icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
4. júl 2012

@zuzky1104 u nas bol petrzlen v pohode. zatial jedine, na co zareagovala, co jedla, bola ryzovo-malinova kasa (ja som este nejedla maliny pocas kojenia).

martina97
4. júl 2012

@mimuska2 Jooj urobila si mi chutky 🙂 🙂 Zajtra robim langose 🙂 🙂 🙂

mimuska2
4. júl 2012

@martina97 no skus si naozaj úžasné 😀

zapka21
4. júl 2012

@zuzky1104 Ahoj, to zeler je alergen 🙂

zapka21
4. júl 2012

Ahojte baby, mala sa vyhadzala z bananu, ale mozno toho bolo viac (teplo + mozno nieco, co som ja zjedla). Mate podobnu skusenost?

zapka21
4. júl 2012

Teda, aby som to s tym bananom upresnila, v nedelu dostala bananik s jablckom na desiatu, Uz na druhy den rano mala obe ramienka vysypane a pocas dna sa to spojilo do cervenych map, tak reku, ze ten den a ani dalsie jej to nedam a uvidim, co bude. Ale uz vcera vecer to bolo skoro neviditelne a dnes uz ani stopy po tom... Po kolkych dnoch by som to s bananom mala skusit opat? Dikes za odpovede 🙂

sosovica
4. júl 2012

Ahojte chcem sa pridať k vašmu blogu 🙂Mam dcerku ktora sa mi narodila 25.1.2012.:-)

larosa
4. júl 2012

@kajkovajanka áno sme zdraví 🙂 a langoše sme spráskali mňam mňam 🙂
odporúčam viac soli, tak o pol lyžičky, ale inak sú super a jednoduché a vydrží cesto v chladničke aj 3 dni 🙂
@zuzky1104 podľa mňa zeler áno a namiesto petržlenu by som dala radšej pasternak 🙂

larosa
4. júl 2012

@zuzky1104
@mimuska2 inak ja som nerobila kvasok, len som rozmervila droždie a všetko spolu vymiešala a šupla do chladničky a krásne to aj tak vykyslo 😀

vikinkaamaminka
4. júl 2012

ahoj je tu ešte niekto? ten môj anjelik sa narodil 24,01,2012 vo zvolenskej nemocnici je tu nejaká maminka ktorá rodila tiež tam?

larosa
4. júl 2012

@vikinkaamaminka vitaj 🙂

larosa
4. júl 2012

kočky dnes máme pol roka 🙂 ale to ubehlo....

vikinkaamaminka
4. júl 2012

@larosa ďakujem za privítanie a zároveň gratulujem k pol ročným narodkám 🙂 😝

tamaska
4. júl 2012

dnes dva spodné zúbky prerezané 🙂)
Vítam všetky nové januárové bábätká 🙂))

mihouk
4. júl 2012

@larosa jej vy uz mate 6 mesiacov, gratulujeme.
My sa hlasime o klubu dvojzubich, dnes sa nam preresala potvorka a odvtedy si len spodnu peru ocuckava 😀 😀 😀
Dnes sme mali konecne teplo, az 23 stupnov (sorry nechcem rypat), tak sme to vyuzili v parku a znicili Maxima v pieskovisku, zatial co si Tilka schrupla pod stomom. 🙂 🙂 🙂

mimuska2
5. júl 2012

@larosa no aj tak sa da. 🙂
Gratulujem k6 mesiacom. 😉
@mihouk jaaaj aj tu by tak stačilo

kajkovajanka
5. júl 2012

@zapka21 to vazne? to som este nepocula. nam sa nic take nestalo. urcite bol banan? nejedla alebo nepila si nahodou nieco nove?

kajkovajanka
5. júl 2012

@zapka21 skor by som si myslela, ze to bolo z jablka, nez z bananu.

kajkovajanka
5. júl 2012

@sosovica vitaj 🙂

mimuska2
5. júl 2012

@sosovica vitaj 😉

1234lubka
5. júl 2012

@monky978 ach jej...na co to dnes nepridu,,,ako nas vychovavali stare mami? a nase mami? sa vytiahla voda zo studne a bolo...clovek uz ani nevie co decku moze dat a co nie....

zapka21
5. júl 2012

@kajkovajanka stravujem sa, myslim, tak ako vzdy. Hmmm, z jablcka to urcite nebolo, lebo uz ho papala samotne a vsetko bolo OK.

