Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
určite choď, ty si ešte len 36tt ak by ťa ešte chceli udržiavať. Ja už to chcem mať za sebou, tak to nechám vygradovať až do konca. A napokon uvidím ráno. Možno ma dr. došikuje do pôrodnice.
@veronika9686 no tak neváhaj aj keď ty musíš vedieť ako sa cítiš ale ako hovorím radšej 100x a zbytočne predsa keby niečo nech to vedia ešte zastaviť ešte je trošku skoro.
@danka483 ved to,ze este ma dost casua tie bolesti mam uz od vcera vecera,dost dlho
@lucka227 Máš asi pravdu... Aj keby som sa mala cítiť jak úplne hysterická trubka.
@vrabciatko o chvilu pride manzel z prace,tak uz vidim ako bude stresovat,ze ci som mu za cely den nemohla zavolat,ze sa nieco deje
@veronika9686 ešte má byť v brušku mesiac nech to vedia ešte poprípade oddialiť predsa aj keď je miminko veľké má ešte čas
@kokorunecka no radsej ako keby mali nieco zanedbat.Ked som bola v nemocnici tak mi vraveli len kricte ak zacnete krvacat alebo spinit,kludne aj zazvonte.A ked som potom sla na sesternu,sak co budem zvonit,ze spinim,tak ze chodte si lahnut a my Vam nieco pichneme aby ste boli kludna.No tak chapes to? 🙄 🙄 🙄
@danka483 ved prave,dufam,ze uz euvazuje nad prichodom
strasne sa bojim,co mi povedia,ked ani nekrvacam,iba tie bolesti
@jancag mas pravdu,aj kamoska mi to napisala.tak uz nech sa manzel ponahla z prace
@kokorunecka bych právě čekala, že se na tebe pro jistotu ještě podívá...ten přístup je fakt příšerně laxní.
@veronika9686 Hlavně klid. Neboj se, kdyby něco, tak si tě v nemocnici pohlídají. Uvidíš, že to bude v pořádku.
Baby dnes na mna prisiel prvy strach z porodu ☹ sesternica vcera o 23:05 porodila nadhernu Nelinku. Po opise priebehu a trapenia sa /21 hodin/ povedala, ze uz nikdy viac... 😒 tak ja len dufam, ze sa to nejako da prezit a bude dobre! Na malu sa moc tesim, ale uz aj bojim, co bolo doteraz po tejto stranke fajn!
Holky, tak davam vedet, ....-ze se pomalu zacinam citit jako hypochondricky idiot 😒
DR. mi zkontroloval moc - cista, poslechl srdce a zmeril tlak - 120/80, coz pry je teda OK, vysoky krevni tlak teda nemam, jen mi pry trochu rychleji bije srdce.......... No tak to jsem si vsimla i sama, ze?? 😒
No kazdopadne, nic spatneho u me neobjevil, tak mi ani nijak nepomohl..
Chjoo, mam uz tech stavu a stresu fakt dost 😖
@petpop hele, buď ráda, že jste v pořádku a ten tlak je fakt dobrý. To že teď bije rychleji srdce je normální, musí hnát krev do dvou tělíček.
@veronika9686 neboj se ničeho! Uvidíš, že všechno bude O.K!
@danusskaaa hele, prď na to. Tvůj porod může být úplně jiný. A neboj, i když to bolí (jako že asi fakt jo) tak na to zapomeneš!
@petpop nic si z toho nedělej, psychika pracuje na plný koule. Hlavně, že jsi snad v pořádku fyzicky a mimču nic nehrozí!!! Neboj, za chvíli bude po všem 🙂
@danusskaaa to jsem po prvním tvrdila taky a za 3 týdny bude druhé 😉 😀 bolelo to, ale dalo se to přežít 🙂
@kessinka ano budem na kramaroch 🙂, hadam aj ty?..sa moznoo stretneme..a mari sa mi, ze uz som ta videla, bud na cviceni,alebo na vstupnom pohovore u Jandovej
Dievcata dnes som zase unavena po tych lekaroch chodit..a este cestovat ..bus plny mladych..nikto vas neputi sadnut ☹ ..tak som tochu smutna z toho.
Na pohovore otecko pri porode bolo dobre, trochu som z toho taka vylakana, ako to zvladnem.. 😒
Zajtra ma caka monitor.
Vy ste toho zase popisali veeela 😉 , zajtra si vas docitam 🙂
@viknat veru na zahorie by ti ozaj asi bolo daleko 😉 😉 ..ale potesilo by ma to 😎 😎 😎 😀
@bambula1307 no zatiaľ som bola na jednej prednáške - o dojčení a pupočníkovej krvi, minulý utorok 🙂 na vstupnú prednášku idem až zajtra ale, dúfam že to stíham lebo sa mi to kryje s poradňou ☹
preto som sa ale pýtala, kvôli prednáške s oteckami... my sme tam dnes boli 🙂
baby, poradite? som dnes nahnevana na moju gynekologicku....bola som v poradni, 3.1. mi robili USG v 36-tz, robili mi ho presne v 35+1 a babo im vyslo ze ma velkost 33+2 a hmotnost 2062 g, to bolo pred necelymi 2 tyzdnami 3.1. robil mi ho primar, pisala som o tom minule a jeho som sa pytala ci je babo ok a on povedal ze je velkostou aj vahou v norme, vobec nestresoval. dnes som dosla s vysledkom do poradne a lekarka hned zacala stresovat, uz dlhsie stresuje teraz uz ma vysledky tak moze este viac, ze babatko je malicke. nechapem naco stresuje aj tak sa s tym predsa nic neurobi, tak ona takto vyvadza v kazdej poradni, nieze by tehotnu ukludnila ale len sa snazi cloveka vyviest z miery. je to fakt take zle ako tvrdi ona? napisala ami diagnozu hypotrofia plodu a kazala mi jest hroznovy cukor. je fakt babo mensie? ked lekarka stresuje, pise diagnozy a primar ze v pohode.
@bianca2 ale v 36 tt jsi teď, takže 3.1. si byla v takovém 34 tt, ne? a dvoukilové miminko v té době mi nepřipadne malé
tady je odkaz na těhotenskou kalkulačku a tam píšou, že miminko v 34 tt má přibližně 2145 g, ale samozřejmě je to jen průměr a tvoje mimčo se této váze teda dost blíží
v tomto odkazu píšou to samé
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi-tyden-po-t...
no a jinak poslední týdny prý přibírají mimnka v průměru 1/4 kg za týden, takže by se za posledních 6 týdnů na ty 3 kg vyšplahat mělo.
@bianca2 jsem tam ten první odkaz zapomněla zkopírovat 🙂
http://www.tehotenskakalkulacka.cz/

@veronika9686 radšej 100x zbytočne treba ísť