icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
18. máj 2012

@kajkovajanka pekne pekne, co sa to deje tym nasim deturencom 🙂 my sme boli hore o jedenastej - papkala, o pol jednej papkala zase, o druhej zase..... potom som sa snazila do stvrtej ju nejako uspat, ale proste spala, bola hore a tak dookola a o stvrtej som to vzdala, vymenila som si sluzbu s manzelom a sla som si lahnut do obyvacky. On ju nejako nakoniec uspal a ja som sa vyspala aspon do siestej, kym siel do prace 🙂 strasne.... uz sa tesim co prinesie tato noc.

martina97
18. máj 2012

@martinka8 Velmi dobre viem,ako sa citis... 😒 Nasa Natalka toto vystraja uz asi4noc.Som z toho na prasky...Neviem ci ju pred spanim este dokrmit um...

zuzky1104
18. máj 2012

Inak, musim sa pridat, lebo aj u nas je to to iste....vkuse sa budi, papa...no, co ja viem, povedala by som, ze sa napije skor ako naje... 😒 a casy neviem, lebo uz sa mi zlievaju, a niekedy sa aj pozriem na hodiny, no rano si nepamatam 😀
som z toho "mesuge"

tamaska
18. máj 2012

@martinka8 u nás to bolo na začiatku týždňa - už som si odvykla na stávanie v noci :P trvalo jej to asi dva dni ale aj tak si posunula čas pred tým my vydržala aj do piatej rána od večera a teraz 3:40 a sme hore a potom o 7:00 tak to máme 3 noc vždy v rovnakom čase, ale v pondelok a utorok papala veľmi často. Že by detičky mali krízu ale tá je vraj v 3 týždni a potom 3 a 6 mesiaci .
A ani spln nie je 😖

larosa
18. máj 2012

konečne sa mi to podarilo 😀 malá už dva týždne sama zaspáva v postieľke- cez deň a aj večer 🙂 jaaaaj taká som rada 🙂 na bruško sa sama ešte nepretáča, ale z bruška na chrbát áno, po postieľke počas spánku občas tiež lozí 🙂 rehoceme sa o dušu, hlavne na sestry 🙂 no a kaká brutálne, stále prekaká všetko 😝
no a sama si drží fľašu 🙂

kajkovajanka
19. máj 2012

@martinka8
@martina97 napadlo mi, ze ci nase deticky nemaju nejake vyraznejsie rastove obdobie, ked sa tak casto budia, ze su hladne, pricom im vcerne mliecko doteraz stacilo 😕

kajkovajanka
19. máj 2012

@larosa eeejha, sikovnica velka 😎

kajkovajanka
19. máj 2012

@zuzky1104 ani sa si uz casy nepamatam 😀 , akurat viem rano manzelovi na isto povedat, kedy vstala prvy krat 😀

jankaja
19. máj 2012

@larosa aj Natálka si drží fľašku, ale v našom prípade je to skôr kontraproduktívne, lebo buď si ju odťahuje, alebo sa pokúša vraziť si ju až do hrdla alebo si ju tlačí ku kútiku úst a mlieko jej tečie z pusiny von 😀

mimuska2
19. máj 2012

@larosa
@jankaja aj sophie si drzi flasu sama a aj hrkalky🙂🙂v kociku tie hrkalky rovno trha🙂
Moja mala vecer pekne sama zaspi v postielke ale cez den je to hroza. ☹ vacsinou len vo vajicku ☹

michaelka5
19. máj 2012

@zuzky1104 ahoj. no trochu som bola mimo🙂, mam pocit ze nic nestiham. no na kontrolu idem s nozickami 22.5., zatial stale dve plienky na pampersku a ortopedicke nohavicky...obliekam ho ako 6 mesacneho lebo ine nezapnem cez ten naklad ´🙂...ale 100xlepsie ako poppruhy, a hlavne on je spokojnesji, moze si pokopkat...i ked hlavicku stale nedrzi, ale snad to dobehne. ani nozky si nedviha k hlave...ale gagoce ostosest, a stale by sa len nosil a sedel. inak my sme uz v sportiaku, lebo hlboku vanicku mi odignoroval, vykopaval mi stade deku a nervacil ze nevidi...tak som vybrala sportiak a dala na 1stupen, jemny sklon aby aspon trosku videl...a je plna spokojnost.sice sa obsas niektore maminy nezdrzia komentara ze preco je take male babo v sportiaku, ale uz neriesim. ako ste s mlieckom, nestiham citat vsetky komenty.,..my este zdarne kojime, teda cez den odsavam a cez flasu ale v noci taha jak divy 🙂

bboossoorka
20. máj 2012

@martinka8
@martina97
@zuzky1104
@tamaska baby u nas je to to iste...ide hajat o pol 7 a vydrži sice do pol jednej ale potom už každu chvilu vstava....na hodinky nekukam bo bi ma to ešte viac ubijalo....a nechsapači rano 5.30a mi už hore....

tinika3
20. máj 2012

Aj môj sa v noci začal budiť o jedenkrát viac na papanie. A večer už spapá obe prská. čo predtým nebolo. ale posledné dva dni to bol s papaním bol, odťahoval sa , stále sa púťal, pekne sa napapal len v noci a cez deň, keď som ho prekvapila v polospánku. A už viem aj prečo, MRCHA MRCHAVá včera prišla, som myslela, že keď len dojčím, tak sa nebude ponáhľať 😠 Tak mi bolo dobre niekoľko mesiacov 😖

tinika3
20. máj 2012

@larosa To je super, keď dieťa samo zaspáva. Nám sa to tiež podarilo, tiež zo dva týždne zaspáva sám, večer dám o osmej do postieľky a pomaly som zaspí, a už sa nám to darí aj cez deň, nabehli sme už aj na pravidelnosť. Ak sme doma a nejdem sa tárať, tak sa nám to aj pekne darí. Každé ráno o pol šiestej hore, pohráme sa o siedmej papá, zaspí na hodinku, o pol 10 pap,á zaspí na dve- tri hodinky, niekedy sa prebere okolo pol dvanástej, tak rýchlo na prsko a spí ďalej. Potom od druhej do tretej hodinku a niekedy sa ešte podarí aj od pol piatej do pol šiestej.

