Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
Mne prsia tiez podrastly , ale ziadny extrem to este nie je.. 😅
No ale bolia ma este stale...dokonca sa niekedy na to v noci budim 😒
evi stale rastu 🙂) ja som zo zaciatku v noci kvoli tomu nevedela spat ako ma boleli, teraz je to uz pohodicka 🙂
ja som na tom podobne, nechty mam krasne, nelamave, dlhe, biele, bude radost na svadbu...horsie je to s vlasmi, rano si umyjem, a vecer mam mastne.. :((
prsia mi takisto troska podrastli, ale podprsenky nosim v pohode svoje, akurat objem ma zacina troska tlacit. 🙂)))
ale bolia neustale, ked nie su v podprse. 🙂
sisipetka, mas aj osobne skusenost s tym ginfivom? bola si tam ci nie?
Já bych se nebála chodit koupat, v prvním těhu jsme chodila i na speciální plavání pro těhule, ale v normálním bazenu, takže to určo škodlivý není když to vede porodní asistenka... 😉 naopak, obzvlášt ve vyšším stuoni těhu to doporučují- voda nadnáší🙂
evi tie tampony mas popisane v tom clanku su napustene nejakym olejom alebo take nieco, aby neprepustali vodu vobec, teda ta to uzatvori 🙂) ja ked som nebola tehu tak som na kazde kupanie brala obycajny tampon ako som vysla z vody, hned von. Mala som stale problemy po kupani, az mi poradili nosit tampon a bolo to spoko potom
Minix v Ginfive som bola minule na NT ultrazvuku a maju tam dost kvalitne stroje i dr. Mam aj kamosky, co tam boli na 3D a chvalili si. Ja tam chcem ist aj na morfologicky, len sa musim dohodnut s mojim dr (on tam 1 x do tyzdna tiez ordinuje) a 3D sme este nerozmyslali....
Olienka tak uz som si precitala ten clanok...je tio zaujimave takze sa vlastne kupat mozme.. 🙂
A nevedela by si zistit ci to cvicenie o ktorom sme sa bavili zahrna aj plavanie?
evi urcite nie, oni tam bazen nemaju, takze pochybujem ze by riesili nieco s plavanim bolo mi povedane ze prva hodina je prednaska a druha je cvicenie
rozmyslam, ze mozno na Sekcove by este nieco mohli mat skusim prebrazdit net 🙂) ozaj keby si chcela brusne tance, tak tie maju pre tehulky v Hviezdicke v centre mesta 🙂 teda na Okruznej 🙂
dorotkaa a wanduska, precitajte si dnesnu konverzaciu dievcat, tusim dnes ta joga nebude
😀 cvici sa dnes 🙂 buduci tyzden sa necvici ☹ tak baby cakame potom report ze ake to bolo !!!
ja som si dnes kupila maminu + mama & ja tak cez vikend zacnem studovat. prave som to povedala vedeniu + HR a vseeeetci sa straaasne tesili, tak mi padol kamen zo srdiecka. dokonca som sa dozvedela ze ma povysuju - takze odidem ako vitaz
Tak si tam volala a je? Super, aspon to mame potvrdene, lebo mne este vcera vecer, ked som tam volala vraveli, ze nebude 🙂 no chaos... Tak sa tesim 🙂
drobi no vidis ako super to dopadlo s tou pracou 😉
...a odides z prace ako riaditelka? 😵
drobec tie casopisy mozes citat aj na nete http://mamina.pluska.sk/mamina/ 🙂 a http://www.mamaaja.sk/ 😀
no to teraz pisete !? 🙂 no neva, ja som vzdy inklinovala k papierovej forme casopisu, a moze si to aj MM pozriet, jeho to teraz strasne bavi take citat.
chcem si ich porovnat a potom by som si kupovala uz len jeden z nich. hej odidem ako riaditelka mojho teamu, co som v podstate aj teraz ale nemam to na papieri 🙂
olienka, ta "riaditelka" to bolo prehnane slovicko. taka funkcia u nas ani nie 🙂 ale mala by som sa stat managerkov, len neviem neviem ci to este nestopnu na poslednu chvilu. to mi bolo len nacrtnute z HR ze budem odchadzat na vyslni ....
dakujem, ale berte to zatial s rezervou 🙂 ja to tak beriem. uzite si krasny vikendik, ja tu este nejaku hodinku pobudnem, keby chcel niekto so mnou komunikovat 😉

kupacie tampony? To pocujem prvy krat...🙂)) olienka dakujem za link pozriem na to..
Plechajda dakujeme!! 🙂