Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
V žiadnom BA HMku nie sú tehu veci 😎
A neviem ako vo Viedni....ja mám zopár kúskov HM mamma, ale z Londýna.
Bayleysa zrovna táto škrupinka bola nie veľmi dobre hodnotená ADAC testami v Nemecku
http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kinde...
http://auto.idnes.cz/test-detskych-sedacek-isof...
http://auto.idnes.cz/nove-testy-detskych-sedace...
Ja som za Maxi cosi cabriofix..aj kvôli bočnému nárazu
http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kinde...
v BA HM nie su tehotenske veci? ja som si bola na 100% ista ze minimalne v avione su 😝 V SCS v HM su na 100% tehu veci, pri malej som si tam kupovala 😉 Ja som si akurat v Zare kupila taku dlhu bluzu k leginam za 75% zlavu 😎
My už pomaly , ale isto začneme baliť. Vo štvrtok veľký nákup a napakujeme auto.... a v piatok vyrážame takmer na 2 týžne na Brač .
A Miska MMB je najpohodlnejšie nakupovanie...len si musíš vyberať u koho. Stačí čítat hodnotenia 😀
Ja som za 3 roky nakupovania mala asi len 3 zlé skúsenosti a 1 stratenú zásielku.
Inak všetko bez najmenších problémov. Čisté, voňavé a vyžehlené z 2. ruky...a super veci nové 😉
Tak ja som v BA nikdy nikde žiadne nevidela - je síce pravda, že do HM chodím cielene len kvôli detským veciam a ostatné moc nsledujem a ešte nikdy som si v BA nič na seba nekúpila 😅 V Auparku 100% tehu nie je.
Avion je večne plný, len keď vidím denne narvané parkovisko, tak ho v poslednej dobe dosť obchádzam 😒 , príde mi to tam ako požierač času 😝
ahojky.Jdu jen dát o sobě vědět,že žiju. Zítra na mě myslete,ať to opravdu nic není a ať mám za 3týdny výsledky v pořádku.
Jinak jsem hrozně unavená a bolavá,celý den jsme byli mimo barák a fakt toho mám už dost.
Tak pa.
cafteeee zieenky 😵
vela ste nepopisali 😀 aj tak dobre 😉
aj ja mam zajtra kontrolu 😵 😵 😵 ale bude vsetko OK lebo Oliver dnes jasne daval najavo, ze je OK 😀 😀 niekedy mi az slzy vyjdu ked ma silne stuchne, ci kopne ci omylom obrati 😀
markee, drzime paluchy 😉 a za tri tyzdne dobre vysledky 😉
bebel, no k tymto vysledkom som sa vtedy nedostala, ale az tak zle zas nedopadla...
v ba neni tehu hm? ja som tam nikdy nekupovala, v scs vo viedni je isto, teraz som aj v brne kupovala v olympii, tak tam je tiez isto... a predtym tiez londyn 😉 a antverpy 🙂 inak v tych hm von je uplne super vyber, aj tie tehu veci 😵
na mmb kupujem strasne malo, zatial asi do 5 krat, z toho raz mi poslala zlu velkost, inak vsetko v pohode, kupovala som nove veci...
ja mam tiez dnes nejako bolave brusko, aj sa mi zda, ze mi vybehlo uz tak tehotensky 😅
baileysa aj ja sa tesim aj ked niekedy je to strasna bolest , sice trva len niekolko sekund kym prejde ,ale aj tak 😖
mna dnes tak boleli nohy, ze som normalne ani chodit nevedela 😖 ale strasneee, samozrejme krem a oddych pomohol , ale ja som od piatku len oddychovala tak nechapem 😕
ahojte aj ja hlásim ,že žijem a pozerám,že mi zrušili fotku xi teda malého,ale čo už fu musím ísť jesť tak zatím papa... 😉
bebel, tak som prebehla vsetky tie vysledky na autosedacky, a fakt ta nasa nedopadla najlepsie, ked som kukla iba ju, tak sa mi zdalo uspokojive... len skoda, ze pred dvomi rokmi, ked sme kupovali, tak ju este netestovali 🙄 teda nemaju tam vysledky
dobre ranko zienky 😵
chystam sa do poradne 😵 😵 😵 a vsetkym dnes drzim palceky, ktore si idu pre vysledky, alebo do poradne 😵 😉
neskor mam v plane robit leco, nakolkomame na zajrade pohromu paradajook 😨 tak aspon nieco , aby nepohnili , nestihame konzumivat 😅
neskor som tu ako na KONI 😀 😀 😀 😀 drzte sa
janulka tak prajem krásne stretnutie s Oliverom 🙂 .
