Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka kde v KE byvas?
@kajkovajanka Beky, to je krasne meno...a hlavne potom, ked sa to naozaj aj naplni, vyznam toho mena 🙂 moja kamoska ma tiez Rebecku a je to veru taka rapotacka mala a je to velmi sikovne dievcatko, veeeeelmi!!!!!
hrčki?mne mala hrčky mala po očkovani a hned sme museli utekat na chirurgiu a tam sme chodili cca 3mesiace kym to zmyzlo a davali jej obklady....inak keby to nezmizlo hrozili nam chir.zakrokom čiže vybratim lebo tam mala zdureninu....
No tak toto bola noc.malu som musela uspavat a to asi dve hodiny a potom sa stale budila.zobudila sa o stvrtej a do pol siedmej plakala.a o osmej uz bola vyspana.jooj kedy sa ja vyspim aspon troska ☹
@martinka8 oproti KVP v domcekoch, na tej strane blizsie k luniku. ty si tiez z Kosic? (ked sa pytas 🙂 )
@mirka2010 dnes mala veru taku suvislu rozpravaciu hodinku ako este nikdy 😀 , sme sa s manzelom divili, ze jak jej to dnes pekne ide 🙂
@kajkovajanka ano, povodom z KVP 🙂 ale teraz byvam na furci 🙂
@kajkovajanka
@mimuska2 ahojte, my mame za sebou priserny den....uplakany, maly zel spinka, zle papa...je nervozny....hrca na pravej nozicke stale je poriadna...ja uz neviem, co mam robit ☹
Posledne tri mesiace riesime hlavne papanie, kakanie, alergie, spanie s nami ci vo svojej postielke....a stale dookolo, no dnes som upratovala a zbadala som sa v zrkadle a tak ma napadlo zeby bolo nacase sa aj tych tehotenskych kil zbavit 🙂 ako to riesite vy?
baby, poraďte pls. niečo na soplíky. Natálka troška soplila od stredy, dávali sme jej nasivin a morskú vodu. Už sa zdalo, že jej to prešlo, včera sme jej nedávali celý deň nič a bola OK, ale dnes ráno zasa chrčí. Ešte by si pospala, ale bez dudlíka už po šiestej ráno nepospí a keď jej ho dám, tak začne chrčať a kašľať a to ju zasa preberie... ☹ Môže byť, že keď sme včera kúpali (kúpeme každý deň), nemala som jej umývať hlávku? Posledné 3 dni som neumývala a tuším jej to prechádzalo... už neviem... a keď bude chorá, nezaočkujú nás. 😒
@michelllka zatiaľ tehotenské kilá neriešim. Zostalo mi asi 6 (ale naposledy som sa vážila pred mesiacom). O mesiac mám štátnice, tak dúfam, že niečo schudnem stresom 😉 a zvyškom sa začnem zaaoberať potom. Ale to len preto, že sa do niektorých vecí nevpracem a nechce sa mi a nemám čas behať po obchodoch.
@martinka8 furca je manzelove rodne sidlisko 🙂 (ale mne sa tam velmi nepaci 😕 , mozno preto,ze som tam chodila velmi malo)
@mirka2010 och, to ma mrzi ☹ . a na lepsie spinkanie by nepomohla ani prechadzka v kociariku?
@michelllka moje tehotenske kila idu postupne po gramoch dole same 😵 . pri malej sa mi velmi neda niekedy ani najest a na to, aby spinkala cez den, musime chodit na prechadzky s kociarikom. a tak si denne (ked chodim poctivo do ulic 😀 ) odracam dvakrat po dve a pol hodinke 😅
@kajkovajanka ahójky, no ani prechadzka vcera nezabrala...dnes je troska lepsie, tuk, tuk, tuk...aj ked juz o pol siestej buntosil, co nikdy predtym neurobil...tak si zvykame...ale vcerajsok bol den D, naozaj, to bolo nieco neskutocne...nedalo sa ho utisit nicim...ale pravdepodobne ho bolelo brusko, lebo po dvoch krmeniach sa nevykakal, tak asi aj s tym sa pasoval...akurat premyslam ci este vymebhnut von, ale uz hrmi, tak neviem....inak, vidim, ze sa bavite o tehotenskych kilach...mne ostali sice ,, len,, 2, ale brucho mam ako vodnu postel 🙂🙂🙂
@michelllka ahoj a kojis??? lebo ja sa bojim, ze keby som sa teraz obmedzovala v jedeni, tak by sa to vsetko premietlo do mliecka...takze ja to necham asi az na obdobie po kojeni....alebo mas nejaku radu aj pocas kojenia?
