Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@akova uz ste mali druhu kontrolu tej panvicky? My sme boli minulý týždeň, a naštastie už je len do 5mm, tak sa tesim, ideme na kontrolu az do plroka. Tak dufam ze Vam antibiotika zaberu... 🙂 nech je Miško zdravucky co najskor. Takze vpiatok budes vediet ci nemate zapal moc. ciest hej?
@jankaja ja neviem preco sa skrriabe... nechapem to. Nema po tvaricke ani v hlavicke nic, ocka si strasne sula, nielen ked je unavena, este aj ked ju kojim tak si driape usko.... Doktorka povedala ze to ju zubky trapia a ona nevie identifikovat kde ju to svrbi, tak si skriabe tvaricku :( Robi to cez den, v noci,... stale.
http://www.wellnesspatince.sk/files/File/plavan... to je to plavanie s babatkami 🙂
radsej to ockovanie skusim posunut, a ano aj nas objednala presne 6 tyzdnov po prvom ockovani.
@mihouk Lili sa otaca z chrbatika na brusko od 3,5 mesiaca, najprv na jednu stranu a asi po tyzdni aj na druhu stranu. Spat, z bruska na chrbattik sa jej este nec hce.
@martinka8 ano v piatok budem vedieť výsledky z moču. Na druhej kontrole sme boli, nezväčila za nám, mali sme 12mm, tak kontrola o dva mesiace, ideme zasa na konci júna. Vy to máte super, určite sa vam to upraví a Lilianka z toho vyrastie. 😎 A ďakujem, už teplota prešla úplne, takže je to už lepšie 😉
@mihouk Miško sa tiež pretáča na bruško, najlepšie v postielke, ked ho dam na gauč tak tam málokedy, asi je to pre neho moc mäkký madrac 😀
@mihouk nam sa Beki este nepretaca. raz som ju sice uvidela , z bruska na chrbat to bolo. ale od vtedy nic. len sa tak prehyna, ked je na chrbatiku, ze len kusok a otocila by sa. ale zatial nic 😀 . a teraz v nedelu mala 4 mesiace a 6190g. to je podla mna nie vela.. tak neviem, ze preco sa neotaca. skor by si ale chcela sadnut 😀 , vzdy ked sa da, taha sa hore a najnovsie sa uz aj pusta jednou rukou a chce sediet sama 😀
@kajkovajanka Tak nasa herecka je rovnaka, len o 2 kg tazsia 😉 Sedela by stale, je hrozne zvedava a zistila, ze ked sa usmeje na Maxima, tak on jej bude skakat a zabavat ju a to sa jej paci. 😀
@tamaska my na to použivame ten sačok o ktorom rozpravaš,,,,a zabera to..... 🙂
@martina97 a ako mu tam našli cystu?prepana ako može byt tento svet taki,,debilny a musia trpiet detički ☹
@jankaja u nas ked dam maleho na bok tak haja ako prikovani,,,ked sa prebudza že sa prevrati tak ho dam jednoducho naspet na bok a hajka dalej
😉
@tamaska malinka je naozaj šikovna...my sme už každi den v chodaku ale len tak na 15minutki aj to je podoprety so všetkich svetovych stran 😀
@martinka8 neviem či si dostala i ti taku brožurku o očkovani,,,,my sme ju dostali a tam je jasne napisane že pri očkovani sa nesmie s dietatom aspon par dni cestovat kvoli ranke....tak by som radšej očkovanie preložila ide to,,,, 🙂
@monky978 krasna babulka
čo sa tika vlasov,,,padaju i mne ale nieje to nič strašne predtim to bolo horšie 🙂 Tobiasko mal teraz 1ho 5,esiačikov a čo sa tika pretačania tak mut o ide i chrbatika na bručko i naopak......noooooo mame len 7kg tak možno preto...ale inak je to zlatinko...ako kukam všetki vaše babenka su užasne.....
