icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

amouramour
27. dec 2011

@eniciatko ja este nie🙂planujem az ked budem na materskej, s prichodmi z prace o siedmej sa moc neda stihat...

petpop
27. dec 2011

Ahoj holky, tak ja dneska dostala blby napad jit se projit do mesta.. Nekoupili jsme nic krome cisticich ubrousku a sacku na pouzite pliny 😀 zato jsme se unavili, zhnusili precpanymi obchody (jsou tady po Vanocich az 90% slevy, takze lidi šílí), mam pocit, ze mi nohy odpadnou od same pr..le, vyvalila jsem se na gauc k TV a Drahous uz mi usnul 😀
Tasku do porodnice uz jsem pakovat zacla, ale jeste neskoncila.. Hlavne jako myslim, ze budu muset zmenit maly kufrik na vetsi cestovku 😅
Nejak jsem celkove zlenivela, nechce se mi nic, v loznici mi lezi kupa oblecku na vyzehleni...ale nejak nemam silu.. No nic, Drahus se od zitrka vraci do prace, tak budu mit co delat 😉

...jdu si dát "20" 😉

krakorka
27. dec 2011

@eniciatko jo jo,téměř vše připraveno,dokonce jsem odpolko připravila i věci pro mimi na odjezd z porodnice

@petpop tak utíkej odpočívat 😉

bambula1307
27. dec 2011

@defs ja mam Roan Maritu aj a autosedackou kt sa da pripevnit na podvozok. Ja som ho kupovala cez net a stal ma so vsetkym aj so sietkou a plastenkou na sedacku dakych 15 000sk v 2009. Som spokojna. Ma velku priestranu vanicku, velke nafukovcie kolesa..moze s nim aj po zlom terene ist. Je pravda ze do vytahu a v meste sa s nim asi horsie manipuluje bo je dost velky. No pre mna na dedine uplne super. Mala ma 2 roky nosi 98 a v pohode sa vozi v sportovej verzii 🙂) No a nema otocne kolieska, ale ja s tym nemam problem.

Ako po sviatkoch dievcence?
Ja som ledva cakala aby som mohla do pracky dat a pomaly som kufor vyhrabala, ze zacnem balit do porodnice..bo ten cas tak leti.
V noci sa mi uz zle spi, mimi ma kope do rebier uf...uz je asi riadne velke. Na poradnu idem naposledy k mojej lekarke 9.1 a potom uz do nemocnice na poradne. Uz som si dva x pocvicila tehu cviky

babatienko27
27. dec 2011

kocky a kolko si balite do porodky pre seba tych poporodnych vloziek, podloziek , a nohaviciek a ake cislo ? a PLIENKY ake kolko v baleni ? a ake vlhcene a 1 balenie kolko kusove ? berete aj pre babo podlozky ?

nicollet
27. dec 2011

@kohutovci ahoj ja mám termín 5.2. a čo ty? 🙂 no však aj mne prišla stránka na toto :D

miskax2
27. dec 2011

ja mam termin 28.2. a kedze nadstavajuci rok je prestupny mozno to bude 29 :D

xxx.klarka
27. dec 2011

Já letím zítra do poradny, po měsíci bude na mě dr koukat, v minulé poradně byla dr. nemocná, tak se těším, až prďolku uvidím. 🙂 Jsem zvědavá zda bude dělat už i odběry, nebo ne.

kohutovci
27. dec 2011

@nicollet tiez 5.2 😀 co cakate? my dievcatko.. Sasenku 🙂

nuna55
27. dec 2011

baby balili ste do porodky pre mimi cumlík? a otázočka ako sa sterilizuju cumlíky ?

nicollet
27. dec 2011

@kohutovci to vážne tak super rovnaký termín 🙂 mne ho vkuse menili a nakoniec nechali podla výpočtu tak sa uvidí 🙂a ja neviem mne sa malé parádne tají doktor najskôr hovoril že dievčatko a potom si už vôbec nebol istý takže sa to už dozviem asi až po pôrode 🙂 a pekne meno tak teda gratulujem ja som na výber mena ostala sama otecko sa na nás vykašlal ale na malé sa teším ten drobček zato nemôže a rozmýšlam nad Ninkou a keď chlapec tak asi Luky 🙂

kohutovci
27. dec 2011

@nuna55 balili.. a to rovno dva 😀 jeden gulaty a druhy taky scapnuty.. nerozbalovala som ich a tak ich so sebou beriem.. v porodke bezne sterilizuju odsavacky tak snad si tam mozem prihodit jeden cumel, nie? 😕

petpop
27. dec 2011

@nuna55
@kohutovci
V nekterych porodnicich pry cumle nedovoluji.. Pry to neni dobre, pokud chcete kojit, protoze se mimi nauci pri cumlu spatne sat.. Ze to je to same jako kojene dite davat na lahve... Taky jsem dva koupila, a pokud to tedy pujde bez nich, pak v poradku, ..ale jestli s nimi bude prdolka klidnejsi...tak proc ne. Uvidime 😉
Kdyby nechtel cumlat z prsu, koupila jsem si i ty kojici kloboucky..

