icon

Január/Leden 2010

drobec123
28. apr 2009

Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂

olienka12
12. okt 2009

antonia neviem,nic specialne som nejedla,tak bezne....

janka1
12. okt 2009

olienka to nie je umele ale prirodne 😉 a neskodnee 😉
ale ako chces 🙂

janka1
12. okt 2009

a to sa cmula 🙂

antoniab
12. okt 2009

fakt a je to dobre 😕 tak to by som doma skusila

olienka12
12. okt 2009

no skusim sa este opytat v inej lekarni

janka1
12. okt 2009

http://www.biogaia.sk/index.cfm?0F694E78BCDD485... skus si precitat toto 😉
ja to uzivam uz dlho a nebola som chora a ani Vladka nebola este chora 🙂

janka1
12. okt 2009

4 riadok je otazka v tehotenstve 😉

janqa24
12. okt 2009

som naspat! 🙂 vonku je strasna kosa, brrrrrrrrr, ja nechcem sneeeeeh!!! 🙄
som prave dojedla cinske rezance, mnam mnam, uz to vidim, ako mi bude zle 😀
ja nie som chrobacna zatial, dufam ze ani nebudem! drahy smokli, tak sa mu vyhrazam izolackou 😀 😀 😀 a zajtra chce ist so mnou kupovat podprsenky, tak na to sa pozriem 😀 😀

roxy_1
12. okt 2009

tak holky byla jsem na besede,tatka me volal na boruvkovy koktejl 🙂

janka tak obe jsme si co se tyka devcat prisly na sve,tobe vypadla Lancosova a me Craft 😀 jinak nozka je super a vsimla jsem si ze velikost nozky odpovida plodu 12tt+4 je to tam pod tim napsane 😀 😀

oli no podle te fotky se ani nedivim ze jsi tu noc otehotnela,jaka kocka.... 😲

janka1
12. okt 2009

ten spodyn termin patri uz niecomu inemu 😉

janka1
12. okt 2009

to je nastavenie keby merala plod , ale merala nozicku ..chapes??? 😉 🙂
UTZ nerozoznava bez nastavenia v PC ci merias cast tela, alebo cely plod 😉 na 3D alebo 4D 😉 by to bolo ine 🙂

weronyca
12. okt 2009

Jani akurat som si dopozerala tvoje fotky maleho Oliverka..Dnes som nejaka citliva, normlane mi slzicky vybehli..aky je zlaty..mna caka zajtra 4D tak dufam,ze bude vsetko Ok..myslite o 13tej na mna

olienka12
12. okt 2009

jani ako casto to beries? ja pozeram,ze 10tabletiek 6,30eur kus vela sa mi zda...

janka1
12. okt 2009

weronyca dakujem 😵 a neplac 🙂
olienka jednu denne 🙂 viem, ze je to drahsie, ale skus si mrknut kvapky , tie vydrzia dlhsie 🙂 mne je jednoduchsie cmulat tabl. ako som uz spominala aj Oliverovi sa chystam to davat od ukonceneho 1.mesiaca 😵

janka1
12. okt 2009

weronyca drzim palceky a budemem na teba mysliet ake krasne minuty prezivas, toto by som si zopakovala este niekolko krat 😵 😵 😵 😵 je to uzasny pocit , vidiet to takto

olienka12
12. okt 2009

juuj v dobrom zavidim 4D
ja si nase pustam stale dookola 🙂)
tesim sa na 2.11. na prietoky tam nam tiez ukazu nasho janosika na 3d 😀

janka1
12. okt 2009

ake sme nedockave 😀 😀 😀
ked si pomyslim, ze ja som Vladku 1x videla az sa narodila 😀 😀 😀

roxy_1
12. okt 2009

janka ale ja to tak pochopila 🙂 je to kdyby merila plod,zkratka kdyby ta nozicka byl plod tak odpovida 12w 4d ... 🙂

weronyca tise v dobrem zavidim tvuj zitrejsi ultrazvuk a taky na tebe budu myslet 🙂 pak se nam s malym pochlub foteckou at se muzeme i my rozplyvat 😉

kocky padim spat....

preji vsem dobou a klidnou noc at vas babetka nechaji dobre vyspinkat 🙂

olienka12
12. okt 2009

Dobru noc roxy a aj ostatne babenky ja tiez idem na kute,snad pospim maly sa prave zobudil 😀

ivv
13. okt 2009

ahojte bruska
.. asi sladko spinkate.. 🙂 dnes tu drzim nocnu pre zmenu ja.. zacina sa to opakovat castejsie, ze nemozem spat.. 😒
pozeram CT spravy a teda.. same dobre newsy.. ockovanie proti prasacej chripke.. a navyse nas caka asi fasa zima.. 😖

v sobotu mame ist na svadbu, tak sa desim toho kvanta ludi, snad nic nechytime 😝. dlho sa ale nezdrzime, lebo ja uz okolo siedmej "koncim", strasne ma bolia krize a "taha" ma brusko nad pupkom.. takze to vidim do takej deviatej max desiatej a tradaa do postielky 😀

boze.. ja som total fresh.. 😀 😀

janka1
13. okt 2009

no ivv tak ty si riadna sova 😉

dobre ranko tu sa este spiiiiiiiiiiii 😨
mame krasny uprsany den a vyzera, ze aj cely az do vecera ked nie do koinca tyzdna 😒

