Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka
@zuzky1104 skus vydržat,my mame doma tiež blazinec ale ta čo nam ine ostava......mne pomaha ked už som s nervami v koncoch proste maleho šibnem do postielki sofi kuka telku a či je rev alebo ne prosne prasnem dverami a idem sa ventilovat aspon na 5minutki na dvor,,,vydrrrrrrrrrrrž
@mimuska2 všetko dobre dopadne,,,treba dufat a nezufat,držim palčeki
juj baby hanbim sa hanbim,,,strašne to tu zanedbavam.no proste nestiham i keby somm chcela....ešte jedno babo tak sa obesim...raz jeden raz druhy potom mm vrešti že žaludok boli,nato mala sa prežerie s prepačenim a knuči že brucho boli,,,nato idu malemu zubi,,,,,,,,,,,,no doooooooooooooost...a tu ked idem kknem novinky a ked už by som i prispela tak ne čas...v noci nespim,,,poobede led gabem staram sa varim atd ,,,no poražka.....inak zubky nam idu ako po masle,,,naštastie nački,horučki nič ale nervozita riiadna....sedkame už sami,,,chodime za ručički,,,v pavuku lietame....cele dni predebatujeme formou,,,babababbbbbababbbaa,,,mamamamamamamam,,,, a najnovšie včera bolo povedane baba bleeeeee,,,no sranda čo vam poviem....papame všetko samozrejme som skušala ako poradila larosa mlieko 1.5no ani za toho.......tak tak babiky moje,,,už sa tešim až vas spoznam i osobne,,zatial papky a držte sa
@bboossoorka no taký týždeň už spi aj celú noc. Sama tak začala ale zistila som že keď máme v kuchyni otvorené celú noc okno a ona je prikrytá paplonom tak sa jej lepšie spi. Mame totiž podkrovný byt a tu je horko aj v noci. Možno to pomohlo.
Dúfam že to sestre dopadne ok a ze nebude ohrozené bábo.
@kajkovajanka ku mne nechodi nik,,,a načo??aspon nemam ešte viac nervov,,,a svokru nepotrebujem,,,nervi mi može žrat i manžel ked ho pekne poprosim..... 😀
@bboossoorka aj moja malá sa dala teraz takto kecať sa nasmejeme 😀 tiež sedi sama a o choditku ani nehovorím je všade všetko berie a strháva 😀
@zuzky1104 ako dopadli klbiky?
@kajkovajanka jojo, okrem pondelka, v utorky byva strasny naval, v stredy je zatim super 🙂
@kajkovajanka jeeeej super fotocky, peknucki ste vsetci...romantikus dovolenka na chalupe 🙂 🙂 super 🙂 🙂
@bboossoorka no ja mám niekedy pocit, že mi vykusne aj s kusom maska a ked sa pozabudne kusne a pootočí hlavu tak výskam jak ...
@jankaja tak super, dakujem za radu,..no a ten rozok si dokaze zuzlat tak ze jej neostava na podnebi...bozinku, ked ja som taka ze neviem, bojim sa aby sa nepridusil...ci blbost? takze vy vsetko pucite??? ja zase len mixujem...skusim aj ja pomaly pucit, nech sa nauci prehltat vacsie susta...a to o tej pesnicke...tuto sme este nespievali...ale kraaaasnu si jej zaspievalaaaaa 🙂 🙂 🙂
@kajkovajanka fiiiiha.....ty si teda ale sikovnica...ja viem co je to VS...a tiez mam vystudovany anj...takze viem o com to je, ale nie v takej kombinacii ako ty...to mas teda co robit...sama slovencina je priserne narocna, nieto este franc. velky obdiv, noazaj a popri rodine a babatku...to bude zasluzena skola ked ju skoncis...moc ti drzim palce, aby si to vsetko perfektne zvladala...a to este mas aj denne studium...vsak ja ked si pamatam, ja som sice tiez dochadzala do skoly kazdy den, ale vsetko sa tocilo len a len okolo studia...teraz mi je zatazko si aj nieco dorabat...ale musim sa donutit...nechcem krpatiet a tri roky na materskej to je dlha doba na nic nerobenie....ale Beki ma sikovnu a vzdelanu maminku...takze bude na teba urcite s tatinkom pysna 🙂 🙂 🙂 a kojenie k tomu???? to by si uz bola noazaj vycicanaaa 🙂 🙂 🙂
@bboossoorka Ani ku mne nik nechodi, skor ja som ta co chodi pratat, ked som bola este na materskej s Maximom, tak som zacala chodit k jednej pani a tak nejak mi to zostalo, je to aspon zmena a oni su hrozne zlati, dokonca kazdy rok pestuje paradajky iba pre Maxima, lebo ich ma rad, nema srdce jej povedat, ze ich uz nejedava 😀 Mame taky vymenny obchod, ja je vzdy upeciem chleba v pekarnicke a ona mi da domace vajicka....