xxx.klarka
27. dec 2011

@kohutovci Mám, jeden, mám ho vyvařený a daný v krabičce na dudlík. Ale myslím, že nebude problém, aby Ti to udělali i v porodnici, nebo si sebou vezmi tabletu milton a stačí když čtvrtku rozpustíš s tím dudlem ve sklence vody a máš ho desinfikovaný. 🙂

suzamen
27. dec 2011

Ahojky tak si dneska taky budu balit tašku,zítra mám kontrolu v porodnici tak kdyby si mě tam chtěli nechat tak at mám vše nachystané. Ptala sem se holek snad 100x a stejně mám nervy a nevím co si zabalit 😀
Mám docela obavy jestli vydržíme do konce roku jak dr. říkal...spodek bolí jako sviňa ☹

xxx.klarka
27. dec 2011

Jinak s tím že ho v porodnici neradi vidí, tak je to pravda. Dcerka dudla dostala třeba až po 14 dnech, do té doby odmítala. Ale měla jsem ho sebou, kdyby náhodou. 🙂

petpop
27. dec 2011

@suzamen Budu držet palečky, a doufat, že se ještě ozveš, ...že si Tě tam ještě nenechají 😉 No ale kdyby jo, aspoň už to budeš mít za sebou 😀

kohutovci
27. dec 2011

@nicollet to mi je luto, ze si s drobcekom zostala sama.. ale teraz je podstatne, ze ste zdravi a ze sa nanho tesis 😉 mne tiez menili termin.. raz na 2ho.. potom 9ho a nakoniec sa dohodli ze 5ho 😝 ja dufam, ze to stihneme este niekedy koncom januara 😀 😀 ....vybrala si velmi pekne mena.. 😉

petpop
27. dec 2011

Holky a kupovaly jste si např. speciální pyžama na kojení? Nebo různá trička apod.?
Já teda myslím, že doma není problém cokoli vytáhnout nahoru (tričko, pyžamo) 😀 ..a venku..to nevím, ale kupovat celou kojící garderobu (tricka, kosile, svetry..) se mi teda nechce.... 😒

suzamen
27. dec 2011

@petpop já chci ledňáčkýýýýýýý 😀 😀 😀 uvidíme snad mě jěště pošlou domů 😅

nuna55
27. dec 2011

@nicollet aj my budeme mať Ninku 🙂

petpop
27. dec 2011

@suzamen Hlavně aby byli prcci v pořádku, pak Vás ještě nějaký ten týden/dva/tři snad nechají nabírat sílu 🙂

kohutovci
27. dec 2011

@petpop
@xxx.klarka ja som za, aby mala nedudlovala.. ale tak som si povedala, ze ich radsej mat.. akoby mali chybat 😝 kojace klobuciky som si tiez vzala.. pre istotu 😉

nicollet
27. dec 2011

@kohutovci ja som mala 7.2 potom 9.2 a nakoniec vraj 5.2 tak už ani neviem :D a držím teda palčeky aby všetko dobre dopadlo ty si inak prvorodička ? lebo ja hej a občas má už chytá ta prepôrodná kríza ale už sa teším najradšej mať to malé v náuči a nehorázne ma v poslednom čase zaha páli a nie a nie sa jej zbaviť už asi ostáva len vydržať nejako 🙂

nicollet
27. dec 2011

@nuna55 jeeeej to je super ja som rozmyšlala aj nad inými menami ale toto sa mi tak najviac zapáčilo 🙂 a ty už vieš na isto že budeš mať dievčatko? lebo to moje je záhada to mi robí naschvál asi :D

petpop
27. dec 2011

@kohutovci Přesně tak pro jistotu, proto jsem je koupila i já 🙂 A věřím, že hlavně ty kloboučky budou dobrá věc. At už kvůli bolavým bradavkám, a nebo i kdyby bylo třeba dokrmovat lahvickou, bude snad s kloboučkama bez problému i sát z prsu..

kohutovci
27. dec 2011

@petpop no vies co.. tiez som nad tymto premyslala.. nocnu koselu nenosim.. tak si kupim aspon dve s rozopinanim vpredu aby sa mi lepsie kojilo.. ale inak myslim, ze to zvladnem s ktorymkolvek mojim trickom.. kedze rada nosim vacsi vystrih.. a vacsinu pulovrov mam na zips.. tak snad nebudem mat problem kojit kdekolvek bez toho aby som sa musela drat z oblecenia..
@suzamen drzkam ti palceky, aby si mala lednackov 😀 a vsetko dopadlo oki 😉

nuna55
27. dec 2011

@nicollet ano viem že to bude baba 🙂 🙂 🙂

petpop
27. dec 2011

@kohutovci Já mám právě samé roláky 😀 😀 To nevím, jak bych to dělala.... Tak asi taky koupím aspoň dva svetry na zip 🙂 A budu doufat, že letos příjde brzo jaro 😀

kohutovci
27. dec 2011

@nicollet tiez prvorodicka.. a to co chyta mna sa krizou asi pomenovat neda.. mna chyta uplna panika 😀 😀 najvacsie mindraky mam z cistenia a sitia.. to ostatne si vravim, ze vydzim..