Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
roxy_1: aha, promin - nevypadas na 26 😉 tak ja uzh budouci tchyni nemam, takze zbyva jen ta mamka 😀 stejne azh to maly bude drzet poprve v naruci, tak z nej bude uprdena jako blazen 😎
roxy_1: neboj...moje kamaradka je v sestym mesici a jeste porad bys rekla, ze ma jen spicky 😀 😀 no fakt...
barboreta uplne me boli u srdce kdyz ho vidim byl moc hezky ty kukadla obrovske,fakt moc krasne miminko 😵
devcatka moje ja uz pomalu pujdu,milacek vstava rano do prace tak pujdeme ulehnout.preji krasne sny
barboreta dej nam pak vedet jak tvuj muz reagoval,ja myslim ze bude mit radost velikou 🙂
barboreta: dobrou i tobe a drzim pesti, dobre to dopadne a pritel bude mit urco radost jako blazen.... 🙂
cafte baby, nieco do vybavy vam ponukam...
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...
beé ránko, vítám nové těhulky a gratuluji 🙂
Teda popsali jste toho požehnaně!!!! 🙂
Já jdu v pondělí na kontrolní uzv, tak snad už tam něco bude vidět, to bych měla být 5+5
jinak včera oznámeno rodičům, tak měli velkou radost 🙂
Dobre ranko prdecek, adros.....ja jsem zazila po ranu docela dost velkej sok ☹ ranu jdu na zachod a zjistila jsem, ze prisla mrcha....tak vubec nevim, co to znamena. Na testu byla fakt druha tenka carka 😕

adros
dobrú 😉