Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
ahojte dievcence , ale nas tu je 😉 a docitat vaas no dalo mi to prace 😀
ja som v poslednej dobe nejako viac unavena 😒 po praci si musim stale lahnut aspon na 1 hodku a pospat si a potom zacina pre mna dalsia cast dna 😉
perimbabka: aj mi od januára. to nie je ešte taká dlhá doba 🙂 , ale uvidíš bude to ok
janka1: ja by som spala celý deň aj v noci 🙂 keby mi to žalúdok dovolil.
lili ja v noci tiez tazko spim pre bolave prsia a taktiez tlacenie na zaludok , moja poloha je polosed 😒
jaj moja tak to mas tazke aj v noci 😕 nic prijemneeee ja sice tiez navstevujem wc 3x v noci , ale iba curat chodim 😀 jeden z tych lepsich pripadov
tak to áno 🙂 cez deň sa musím snažiť aspoň sa tváriť o.k lebo to ešte nikto nevie. Ale už sa to nedá 😠 skývať
Nemám termín oznámenia, ale v pondelok idem na sono a už by mohlo byť vidieť srdiečko 😀 tak, keď to bude istejšie. V rodine máme komplikované tehotenstvá tak sa bojím ☹ veľmi kecať.
Dobré víkendové ránko!! 😵
Přeju všem těhulkám pohodový a slunečný víkend bez nevolností!! 😉
Ahojte...chcem sa spytat... mozem si nasadit duphaston este predtym nez pojdem k lekarovi? lebo neviem kedy sa k nemu dostanem...
ahojte kocky, tak sa rozrastame..tak teda ahojte nove mamicky 🙂 , som rada ze ste prisli medzi nas......perimbabka.....no ja by som lieky len tak sama od seba nebrala....dufaston mam aj ja....lebo uz som po potrate v januari tochto roku, tak mi nasadila aj dufaston.....ale pri prvom tehotenstve mi dala iba vitaminy...tak jej aspon zavolaj....nie? podla mna sa skor orientuj na vitaminy...
dobre ranko 😉
t 😉 kze zastihlo to uz aj mna a to som myslela, ze som uz za vodou 😒 je mi mizerne zle, katastrofa, nevladzem ani na nohach stat ☹ ☹ takze vsetkym zienkam , ktorym este zle nebolo odkazujem co nebolo este moze prist hoci aj v 9tt 😖 ☹
Ahoj holky dneska myslim na Adros snad bude mit krasny den a hlavne bez zadnych komplikaci 🙂
jinak po dvoudennim boleni hlavy,coz me boli i v noci a blbe spim,jsem zradila a musela si vzit prasek od bolesti,jinak bych dnes nemohla fungovat,mame rozlucku se svobodou tak to nejde.... 😒 trpim na bolesti od krcni patere a nekdy jsou to az migreny...no snad se nic z jednoho prasku nestane 😅
vcera jsem si pouklizela tak dneska mam cely den volno,no budeme chystat na tu svicu,ale milacek me nechce nechat abych se prej neprepinala,no s hadrou v ruce toho moc nevytrhnu 😀
preji vam holky krasnou sobotu... 😉
ahojte holky,
včera som začala špiniť ☹
išla som k lekárovi a povedal že mám hematom ☹ vylakal ma že sa to klasifikuje ako hroziaci potrat ☹
naordinoval lieky a kludový režim, takže od včera ležím len v posteli a vstávam len na WC už som dnes z toho na nervy, o týžden kontroné UZV strašne dúúúúfa že to bude oK 🙂
boncusik držím palce!!!!
Janka mě je posledních pár dní taky zle, ale zatím jen tak zlehka.
čaute kočky, ideme gratulovať na svadbu, tak rozmyšlam, ako sa da decentne zvracat v kostole 😉 uz som si pre pripad nudze nabalila do kabelky aj mikroténové vrecko...
prajem pekný slnečny den 😀 akurat pred hodkou som vstavala bo som po nocnej a za chvilu idem s dcerkou dakam von ked mame take pekne pocasie 😕
boncusik drž sa a oddychuj a vsetkym tehulkam zelam tehulkovanie bez nevolnosti 😀 😀
dnes je tu nejak mrtvo 😒 ale asi kazdy oddychuje
tak mne je cely den na figu, ale mam pocit, ze toto nebudu tehu nevolnoszi skor asi z chrbtice to vyzaruje 😖 ved uvidime do rana vzala som jeden paralen aj ked viem, ze isto mne nezaberie ,ale skusila som
prdecek drz sa 😉
janka, nepísala si ty na jednej snažilkovskej diskusii, že nechceš zimné mimino? či si to s niekym pletiem? 😉
tak prepac, sa mi zdalo, ze tam niekto pisala, ze so snazilkovanim trochu pocka, aby to nebolo mimi v zime 😉

lili...dakujem... dufam ze to tak bude 😉 o 2 dni testnem znova