Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Inak, musim sa pridat, lebo aj u nas je to to iste....vkuse sa budi, papa...no, co ja viem, povedala by som, ze sa napije skor ako naje... 😒 a casy neviem, lebo uz sa mi zlievaju, a niekedy sa aj pozriem na hodiny, no rano si nepamatam 😀
som z toho "mesuge"
@martinka8 u nás to bolo na začiatku týždňa - už som si odvykla na stávanie v noci :P trvalo jej to asi dva dni ale aj tak si posunula čas pred tým my vydržala aj do piatej rána od večera a teraz 3:40 a sme hore a potom o 7:00 tak to máme 3 noc vždy v rovnakom čase, ale v pondelok a utorok papala veľmi často. Že by detičky mali krízu ale tá je vraj v 3 týždni a potom 3 a 6 mesiaci .
A ani spln nie je 😖
konečne sa mi to podarilo 😀 malá už dva týždne sama zaspáva v postieľke- cez deň a aj večer 🙂 jaaaaj taká som rada 🙂 na bruško sa sama ešte nepretáča, ale z bruška na chrbát áno, po postieľke počas spánku občas tiež lozí 🙂 rehoceme sa o dušu, hlavne na sestry 🙂 no a kaká brutálne, stále prekaká všetko 😝
no a sama si drží fľašu 🙂
@larosa eeejha, sikovnica velka 😎
@zuzky1104 ani sa si uz casy nepamatam 😀 , akurat viem rano manzelovi na isto povedat, kedy vstala prvy krat 😀
@zuzky1104 ahoj. no trochu som bola mimo🙂, mam pocit ze nic nestiham. no na kontrolu idem s nozickami 22.5., zatial stale dve plienky na pampersku a ortopedicke nohavicky...obliekam ho ako 6 mesacneho lebo ine nezapnem cez ten naklad ´🙂...ale 100xlepsie ako poppruhy, a hlavne on je spokojnesji, moze si pokopkat...i ked hlavicku stale nedrzi, ale snad to dobehne. ani nozky si nedviha k hlave...ale gagoce ostosest, a stale by sa len nosil a sedel. inak my sme uz v sportiaku, lebo hlboku vanicku mi odignoroval, vykopaval mi stade deku a nervacil ze nevidi...tak som vybrala sportiak a dala na 1stupen, jemny sklon aby aspon trosku videl...a je plna spokojnost.sice sa obsas niektore maminy nezdrzia komentara ze preco je take male babo v sportiaku, ale uz neriesim. ako ste s mlieckom, nestiham citat vsetky komenty.,..my este zdarne kojime, teda cez den odsavam a cez flasu ale v noci taha jak divy 🙂
Aj môj sa v noci začal budiť o jedenkrát viac na papanie. A večer už spapá obe prská. čo predtým nebolo. ale posledné dva dni to bol s papaním bol, odťahoval sa , stále sa púťal, pekne sa napapal len v noci a cez deň, keď som ho prekvapila v polospánku. A už viem aj prečo, MRCHA MRCHAVá včera prišla, som myslela, že keď len dojčím, tak sa nebude ponáhľať 😠 Tak mi bolo dobre niekoľko mesiacov 😖
@larosa To je super, keď dieťa samo zaspáva. Nám sa to tiež podarilo, tiež zo dva týždne zaspáva sám, večer dám o osmej do postieľky a pomaly som zaspí, a už sa nám to darí aj cez deň, nabehli sme už aj na pravidelnosť. Ak sme doma a nejdem sa tárať, tak sa nám to aj pekne darí. Každé ráno o pol šiestej hore, pohráme sa o siedmej papá, zaspí na hodinku, o pol 10 pap,á zaspí na dve- tri hodinky, niekedy sa prebere okolo pol dvanástej, tak rýchlo na prsko a spí ďalej. Potom od druhej do tretej hodinku a niekedy sa ešte podarí aj od pol piatej do pol šiestej.
Boze,baby dnes taky krasny den a mi jak na potvoru najdalej na balkone ☹ .Nasa princezna mi vobec nechce lezat v kociari,ked ju tam polozim reve na celu ulicu...a nic len by sa nosila a nosila...Normalne mam pocit,ze ma chyta oneskorena poporodna depresia...Alebo pms... ☹ ☹ ☹
@tinika3 no aj ja uz mam mrchu, 4 mesiace som mala pokoj a tiez dojcim plne... je to nefer, ze niektore maminy aj rok nic a niektore nie. Vobec mi to teda nechybalo :( A waw spinka ti krasne, my sme mali super rezim tak okolo troch mesiacov a teraz sa to uplne pokazilo, ale hrozne. Rezim nemame ziaden a cez den spinka striedavo, niektore dni len tak dve hodinky (za cely den), niekedy ani to nie. Ale priemerne tak 3 hodky denne. Inac stale vyzaduje pozornost 😝 niekedy mam uz dost.
@martina97 hehe aj my uz dost nervacime v kociku. Treba ti nosic 🙂 zapnes Natalku a bude ako na rukách a mozte ist aj vonku 🙂
@larosa @tamaska aky cas Vam vlastne vyhovuje stretnutie? ako mate nastavene deturence? Ja okrem stredy mozem, tak dajte nejaky cas 🙂
@michaelka5 No mam taky pocit,ze ten sportiak vytiahneme aj mi...Dala si chrobaka do hlavy 🙂
@larosa pozrela som pocasie tak v pohode aj v utorok aj vo stvrtok. Pre mna su OK oba dni. Tak pockame este na @tamaska ako je pre nu lepsie. A asi nerisknem este obed, lebo neviem ako by to Lili vydrzala. Zatial dame len kafe, alebo kolacik.... alebo vsak mozme sadnut niekam na zahradku, das si nieco, a ja ked bude zle budem utekat domov 🙂 hehe. A TESCO tiez OK ako miesto stretnutia :D
Ostatne KOSICANKY??? nechce sa mi Vas hladat vsetky, nemate sa zaujem pridat?????
@martinka8 @larosa kočky mne je to jedno, Nikolka šla do školy v prírody takže ako Vám to vyhovuje môžme aj v štvrtok aj utorok
My sme opät v starom režime zaspinkávame okolo 21:30 -22,00 prebudenie okolo 4,00 a potom potiahneme do 8,00 a zaspávame aj poobede aj večer sama v postieľke 🙂) len som zvedavá do kedy nám to vydrží 😀
no pripajam sa k vam, uz asi tyzden sa maly kubko budi kazde tri hodky na papanie. kedysi pekne o deviatej zaspal a vstaval az rano o siestej, siedmej. asi prislo prve obdobie rastoveho spurtu a tak si pyta viac... horsie je, ze pri tychto vykyvoch pocasia starsi adamko opat ochorel, zatial iba nadcha a kasel asi zo soplikov.. a kedze maleho neustale pusinkuje, hladka .. tak mozem cakat sopliky aj u maleho ☹

@kajkovajanka pekne pekne, co sa to deje tym nasim deturencom 🙂 my sme boli hore o jedenastej - papkala, o pol jednej papkala zase, o druhej zase..... potom som sa snazila do stvrtej ju nejako uspat, ale proste spala, bola hore a tak dookola a o stvrtej som to vzdala, vymenila som si sluzbu s manzelom a sla som si lahnut do obyvacky. On ju nejako nakoniec uspal a ja som sa vyspala aspon do siestej, kym siel do prace 🙂 strasne.... uz sa tesim co prinesie tato noc.