icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
16. júl 2012

@jankaja neviem ci to su isto zúbky lebo sa mi to nezdá 😒
@kajkovajanka aj mi mame ten mam fosf... Ešte som ho nerozbalila ale idem po nom 🙂

zuzky1104
16. júl 2012

@kajkovajanka
@larosa
@martinka8
@tamaska
Ja tiez radsej preferujem mesto, a aj ked autom ideme je to dalej na dobehnutie, ked sa spusti lejacisko, kedze v posledne dni je pocko dost nevyspytatelne, a pravdepodobne pridem s oboma babami , ale chapem,a prisposobim sa, kedze som este ani raz nebola 😀 inak ja najradsej oblubujem obchodne centra koli pohodlnemu parkovaniu, ale to len tak na okraj 😉
Na tej Anicke to tam poznam, byvala kolegyna je majitelka toho detskeho centra, len ja to mam od ruky a na Ancu vseobecne velmi nechodievame...no tesim sa uz na Vas a chcem si opravit absenciu 🙂)

martinka8
16. júl 2012

@zuzky1104 @kajkovajanka
@larosa
@tamaska tak a vymyslene, len to spojime, o jedenastej pred AUPARKOM hmmm???? viacere chcete ist do mesta, bolo tam spomenute nakupne centrum, tak som to tak vymyslela. *Len dufam ze to stihame, ak nie tak volam a dobehnem za vami 🙂 Napiste este na potvrdenie 🙂

tamaska
16. júl 2012

@larosa od nás 36 nechodí 😒 ale neva nejak už by som došla, ale ráno dohodneme podľa počasia 🙂

@monky978 a nejdú jej ďlašie zúbky, nám sa prvé prerezali bez slintania, teploty a nervozity ale to bolo aj u Nikolky a u nej bolo zas čo stolička to noc v horúčkach. Tak neviem čo mám čakať u Elišky.
Dnes som akurát bola s Nikolkou u zubárky a zas som nedošla na úrad soc.arod. No nič streda to istí.

tamaska
16. júl 2012

@martinka8 to by nám aj vyhovovalo, tam zbehnem pešo za 15-20 min 🙂))))

zuzulienkaaaa
16. júl 2012

@jankaja
@martinka8 my zužujeme priestor na spanie vankúšom na kojenie, tiež rada spáva prevažne na boku, ale keď jej ho dám tesne okolo nej, tak jej dovolí prevaliť sa maximálne na bok, ale už nie dotočiť až na bruško, inak by tam určite bola tiež 🙂

kajkovajanka
16. júl 2012

@zuzulienkaaaa krasna princeznicka 🙂

kajkovajanka
16. júl 2012

@martinka8 Aupark moze byt 🙂 , este som v nom naozajstne nebola, len som nim prechadzala 😀 . a budeme sa snazit dojst na 11 (ale tiez to zavisi od Bekinho spanku, nerada by som ju budila, dnes spala 3x po polhodinke za cely den...). zavolam, kebyze budeme trosku meskat. a potom by sme sli kam? dnu alebo do mesta?

kajkovajanka
16. júl 2012

@zuzulienkaaaa aj my mame takeho isteho motylikaaa 😵

zuzky1104
16. júl 2012

Cha-cha a v Auparku som zrovna este nebola 😀 😀

larosa
16. júl 2012

@zuzky1104
@kajkovajanka
@tamaska jaká som? naplánovala som ti to 😀
@martinka8 teším sa 🙂

martinka8
17. júl 2012

@zuzky1104
@kajkovajanka
@tamaska
@larosa oki takze potvrdzujem aupark, pred hlavnym vchodom o jedenastej. Aj ked budeskaredo mozme ostat tam aj sa tam najest, ak bude pekne mozme ist vonku 🙂

tamaska
17. júl 2012

@martinka8 @zuzky1104 @kajkovajanka @larosa a košičanky prípadne nekošičanky oki o 11,00 pred auparkom , teším 🙂

zuzky1104
17. júl 2012

@tamaska
@martinka8
@larosa
baby a ak budem meskat nahodou kde budete?inak ok plati, tesim sa a utekam sa chystat, pa

martinka8
17. júl 2012

@zuzky1104 poslala som ti cislo do posty aby si vdela zavolat kde sme 🙂

katun
17. júl 2012

@monky978 stretko asi az buduci tyzden, zdrham z bratislavy do banoviec 😀 ozvem sa, pa

mimuska2
17. júl 2012

Taak ptreventivka u gyn za mnou. Som uuuuplne zdravá 😀 antikoncepcia predpisana a objednana na sono prsnikov. Len tak dalej. Už len aby boli výsledky z citologie dobre.

mimuska2
17. júl 2012

Ešte som zabudla pochváliť moju malinku, spinkala od 21 30do 8 30 a iba raz bola hore na papanie 😀

bboossoorka
17. júl 2012

baby najbližšie idem s vami,,,ja som bola dnes u dr bo som si našla hrčku ani nechctite vediet kde....tak uvidime čo a ako....už by som vas rada spoznala osobne....poslednu dobu to tu dost zanedbavam ale som už hotova....mali kaťdu hodinu v noci hore vraj hladny...celi den všetko papa a na noc dostavaa kašu plus kojenie no nič....včera som mu chcela dat UMa on odmieta niečo ine ako mamine mlieko tak ja už neviem dokedy...dnes mu urobim zemiaky s maslom rozpučene uvidime či ho to zasiti.....krasne vam detički rastu,,,,joj už nech som s vami na stretavke bo ma doma už picne.....zabavte sa 🙂

bboossoorka
17. júl 2012

a tiež boli sme na poradni a mame cm neviem ale to dost bo vravia že je strašne dlhy a mame 7200kg,,,,, 🙂

bboossoorka
17. júl 2012

@tamaska aj ja chcem

bboossoorka
17. júl 2012

@mimuska2 ked zdrava tak treba planovat surodenca...ja by som bola za ale ked to je u nas na hlavu tak si poviem končim dve mi stačia... 😠

bboossoorka
17. júl 2012

@martinka8 a po mna nik nepride???????????????????? ☹

mimuska2
17. júl 2012

@bboossoorka plánovať môžeme a zarobyt až tak za tri roky 🙂

bboossoorka
17. júl 2012

@mimuska2 hehe pravda
ale to ja už vtedy budem stara rura ...a ane mama

bboossoorka
17. júl 2012

@bboossoorka nešla si na stretko?
😉

mimuska2
17. júl 2012

@bboossoorka ale čo si 🙂 do tretice ešte jedno 😀

mimuska2
17. júl 2012

@jankaja ahoj kedy idete na poradňu?

mimuska2
17. júl 2012

@zuzulienkaaaa jeeej vy máte aké dlhé vlasky aj ja ceee. 🙂 🙂

bboossoorka
17. júl 2012

baby ked som porodila 1.1.2012 kedy mi konči materska????či stihnem vybavit rodičovsky...chcem ist teraz vo štvrtok,,,dufanm že su uradne hodiny i na socialke i na urade čo je na stanici