mihouk
5. júl 2012

@zapka21 S bananom by som pockala taky tyzden a skusila ho znovu a len cisto banan, ale iba trochu a uvidis ci bude mat reakciu, ak ano, tak by som ho vylucila zo stravy na dlhsie a poradila sa s doktorkou. Banan sa zda ako slaby alergen, ale obsahuje latex, tak ako uhorka a ja ked mam svoju sezonu, tak mi nerobia dobre. Skus aj trochu uhorky ci bude reagovat alebo nie. 😉

jankaja
5. júl 2012

@mihouk Natálka sa otáča v jednom kuse, občas mám pocit, že keď ju položím na chrbátik, jej prvou úlohou je otočiť sa na bruško. Keď ju večer dám spať, tak sa niekedy otočí na bruško aj 5-7 krát a začne mraučať od nespokojnosti, tak ju musím prekladať na chrbát, kým nezaspí.
Keď ju položím na chrbátik na puzzle, tak je otočená skôr, ako si k nej stihnem sadnúť 🙂

mihouk
5. júl 2012

@jankaja Tak to mame doma dobru lenosku, jej sa proste nechce, iba sediet, ale na to ma este slabe svaly, takze ked ju dam na brucho aby posilovala, tak sa jeduje a zabara si hlavu do podlozky. No ale nechcem ju tym trapit, lebo uz aj my mame leto 25 stupnov a uz teraz sa poti a poti, som zvedava ako to zvladne pri mori. 😀

kajkovajanka
5. júl 2012

aj my sme dnes mali na obed langosee 😀 😀

kajkovajanka
5. júl 2012

baby, co si myslite o tomto, vedeli by ste nam dajako poradit? ide o Bekin spanok. v podstate od kedy prisla z porodnice, spi v kociari. prvych par dni sa manzel snazil davat ju vecer do postielky, ale vzdal to nakoniec. Beki bolo treba uspavat nosenim, niekedy aj dve hodiny, kym zaspala. a ked ju manzel polozil do postielky, prebrala a mohol pokracovat od znova. ale ked ju dal do kociara a ona sa zacala preberat, rychlo ju pohojdal a spala dalej. a tak spi v kociari uz 5 mesiacov v noci a aj cez den. lenze teraz posledny mesiac, mozno aj viac, ma velky problem so zaspavanim a aj so spanim cez den. cez den ju musim vkuse hojdat (pocas jej polhodinovych spankov), v noci spi bez hojdania (vdaka Bohu). lenze poslednu dobu zaciname mat problem ju uspat. niekedy stacilo ju hojdat 5 minut a spala, teraz hojdam niekedy aj pol hodku kym zaspi (je to strasne super hlavne v noci, ked ledva stojim na nohach). a dalsia nemila vec je, ze o chvilku sa dokaze v kociari posadit (vytahuje sa za okraje a uz len vidime, ako vykuka mala hlava 😀) a vtedy spanie v kociari skonci, lebo sa bojime, ze moze vypadnut. ale inak uspat ju ako hojdanim v kociari nevieme. nezaspava mi ani pri kojeni, ani nosenie nepomaha. a take, ze polozim ju a nech sama zaspi nehrozi vobec, lebo zacne jacat jak diva, az jej chrci v hrdle a ma uplne upchaty nos a este sa zacina aj dusit kvoli tomu. nevedeli by ste nam poradit, ze ako by sme ju mohli/mali zacat pomaly ucit spat v postielke? a zaspavat bez hojdania? och baby, je to nedobre toto obdobie co sa spanku tyka. a posledne dni si vsimam dokonca aj to, ze pokial ju neuspavam ja (vo vynimocnych pripadoch moja sestra niekedy), tak ona nezaspi. manzelovi robi taky cirkus, a ked pridem ja, ukludni sa a zaspi. a od septembra mam zacat chodit do skoly (do Presova), co to s nou bude, ked sa nenauci zaspavat a spat dajak inak ☹ .

sosovica
5. júl 2012

@kajkovajanka mimuska2 @ Ďakujem babulky.Ako nam tie deturence rychlo rastu že???Ako keby to bolo včera ked som ju mala ešte v brušku a hladkala a tešila sa na jej prichod na svet.Aj určite vam robia radosť vaše detičky tak ako mne 🙂

mimuska2
5. júl 2012

@kajkovajanka moja ja som mala to iste dva mesiace. Trapila som sa asi mesiac kým som ju naučila spavat v postielke. Proste som ju polozila a ked plakala veľmi tak som ju po hovala a dokola to iste. Skus jej na noc urobyt kasu mozno ked bude poriadne napapana tak to pojde lepsie.
@sosovica no velmi rýchlo. Mala mi uz sama pekne sedi a to som pred nedávnom nevedela ja ako si mam s tym kotlom sadnúť 😀 uz si užívam posledné chvile vo vanicke v kociku kym vytiahneme sportiak.

sosovica
5. júl 2012

@mimuska2 No aj moja začina pomaličky sedieť sama.....Už blaboce,spieva si no zlata je krasne obdobie je toto som velm na nu každym dnom pyšna ake robi pokorky 🙂Už sa prevraciame s chrbta na bruško....potom zuri že jej to spať nejde no strašne je zlata :D.....No mi mame Camarello Q12 a vaničku ma velku takže ešte par tyždnov pobudneme a tiež vytahujeme športiak lebo je velmi dlha :D