Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
na 13hod. už se těším 🙂 snad bude už něco vidět.
Jinak sem si dělala dneska poslední testík co sem měla doma, jen tak už pro zábavu, ta druhá naběhla dřív než se ta moč dostala k té kontrolní a je už samozřemě o dost silnější než ta kontrolní. Když bude něco vidět, tak si nechám uzv vytisknout 🙂
prdecek ja az 19. na 9:30 mam pocit ze jsem s tehu o tyden pozdeji nez ty,takze by u me mohlo jit videt to co u tebe dnes 🙂
dneska jedeme s pritelem do banky podepsat smouvu k hypotece,po svatbe zaciname s bydlenim,no vse v jednom roce,mimi svatba a bydleni,jezis ja jsem takovy flegmatik a tohle kdyby po me nekdo chtel tak mam z toho hruzu a ono to vsechno prislo samo 😀 jeste jedu odevzdat neschopenku do prace a pak jeste sjedeme pro nase snubni prstynky,ktere mame hotove....tak doufam ze jak sem potom nahlidnu tak uvidim dobre zpravy 🙂 😉
plivit: prave pouzivam mamatest....zkusim jeste zavolat doktorovi, ale uzh tomu nedavam nadeji...
roxy_1: dekuji za podporu 🙂
roxy_1: tyyy jo, to mas teda pekne rusny.....tak drzim pesti i ja tobe, aby to vsechno klaplo...
ahoj holky,
slunecinecko,tak to je mi líto.Ale zkus dojít ještě k dr.
prdecek,budu na tebe dnes myslet. A s tím testem to máš jak já včera. Určo těhu jsi a bude to v pořádk.
Já právě tentokrát to už snad řekla všem. Minule jsme s manžou chtěli to říct až kolem 10-12tt,ale bohužel v 9tt mi dělali revizi dělohy a každý na mě koukal,co se děje,že brečem a kam se balim a tak. Takže pak vysvětlování,že jsem těhotná,ale mimi netluče srdíčko a že musím na revizi a tak. No prostě radši ať to teď vědí,pže mě aspoň nebudou nutit dělat věci,které fakt nechci nebo nezvládnu.
Jinak vitamíny-ty komplexi neberu. Na prohlídce v porodnici,když jsem čekala Johanku nám řekli,že brát vitamíny jen do 3měsíce a pak,že jsou zbytečné.Ale tak já brala ACIDOFOLAN-je tam listovka,železo a B12 a stojí do 60Kč. A jinak mi už doktor teď v lednu(když jsem myslela,že prostě budu těhu až do konce 😖 )napsal kyselinu listovou a jodid.Takže nic víc neberu. Nejhlavnější je ta listovka.Pak budou brát krev a podle toho poznaj co mi chybí a doporučí něco brát.
mě dr. předepsala kyselinu listovou a mám dobrat calibrum baby plan a pak si koupit mamavit 🙂
ahojte tehulky, ja som bola u lekarky na sono minuly tyzden v stvrtok - to som bola nejaky 6+4 a uz bilo srdiecko !!!! krasny pohlad ! zajtra idem este do CARu po vystupne papiere a urcite mi budu este raz robit UTZ tak sa tesim. Potom idem az 27.5. na prve odbery a 4.6. mam poradnu. dufam ze bude vsetko ok.
a gratulujem novym tehulkam !
holky tak dr. me trosku prekvapil...prej pokud na testu nejsou dve stejne silny carky, tak se to nemuze pokladat za pozitivni test 😲 😲 takze zaciname odznova ☹
slunecinecko ☹ drzim palce, nech sa rychlo zadari 😉
tvoj dr. ma teda prekvapil 😕 ved aj na samotnych testoch byva napisane, ze intenzita sfarbenia nehra rolu 😕
on rikal, ze prej dokud ty dve carky nejsou stejne silne, ze to nelze pokladat za prukaznej vysledek....tak nevim....koupim jeste priteli vitaminky, aby se ty jeho potvurky zacaly vic hejbat a treba se zadari dalsi mesic 😅
slunecinko, aj tak si myslim, ze sa tvoj dr. myli. Skor tam ide o to, ze mnoho tehotenstiev velmi skoro skonci ☹ 😔 castokrat zena ani nevie, ze bola tehotna, ak si neurobila test pred terminom mrchy
Ahojky holky 😵
můžu se k vám přidat já jsem objednana k doktorce až na 26.5 to je pro mě nemožnévydržet tak jí dnes zavolám a doufám že mě dnes nebo zítra vezme zjistila jsem to s velikánským šokem přesně na čarodejnice a už jsem hrozně zvědavá jestli tam vůbecnějaké mimi mám 😵
S manžílkem jsme plánovali drjé a snažení až po dovče na kterou jedem přesně přiští měsíc,podotýkám že do Itálie a autobusem 😀 Takže jsem na to zvědavá od tvrtka je mi zle brrr nemám na nic chuť ale když se trochu najím asi tak každou hodinku tak je to o něco lepší máte to taky tak nebo je vám hej? 😀 😵
Když jsem na testíku objevila dvě čárky které se zobrazili okamžitě tak to se mnoumálem seklo chudák moje prvorezená myslela že se jí maminka snad zbláznila 😵 Když jsem manželovi vynadala jen my řekl že je to super a že na něj prostě přišlo jaro
😀 😀
Tak doufám že mě dnes nebo zítra ta moje gyndařka vezme abych už přesně věděla co a jak já ani nevím přesně v jakém sem týdnu poslední ms jsem měla 20.3.
slunecinecko: ☹ , nabudúce sa určite zadarí 🙂
dnes som bola u lekára, takže som v 5t a nič poriadne nebolo vidieť,ale mimi je tam 🙂
ahojky mamina5, tak jsem ti na to koukla a byla bys 7+3 a TP bys měla 25.12.-takže prosincové mimi. To by tě měla vzít doktorka už teď,srdíčko by mělo být krásně vidět.Tak držím pěsti,ať je vše v pořádku.
lili213 a kdy si měla poslední menstruaci jestli se můžu zeptat já se pořád snažím přijít na to ve kterém jsem týdnu 😀
Mamina5, tohle jsem ti sem před chvilkou dala: ahojky mamina5, tak jsem ti na to koukla a byla bys 7+3 a TP bys měla 25.12.-takže prosincové mimi. To by tě měla vzít doktorka už teď,srdíčko by mělo být krásně vidět.Tak držím pěsti,ať je vše v pořádku.

ahojn slunecinecko a aky test si si robila 😕 "vraj" najpresnejšie su mamatesti tak skus ešte tie a uvidiš držím palčeky