mimuska2
20. máj 2012

@tinika3 tak to uz mate pekny rezim🙂aj nam sa to dari uz asi dva tyzdne🙂🙂🙂

martina97
20. máj 2012

Boze,baby dnes taky krasny den a mi jak na potvoru najdalej na balkone ☹ .Nasa princezna mi vobec nechce lezat v kociari,ked ju tam polozim reve na celu ulicu...a nic len by sa nosila a nosila...Normalne mam pocit,ze ma chyta oneskorena poporodna depresia...Alebo pms... ☹ ☹ ☹

martinka8
20. máj 2012

@tinika3 no aj ja uz mam mrchu, 4 mesiace som mala pokoj a tiez dojcim plne... je to nefer, ze niektore maminy aj rok nic a niektore nie. Vobec mi to teda nechybalo :( A waw spinka ti krasne, my sme mali super rezim tak okolo troch mesiacov a teraz sa to uplne pokazilo, ale hrozne. Rezim nemame ziaden a cez den spinka striedavo, niektore dni len tak dve hodinky (za cely den), niekedy ani to nie. Ale priemerne tak 3 hodky denne. Inac stale vyzaduje pozornost 😝 niekedy mam uz dost.

@martina97 hehe aj my uz dost nervacime v kociku. Treba ti nosic 🙂 zapnes Natalku a bude ako na rukách a mozte ist aj vonku 🙂

@larosa @tamaska aky cas Vam vlastne vyhovuje stretnutie? ako mate nastavene deturence? Ja okrem stredy mozem, tak dajte nejaky cas 🙂

martina97
20. máj 2012

@martinka8 Nosic mam,chce v nom byt len podla nalady...Dakedy ju tam mozem mat"cely den" a dakedy reve jak odusu...Co sa tyka tej mrchy,tiez bysom chcela byt ta vyvolena co ked dojci tak ju nema ☹ mna sa samozrejme take vyhody netykaju 🙂

martina97
20. máj 2012

@michaelka5 No mam taky pocit,ze ten sportiak vytiahneme aj mi...Dala si chrobaka do hlavy 🙂

larosa
20. máj 2012

@martinka8 @tamaska asi niekedy okolo jednej by som brala, potom by som rovno vybrala aj Tonku zo školy, alebo by nás vyzdvihol mužík 🙂 už je teplúčko, tak sa teším 🙂
utorok? štvrtok? o jednej? zasa pri tescu? a pôjdeme aj na obed? to aby som vedela, že nemám doma obedovať 😀

martinka8
20. máj 2012

@larosa pozrela som pocasie tak v pohode aj v utorok aj vo stvrtok. Pre mna su OK oba dni. Tak pockame este na @tamaska ako je pre nu lepsie. A asi nerisknem este obed, lebo neviem ako by to Lili vydrzala. Zatial dame len kafe, alebo kolacik.... alebo vsak mozme sadnut niekam na zahradku, das si nieco, a ja ked bude zle budem utekat domov 🙂 hehe. A TESCO tiez OK ako miesto stretnutia :D
Ostatne KOSICANKY??? nechce sa mi Vas hladat vsetky, nemate sa zaujem pridat?????

tamaska
21. máj 2012

@martinka8 @larosa kočky mne je to jedno, Nikolka šla do školy v prírody takže ako Vám to vyhovuje môžme aj v štvrtok aj utorok

My sme opät v starom režime zaspinkávame okolo 21:30 -22,00 prebudenie okolo 4,00 a potom potiahneme do 8,00 a zaspávame aj poobede aj večer sama v postieľke 🙂) len som zvedavá do kedy nám to vydrží 😀

larosa
21. máj 2012

@tamaska @martinka8 takže zajtra 13:00 pred tescom?
nepridá sa ešte niekto????

martinka8
21. máj 2012

@larosa
@tamaska oki plati, o jednej pred tescom, zajtra 🙂 tesim sa

tamaska
21. máj 2012

@martinka8 @larosa oki o 13,00 pre Tescom 🙂 aj ja sa teším

larosa
21. máj 2012
mimuska2
21. máj 2012

@tamaska prwsne tak isto zapavame aj sa budime nad ranom a rano ak vy🙂🙂🙂
Len nevieme hajat cez den v postielke. ☹

mimuska2
21. máj 2012

@larosa akurat sa balime ze zajtra ideme aj my 😀 😀 😀

martinka8
21. máj 2012

@mimuska2 super super, tak o jednej pred tescom, tesime sa 😀

katun
21. máj 2012

no pripajam sa k vam, uz asi tyzden sa maly kubko budi kazde tri hodky na papanie. kedysi pekne o deviatej zaspal a vstaval az rano o siestej, siedmej. asi prislo prve obdobie rastoveho spurtu a tak si pyta viac... horsie je, ze pri tychto vykyvoch pocasia starsi adamko opat ochorel, zatial iba nadcha a kasel asi zo soplikov.. a kedze maleho neustale pusinkuje, hladka .. tak mozem cakat sopliky aj u maleho ☹