@mirka2010 super, ze sa ma maly dnes uz lepsie 🙂 , snad to bude kazdym dnom len lepsie a lepsie 🙂 .. a k tym kilam, som na tom presne ako ty: 2 + vodna postel 😀
@kajkovajanka 🙂 tak aj ty mas vodnu postel? 🙂 tak to nazval moj manzel...som sa smiala...ale co mam robit, ked to brusko zatial sice splaslo...ale je take makkucke... 😖 uvidime, ked dokojim, co sa bude diat, mozno sa pekne da naspat aj samo...a mozno to budu zase hodiny driny...uvidime...🙂
Po prvom porode som zhodila kila velmi rychlo, uz o takomto case som bola na povodnej vahe a neskor tak ani nie do polroka este menej ako pred otehotnenim... 🙂 teraz vsak to ide ovela tahsie, asi som sama kludnejsia a tak...neviem, este 6 kil 🙄 a najma brucho, ved taka krasna pneumatika, urcite sa neutopim, no rozhodne, by som chcela zhodit, lebo sak mam pestry satnik 😀 a co, vyhodim to..? 😀
Ahojte maminy januarovych drobcov, ma niektora z nasledovne skusenosti:
- vase babo reaguje velkym placom na cudzie prostredie a je tazke ho utisit i napriek tomu, ze ho mate na rukach ( navsteva u znamych, poradna, baby masaz...)
- posledny tyzden mi zacala moja dcera doslovne vrieskat pri kupani.(dovtedy kupanie bola prechadzka ruzovou zahradou, usmev, vesele clapotanie ) Zacina to uz pri vyzliekani a akoby vycitila co nasleduje, spusti chuda neskutocny plac. Nech kombinujem, premyslam, nic sme na kupani nezmenili, ani cas, ani vyzliekanie, ani vodu, ani kojenie...
Uvitam vsetky prispevky na pomoc 🙂
@michelllka no u mna to vyriesila moja dcera, nakolko je nachylna na alergiu, pediatricka mi odporucila nejest, resp max obmedzit cokoladu, sladke, mliecne vyrobky, orechy, med a bravcove maso a moja vaha spadla o 1kg pod povodnou vahou, ktoru mala pred tehotenstvom. 🙂
vicki 2012--------------------------my ked len peti z domu vitiahneme je to katastrofa....ako ked ideme von tak je kludny ale ako nahle ideme ku svokre alebo hocikde inde je to hroza....tak sme sa rozhodli že najlepšie je byt vo svojom prostredi asi sa tam babo citi najbezpečnejšie...
s tim kupanim u nas to bola hroza na začiatku a potom som mu skusila dat taku teplu vodičku v akej sa kupem ja a je to super......skus zmenit vodičku bo i vonn je teplejšie skus to....alebo daj papkat a tak okupkaj aj my to tak robime
tehotenske kila?hihu.pri prvej som pribrala 22kg a hned po porode som mala svoju vahu....a teraz?je to presne to iste...každi sa pyta kde som tie deti nosila...pneumatika?trošičku gulate bruško ale mne a pači....
juj baby v tehotenstve som nespala vobec a teraz detto.....sice mali spinka ale mam i druhu dceru a vždi je čo robit....a samozrejme mam i manžela ktori tiež občas dačo potrebuje....

a dakujem za prijatie do diskusie 😵