Inak babule musim sa na chvilku rozlucit, konecne ideme na dovolenku, budem mat sice pocitac, ale asi casu bude pomenej, drzte mi palce nech to tie dva dni so svokrou vyrdzim a o dva tyzdne som tu zase. 🙂 🙂 🙂 Majte sa krasne, nech babuliatka pekne hajaju a papaju a robia pokroky!!!! CMUK
@kajkovajanka keaaaaasne fotecky, vidim ze si uzivate dovolenku, suuuper
@bboossoorka no asi toje teraz len obdobie ako pises, mne mala tiez ako utalo 5 mesiacov zacala v noci buntosit a obcas je to lepsie obcas horsie, ale tiez to radsej nepocitam, tuto noc som od polnoci hadam ani nespala, a to som si sla lahnut o jedenastej, ale co nam ine ostava... 🙂 verit ze to prejde.
@larosa super fotky, ja som si ani nevsimla ze si fotila. Musime zopakovat kym je este teplo 🙂 A s tym zavaranim, fakt ako kedy to stiiihas???? ako teoreticky by sa dalo, ale ze by sa mi chceloooo :D fak klobuk dole.
baby ja som už na nervy. Riešim stále malú a jej priberanie. Boli sme dnes u nášho pediatra (on je na dovolenke) a sestrička ju prevažovala a to všetko čo do nej tlačím a ona pribrala za 10 dní len 130 gramov. A to dávala 1kg za mesiac. A nehýbe sa nejak moc ak by si niekto myslel, že tým to je. Tak zajtra ideme do medicínskeho laborátória a budú jej brať krvičku na železo. Že či to nie je tým. Už fakt neviem... dosť ma to znervózňuje. A som jej mala zmerať teplotu medzi 5 až 6tou a som to ani nespravila. Som to nestihla a radšej to ani nechcem vedieť, lebo mi je normálne špatne od žalúdka. Nejak to moc prežívam a neviem sa odosobniť a ovládať... do kelu. Tak zajtra ráno zas moč a letím tam.
@mirka2010 neviem doteraz čím to bolo. Už ked som skúsila dať všetko tak už som dala cipku. Ta zabrala možno to holi zúbky ale zatiaľ nemá ani jeden. No hlavne že je už ok. 🙂
@monky978 ale viem že je to ťažké ale nestresuj zbytočne možno tým horkom to je že veľa vypoti. Každé dieťa je iné nemusí stále priberať tak veľa. Drzkaj sa 🙂
@mihouk tak prijemne krásnu dovolenku, uzi si a odychni. 😀
@bboossoorka to je tabulka januarovych deticiek 🙂
my sme mali termin 20.1 ale malicky si ho nakoniec posunul o tyzden na 27.1...takze aj my patrime sem medzi januarove deticky🙂
@nusiki dakujeme 🙂
@mihouk veru, aj ja vam zelam krasnu dovolenku, bezpecnu cestu a zasluzeny oddych 😀
@divosko vitajte 🙂
@monky978 veru, nestresuj, ako som tu uz viac krat pisala, pokial vidis, ze mala je ok, tak neries vahove tabulky 🙂 . (a musime si priznat, my jeme zeleninu, ked chceme chudnut, a nie pribrat 😀 , tak mozno preto Monicka velmi vela nepribrala)
@martinka8 presne to isté aj moja. Od 5. mesiaca sa jej úplne zmenil nočný spánok a budí sa častejšie 😢. A určite to prejde, mám to overené 😀.
@monky978 Ale veď priberá, horšie by bolo keby chudla. Hlavne nestresuj a neobviňuj sa. Uvidíš ako bude napredovať pri ďalších príkrmoch. A kajkovajanka má pravdu, nerieš váhové tabulky 😉 .

@bboossoorka dakujem 🙂 no musime byt vždy na všetko pripravené 24 hodín 🙂
Tak dnes nastúpila sestra na kramare a zajtra idú operovať. Držte palce 🙂