Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Baby povedali vám dr na polročnej poradni že môžete dávať jogurty,? Moja to dnes povedala že jej mám dávať aktiviu a nemam davat kaše a pod bo vraj ma viac kil ako treba. No ja jogurty nechcem aspon do roka a uz vobec aktiviu
@monky978 U nas bol asi ten isty skriatok, lebo som ju dnes dala pod hrazdu a uz ja bola pri satelite a kukala svetielka, tocila sa ako male jojo, tiez som si myslela ze to potrva.... Dnes zaspavanie bolo zujimave, trvalo jej dobrych 30min, vobec sa jej nechcelo spat, rada zaspava na nasej posteli a kedze ideme na dovolenku, kde bude aj tak spat s nami, tak to neriesim. Vcera sa zacala tocit a nasla som ju na kraji postele, este jedna otocka a leti dole. Tak som dnes urobila barikadu z vankusov a ked ju pridem skontorolovat, tak princezna si vykecava, vankuse uplne poprehadzovane a akonahle ma zbada, tak spusti taky rehot, ze nemozem a rehocem sa s nou. Hrazna vymyselnicka.
My prideme na Slovensko 8.9. tak ten tyzden by sme mohli nieco poriesit. 🙂
@larosa Simonkovi drzime palceky a posielame objatia celej rodinke, verim ze sa to vsetko napravi 😢 😢 😢 😢
@mimuska2 Ja by som jogurty nedavala, no a co ked je velka, ved aj nasa je, kazde dieta je ine. Ja som Maximovi nedavala mliecne veci do roka a ani nejake silne alergeny, tie dokonca este dlhsie. Milujem takychto doktorov, co hovoria o detoch ze su velke. U nas vahu vzdy znacia do takej tabulky a Maxim a rovnako ako aj Tilka su na tej najhornejsej ciare a keby si videla Maxima teraz, tak je taky zachodovy pavuk, dlhy a chudy. Ja tomy hovorim babatkovsky tucik. 😀 😀 😀
@mimuska2 my sme este neboli na polrocnej, ale Amalka uz papa pribinacik.. je to kus ine ako jogurt, neviem.. aj my sme uz chutnali pribinacik a dalsi nas uz caka v chladnicke 😀
@mimuska2 krasavica krasna 🙂 , gratulujeme 🙂
@kajkovajanka ďakujeme 🙂
@mimuska2 gratulujem 🙂 ku polroku. Ako to rychlo leti vsak? Este teraz sme riesili ze nase deturence su na svete a Tvojej sa tam nechcelo, bolo jej dobre u mamky v brusku 🙂
Ja by som tiez este nedavala jogurty, ale asi do roka az cakat nebudem, mozno tak na 9-10 mesiacov, ale polroka je malo, ani pribinacik, tam je tvaroh a ten deti do roka nemaju papat pokial viem 🙂 @kajkovajanka
Zase papame kazde dve a pol hodiny v noci, to je strasne, tie dobre obdobia nam trvaju tak kratko :( Dnes do nej musim nejako dostat kasu, ked ju pila tak spala lepsie, teraz ju odmieta uz tri dni po sebe a papame celu noc. Musim skusit dnes 🙂
@martinka8 aha, dobre, vdaka, pozistujem aj ja radsej, ze ako to je s tvarohom 🙂
@tinika3 nooo tak moj je pohodlny jemu sa ani plazit nechce tak maximalne sa potoci okolo svojej osi 🙂) ale morduje sa no pcha nozicky pod seba ale nevie sa pohnut 🙂 ako hopkat mi hopka ale z oporou....myslim ze este ma cas🙂 niektore deturence to zvladnu skor ine neskor 🙂 myslim ze zatial je ti vyhoda nemusim striehnut kam sa stratil :D
@tinika3 Natálka tiež ešte nesedí, ale sa to asi nemala ako naučiť ani, lebo ju neposádzame. A plazí sa zatiaľ len dozadu, najčastejšie robí "lietadielko" - ruky a nohy hore. Všetko má svoj čas, aj keď troška som závidela, keď bola u mňa pred pár dňami kamoška so synom, čo mal práve v ten deň 7 mesiacov a už jej začína štvornožkovať - to my určite určite nebudeme.
@mimuska2 boože aka je už velka.mate pravdu baby,,,nedavne sme riešili naše bruško,,,a čo je tato bolest,bolia ma križe už nech to je za mnou a teraz???budeme riešit ako nas tie križe bolia ale s krpcov,,,čas leti
baby tak ja som dopadla asi tak že od včera som behala po uradoch a dnes som u pani uradnički zistila že ja som tie papiere už vybavovala ked som vybavovala porodnea všetko už v januari,,,takže zbytočne 2dnove behački,,,ako u sprostich ako keby mi to nemohla povedat v telefone ked som jej cez tyžden volala 😠
@monky978
@bboossoorka uteka to baby strašne. Sedi už asi dva týždne možno aj viac ani neviem ako sa to naučila 😀
@monky978 My tiez este nesedime, ani nelozime, iba sa pretacame a takymto tocivym pohybom sa presunieme po celej miestnosti, nie tam kam chcema, ale tak kde to ide 😀
Dnes sme skusali velku autosedacku, len tak v kuchyni a aka sa dolezita panicka sa z nej stala 🙂
@mimuska2 Gratulujeme!!! Ale ved vobec nie je tucka, ved aj krk jej vidno, asi je dost dlha nie??? Ale krasna 😀 😀 😀
Tu je nasa bordelarka...
@bboossoorka no teraz som si nie istá či som to aj ja nedoniesla v januári... budem tam musieť zavolať...

@bboossoorka baby, na stranke soc.poistovne je tzv. lehotnik, kde je napisane, kedy sa vam konci materska podla datumu nastupu na nu. ale ja som si zavolala na soc.poistovnu - cislo maju na stranke, teta hned zdvihla (vdaka tomu riaditelovi co uz aj sam odstupil vybavia 99%telefonatov, nie ako kedysi) - a povedala mi presny datum, kedy mi konci materska. tu je ten lehotnik: http://www.socpoist.sk/1350-ext_dok/41302c