Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka ani my nesedíme 😀 len ležkáme....
@monky978 v tej knizke o spani pisali,ze 5-6 mesacne dieta dokaze prespat 11-12 hodin v noci bez prestavky, z toho vyplyva, ze nepotrebuje v noci papat. a oni tam aj pisali, ako oducat od nocneho kojenia. cize prespat celu noc by mala dokazat aj Monika. a u nas nebol ziadny rozdiel v spani ked iba cucala mliecko alebo ked sme jej dali na veceru aj kasicku a potom mliecko.
@kajkovajanka no však toto... žiadne UM... dnes si to naštudujem a pôjdem do toho... lebo aj ona musí byť zle vyspatá keď sa takto stále budí. To má asi nejaký reflex na cecek zase 😖 no a nauč si decko na cecek a takto to dopadne 😅
no Monika papá každý večer kašičku a nepomáha to... tak to bude asi o niečom inom...
@1234lubka aj Enya sa toci okolo svojej osi. a dnes sa pretocila na brucho a hned na chrbat a si tresla hlavu :( este ze bola na zemi, lebo neivem ci na posteli by to nemalo ine nasledky.
teraz je v postielke, zaspavanie bol boj :( musela som ju este raz nakojit. a chcela nakoniec uspat so mnou na posteli, ale nechcela, tak som ju dala do postielky a uz spinka
@monky978 u nas sa v noci predlzuju tie intevaly na kojenie, ale nad ranom potom dobieha. keby som pocuvala svoju doktorku uz davno by sme boli na UM. Enya totiz nie je tabulkove dieta, a skor si drzi liniu. lenze po kojeni neplace od hladu, aj ked teraz som si vsimla, ze posledne dni, uz chce papat z oboch prsnikov, co predtym takto nebolo.
@kajkovajanka posles mi este raz odkaz na tu knizku? resetoval sa mi komp. a nechce sa mi to hladat. este som to nedocitala. ale tiez ziram ze 11-12 hod. no pisali aj ze ked vstane raz a nam to az tak nevadi, ze pri tom mozeme ostat.
@kajkovajanka
@zapka21 aj moja je taka ked ju drzis tak skace na nohách a vymysla ale naznak zeby chcela ist na styry neni 🙂
Akurat co je na chrbte tak robí mostik 🙂
jeemine ...to nam zmenili profil stranky...jooj no mne sa to vobec ale vobec nepaci, normalne ma to odradza 🙄
Aj nasa robi mostik , odraza sa, kruti kolo osi, no sediet sama nevie, ani sa nepretoci, skrz tej hnusnej perinky, takze takto...
baby, ked robite prikrmy davate aj tuk?
@zuzky1104 perinku mate vkuse? a boli ste aj u dr. Sekaca? a zlepsuje sa to?
@zuzky1104 nie, ja nedavam vobec ani sol, ani cukor, ani korenie, ani tuk. iba cistu vodu, tam sa to uvari a tym vyvarom potom riedim pomixovanu kasicku
@zuzulienkaaaa to funguje???
@larosa prosim Ta a ako zamrazujes pre malu jedlo..? uvaris, popucis? a do coho? ja som nikdy nezamrazovala starsej, stale som jej varila cerstve a ku tomu chodila do prace a bola som hotovaaaa, preto sa chcem tomu vyhnut, teraz starsej zamrazujem najma polievku a meso v omacke....ale vlastne vsetko z coho uvarim dam do mrazaku, robim si zasoby, no aj dnes sa mi zvysil obed malej, je uz rozmixovany...dat to takto do dozya do mrazaku? Ono pre malu nie je problem vzdy uvarit cerstve, len niekedy to straaasne dobre padne, ak hotove vytiahnem a len zohrejem...
Baby odkial kupujete maso...chcem uz aj ja uvarit vyvar malej no oblubena predajna, co predavali chladene cerstve kuracie prsia uz je minulost a z tych obchodnych retrazcov ...co ja viem..poradte
@kajkovajanka zial mame ju stale, za sekacom sme neboli, ale za inym dr., ten len potrvdil stav a aj liecbu takze....o mesiac nas caka dalsia kontrola....trapi ma to ☹
jasne korenie ziadne, ja len, ze mrkvicka si ziada tuk...ja som dala len 2x trochu masla, no ale tolko, co ona z toho poje a ako sa trasie pritom a skrabem jej to komplet z brady...tak to neuskodi.... 🙂
teraz si dookala oakuje ze da-da-da-da a starsia striha original barbine vlasy, a ja ze co je tu taky klud...pomoooc 😀
v potravinách oproti Medicínskemu centru v zadu je masiarstvo, a majú skoro vždy čerstvé mäsko 🙂
a v meste v Čižiku je tiež dobré mäsiarstvo 🙂
Ahojte, moja dcerka sa narodila 21.1.2012 takze sa mozem pridat do diskusie 🙂 Moja mala ma reflux, ale grcka malo, vacsinou ju to pali a je nekludna. Teraz okolo 5.mesiaca sa to zhorsilo, tak som uz zacala s prikrmami. Doteraz bola len kojena. Rastie pekne uz ma skoro 9 kg 😀 , len ma teraz take placlive stavy, vacsinou tak hodinu a pol az dve po najedeni. Doteraz to nerobila tak neviem cim to je. Ja nejem ani mliecne vyrobky ani mlieko, to som vysadila este na zaciatku a vtedy sa jej stav upravil celkom pekne. Ale teraz je to opat horsie ☹. mate niekto podobnu skusenost? dakujeeem
babulky tak dneska som robila malej na obed kuracinku na masielku a ryžu a pomixovala som jej to ale,nechcela mi to lebo to bolo moc miazgave :-/...ale,ked jej kupim to Hami ta kuracinka,ryža a mrkva tak to take nieje a spapa to prečo????Poradte mi čo jej mam ešte uvariť mna už nič nenapada :-/

@mimuska2 nasa este ani sediet nevie sama 😀