gucz
13. okt 2009

dobré ránečko
jááááj keby sa ešte tak spalo, ja som hore už dávno, aj som prádlo stihla požehliť 🙂
mňa bolí z tohto počasia hlava 😒 , síce je u nás len tak napoli pod mrakom, strašne fučí, ale je aj dosť chladno. Už aj kúrime

hanus177
13. okt 2009

Ahojte brušká,
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tu je poriadna kosa.................. a už aj prvé vločky poletujú.............. ja ešte nechcem zimu..... ☹
Včera som sa tešila, že už mi je konečne lepšie a v noci zasa na novo............. kašel, nádcha a škrabanie v hrdle... 😢
To počasie tomu tiež nič nepridáva....... zajtra ma čaká cukor + poradna....... dúfam, že bude všetko o.k. aj keď sa už chcem dať vypísať k 1.11. na PN..............

olienka12
13. okt 2009

Ahojte, to ponocovanie vam nezavidim ja mimo wc a kopance spim, ale rano sa aj tak zobudzam s ocami ako angorak...
uz viem z coho ma tak boli brusko... rano vstanem a predomnou kotlik o dost vacsi ako vcera 😀 😀 😀
no a pri vecernom kremovani som zistila prirastkok strii na zadku, tie su uplne fresh asi to budem brat ako formu tetovania 🙂))))
hanus skusila si mucoplant, ja uz sa opakujem a kazdej odporucam, ale fakt na mna zazracne zaposobil, aj teraz ked citim troska hrdlo, tak hned strieknem a nic sa nedeje 🙂

hanus177
13. okt 2009

Ja som práve včera skončila s hedelixom (odporučili mi v lekárni)a šalviovými pastelkami.
Včera som už čítala od teba odporúčanie na mucoplant, tak už ráno som si pozerala v diskusii na presný názov. Cez obednajšiu prestávku letím do lekárne.Ale keď si predstavím vyjsť z teplučka do toho počasia, tak brrrrr 😠 už teraz mi naskočili zimomriavky.....
Ako je to s tými citrusovými plodmi............... Včera som maškrtila na grepe a mám aj chuť na pomaranče a mandarinky - hlavne v období sviatkov keď su najlepšie..... ale ak to má ublížiť bábu tak si ich odpustím ☹ majú sa úplne vylúčiť???

sisipetka
13. okt 2009

Ahojte kocky,
ako sa mi tu mavate? Dufam, ze vas pocasie moc neprekvapilo a cerviky v brusku posluchaju 😉
Chcela by som vas poziadat o nazor, ze co si o tom myslite a tak (ja zatial na to nazor nemam, ale zacinam sa tym zaoberat). Na tomto linku je monitor dychu dietatka - videla som to prvykrat vcera a neviem, co si mam o tom mysliet 😅
http://www.snuza.com/pages/en/home.php
vopred dakujem za postrehy 😉

olienka12
13. okt 2009

hanus, pomarance a mandarinky v normalnom mnozstve nemozu uskodit, grep skor...

suzan280
13. okt 2009

dobre ranko!!!
V takom pocasi by sme mali este spinkat,ale ked sa nadary.
Janka, vidim,ze si z okolia Kosic .Mozem sa spytat odkial. Kde budes rodit? jJa by som chcela v Saci u Dr. Dosudlu.
Mas perfektne fotky,aj ja ti zavidim takeho dr.Moj ani ultrazvuk nema.Stale nas posiela inde. Ja 29.10 idem ku dr. Dankovcikovi na UTZ.Uz sa tesim,ze zase uvidim Mišku. 😀 😀 😀 😀

gucz
13. okt 2009

ahojte
olienka z tých strií si nič nerob, oni po tehu vyblednú a stiahnu sa. Ja som pri malej moc v tehu nemala, až tesne pred koncom sa mi spravili na brušku. No a potom keď som prestala odstrekovať mlieko som pribrala a spravili sa mi ďalšie, no a teraz sa mi robia nad pupkom ďalšie. Ale na to sa nezomiera 😀 , však sa vyrábajú aj celé plavky, tak čo??? Ja to beriem ako daň za detičky, proste mám takú kožu a nepomôžem si. Pri malej keď som ju čakala som sa aj krémovala tým elastiq krémom, a aj po pôrode a aj tak sa mi spravili. Teraz sa natieram len po sprchovaní a aj to len obyčajným telovým mliekom. Ak sa mi má koža popukať, tak sa popuká...

hanus, tak vám už poletuje sneh.... sila. Tu sa vyjasnilo, no máme tu 5 stupňov a fučííííííí. Ale že sa ešte má otepliť od 20.10 a potom má prísť ochladenie po 6.11, a to už by malo potom byť zima stále

roxy_1
13. okt 2009

Dobre rano holky,
no venku je to zase hnus... 😒

jeste jsem pod perinou s cajem,pes lezi pod druhou perinou vedle me 😅

v noci se kamaradum narodila holcicka Beata mela jen 3100g a 49cm... 🙂

sisi pokud jsem dobre pochopila tak jse to ten monitor ktery se pripne na miminko.no neznam tuhle znacku,abych pravdu rekla nez jsem otehotnela nevedela jsem ze vubec takove veci existuji... 😅