@bboossoorka zlaty ste🙂 mala aka modelecka 🙂
@monky978 zlata 😵
@bboossoorka krasna rodinka 🙂
@bboossoorka krásne detičky,tušim sa dosť podobajú 🙂 a máme ich rovnako, aj naša Ninka bude od septembra prváčka 😉
@monky978 bambulka krásna 🙂
@bboossoorka Zistili jej to este v porodnici,vraveli mi,ze je to sposobene tazkym porodom/bola dlho v porodnych cestach/..Chvalabohu mizne jej to,ale mame prist este na kontrolu o 4-5mesiacov...tak som sa bala aj som si na chodbe poplakala...
Joj zienky, newiem co to somnou posledne dni je ale mam akesi depky. Nepomohol ani nakup handier a to uz co je pre mna. Uz si vycitam ze naco som si to kupila. ☹
@bboossoorka ako sa podobajú 🙂) preknááá rodinka 🙂
@mimuska2 aj u mňa je to nápodobne.. jak to počasie.. mám pocit, že mi všetky povinnosti padajú na hlavu a melem z posledného.. tak som si dnes zavolala dve študentky kamošky na brigádu a tak mi vydrhli domček... 😎 júj tak si to vychutnávam trošku tú čistotu a vôňu... a môžem sa vrhnúť do kopy žehlenia a nachystať účtovníctvo... snáď mi ten dobrý pocit vydrží pár dní..
nič si nevyčítaj.. to ten kolotoč okolo maličkej podľa mňa robí.. je toho na jednu mamu dosť teda 😝
@mimuska2 presne, nic si nevycitaj, ved predsa musis byt pekna maminka 🙂 . a je to normalne, aj ja mam niekedy velmi zle dni, ked som nervozna a velmi podrazdena. a ked mala nechce spat poriadne a zacne mi do toho plakat a byt mrzuta, oujee, je u nas veselo 😀 😀
@kajkovajanka asi to bude oneskorena poporodna depka😉mozno to je aj tym ze co je mala na svete som este nikam nevypadla. Ale ved handry su vykend predomnou 😀 😀 🙂
@mimuska2 presne tak, treba sa troška odreagovať 😀 ja chodim s malou vždy vo štvrtok na tanečnú a hodinku tam čakám a klabosim s kamoškami 😀 zatiaľ manžel doma Miška stráži, tu hodinku to vydrží 😀 😀 😀 Bola som si aj zacvičiť, dostať znova telo do pohybu dalo zabrať 😀 😀 .
Miškovi je už lepšie, dnes sa konečne zobudil s úsmevom 😀 a nie s plačom ako posledne dva dni, aj v noci sme boli len dva krat hore a nie desať krát ako posledne dve noci. Dala som mu probiotiká k antibiotikám, aj ked doktorka vravela, že netreba kedže kojím, ale zdá sa, že zabrali a už ho tak bruško nebolí.
Dala som si pred dvoma tyždnami vyreklamovať kočík, vanička mi nedržala na kočíku rovno a maly sa mi vnej šmýkal dole a zatiaľ sa vobec neozvali čo s tym 😒 ešte že mam jeden stary hlboky kočik v čom sa teraz vozíme, ale Miškovi sa tam moc nepáči. Buduci tyžden tam volám ak sa dovtedy neozvú, hlavne vraveli, že to promptne vybavia, lebo vedia, že babätko nemôže ostať bez kočíka... 😠 😠
Chystáte sa v lete niekam na dovolenku ? 😅
@mimuska2 skús si vymyslieť niečo iné... mne tiež vždy pomohol nákup handier, ale teraz sa mi tak nechce behať po obchodoch, až sa sama sebe čudujem... teraz sa teším na úplné hovadiny - na letný slnovrat, že sa konečne začnú skracovať dni (lebo už mi fakt lezie na nervy, že o štvrtej ráno vreštia vrabce a o piatej je už deň). Na pondelok, lebo babuľka bude mať 5 mesiacov a začneme s mrkvičkou. Na prázdniny, lebo skončia všetky farmy a hotely a ordinácie a paneláky a snáď dajú aj nejaký film.
A ešte sa teším, že som včera spravila štátnice a nemusím sa už učiť 😀

@zuzky1104 naozaj to za bera 🙂