnu,dr.nam popocuval ozvy,vzali krvicku,dalsiu mame 11.1 to nam skontroluje prietoky,urobi vyter a pomaly sa mozme chystat do porodnice 😉 ak by sa mi uz nepodarilo dostat k pocitacu,tak vam vsetkymi prajem prekrasne Vianoce 🙂
@luckyhoney no ja som mala 30+4 okolo 1500g čo sa mi zdalo malo, ale doki ma ubezpečil že to je ok tak neviem, u mna je to o to horšie že neviem kedy som mala poslednu mrchu - mala som velmi nepravidelnu a akurat majovu som si nikde nepoznačila a to som velký pedant 😠
@loretana ja som si nachystala kosielku,nohavicky,overalcek,ponozticky,svetricek,ciapocky,rukavicky,navrch dam teply overal,mame to dost daleko autom,takze urcite bude v autosedacke,aj keby sme mali len 1km,tak aj tak ho tam dam 😉 v pripade,ze bude extremna zima,tak este dam deku do autosedacky,mladsi syncek sa narodil 1.3.,tam nam to stacilo aj bez deky,ved uvidime 😉
@kaby nic si z toho nerob Prochadzku si pamatam debil je este pekne slovo, ja by som tam viacerým vedela napluť do tváre - viem že je to otrasneeee ale nic ine si nezaslužia
Tak mě dnes zas provází psí nálada,takže paráda,jestli to takk bude i na Štědrý den,tak potěš koště,to budou opravdu veselé Vánoce.
Upatlala jsem vosí úllky a teda mám toho nějak dost,už se těším večer až zalehnu do postele,záda mě bolí jak čert+ta pitomá nálada.
k oblékání asi pojedem v bodýčku,dupajdách,ponožtičkách,svetýrku v kombinéze ve fusaku a přikryté dekou,miminka mají špatnou termoregulaci a věřím,že naše auto moc vyhřáté nebude myslím si že vychladne než se přemístíme z porodnice do auta,ale uvidíme také podle počasí,jaké budou teploty.
Ahojte baby pridávam do štatistiky dnes som bola na sono a 30+6 tt malý má 2055g 🙂
@rossalinda Aj my sme mali v 30+3 tak okolo 1500g.
ahojky holky, doufám, že by nevadilo, kdybych se k vám přidala, občas k vám nakukuji. jsem podle ms 31+3 a malá měla dnes 1990g. říkala jsem si jestli to není nějak moc, ale jak vidím danka má také vetší miminko, já přitom nemám skoro žádné břicho!
@luckyhoney moje malá měla dnes 31+3 1990g takže taky dost, a moje první malá se narodila v termínu a měla 2400g takže druhé bude asi pěknej cvalda, máme jiného tatínka, takže geneticky je to asi jinak!ale teda taky jsem zvědavá kdo ji bude rodit, už u malé jsem měla pocit že to je tak tak avetší bych nezvládla!! 😀
ja som dnes uplne rozbita nnechce sa mi ani dýchať 😠 😢 😖
@maky_maky vítej mezi námi 🙂
@rossalinda tak to jsme na tom podobně 😒
počítám s miminkem kolem tří kil(spíš do těch 3kg)!! 😎
Holky, stejně neovlivníme velikost,hlavně že se mají u nás dobře, ne? 😉 😀

ja som sa tiež dnes vyspala super, ale ráno som mala asi poslíčkou au au au dufam, že to nebolo nič iné, bolesti ako na menzes a tvrdé brucho 🙂 ale už je dobre 🙂