Ja som včera tiež robila lečo, teda taký lečovo fazuľový šalát a aj kečup a uncle beans. Tiež nevieme čo so zeleninou a je mi ľúto to vyhodiť. Keď som to u svokrovcov v sobotu oberala, tak sa mi ani nezdalo, že toho toľko bude. Takže ja mám dnes oddychovací deň
Ahojte 🙂
prajem pekný deň. Mimi ma ešte nekoplo, ale bruško mi začalo strašne rýchlo rásť 🙂
meggieya mňa pri malej myslím v 18 tom týždni, čo bolo aj dosť skoro, bežné je tak okolo 20teho týždňa. Teraz sa mi občas zazdá, že cítim bábo, ale to je asi ešte fakt skoro.
megg a ako to cítiš?
lili super, aj ja by som rada šla, ale to by bolo pre náš finančný rozpočet dosť... teraz toho máme viac (svadba v rodine, oslava tridsiatky, oslava 50tky...)
gucz tak tých osláv máte požehnane, ja mám tiež veľkú rodinu tak viem ako to je 🙂
dobré ránko...
tiež vám držím palečky ma výsledky a do poradní, ja idem v piatok 😉
dnes som sa zobudila s príííííííííííííííííííííííííšernou bolesťou hlavy,ľavé oko si ani necítim, tak snáď to vydržím...
lili, aj ja tam idem, týždeň po tebe 😉 11.9. 😉
lili ty si z Hlohovca? tam mam vela znamich... no gucz, neviem, take tlacenie... alebo ako by som to nazvala, ale neviem, ja som sa na to zobudila v noci, tak mozno sa mi iba maternica roztahuje a to ma bolelo, neviem. Inak dobre rychlo mi rastie brucho... to citim ako sa mi roztahuje maternica, malicky chrobacik rastie... len nech pekne rastie... 🙂 😝
ďakujem gucz 😉 ani mne sa nič nechce ☹ drobec je v škôlke, tak musím niečo urobiť, aby som nemala výčitky 😒 😒 😒 že sa tu len tak ponevieram po byte...ale navarené máme od včera, napečené, upratané...akurát periem...
roymýšľam, že sa asi pustím do revízie detských mini handričiek po kubkovi, a vytriedim tie, čo si nechám 😉
Dobre ranko 🙂
marushka, nechces aj u nas spravit tu reviziu??? 😅 😀
megg, ja som rpi prvom mala tiez dost skoro pocit, ze uz citim pohyby, ale dr. ma stopla, ze to este urcite nie, ale od 20. tt to uz bolo zrejme a jasne, ze su to riadne pohyby, bolo to to iste, co som citila predtym, len ovela silnejsie a badatelne, aj ked som nebola na to sustredena... teraz citim len sem tam take ako trhnutie svalom alebo kopanceky smerom dole do panvy 😵
a posledne dni mi tiez riadne napuklo brusko a je take tvrdsie, ziadne sadlo,ale vyplnene brucho 😅

ahoje tehulky 🙂
vidím, že tu sa vo veľkom víkendovalo, tuším nemám čo čítať 😉 my sme sa dnes vrátili z dvojtýždňového pobytu u babky a dedka, takže koniec povaľovania a hurá späť do realitky 😒 😒 😒
miska, ale na mmb sa predsa dajú kúpiť veľmi pohodlne nové, značkové hadríky 😉 nielen použité... 😉