Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 prepáč že až teraz len sme boli na chate tak dočítavam 🙂) my sme boli v maďarsku v Nyiregyhaza je to trošku ďalej ale boo tam pekne. a bazénikov spústa aj v nutri aj vonku aj pre detičky, ale cez víkend je tam nátresk :(( Sarospatak ma milo prekvapil bola som tam po 6 rokoch aje o 100% lepší 🙂a tiež myslím že cez víkend je fuul.
Pominulé roky sme chodili Do Tiszaujvárosu, len tam do malého bazenika pre detičky nemôžu ísť rodičia :((((.
Ešte je Miskolc Tapolca ale tam sme už asi 2 roky neboli a moc ma to tam nechytilo.
@zuzky1104 zlatník je myslím zatvorený :(( my chodíme do Medzeva / máme tam chatu /
@larosa Simonkovi držíme palčeky a hlavne maminke
@mimuska2 aj sestre držím palčeky nech všetko bude OK, a nech sa rýchlo zotaví aby mala síl pre bábo
@martinka8 dakujeme za tip, ta podlozka je ovela vacsia, nez puzzle, to je super. este nad tym budeme premyslat 🙂 , lebo nase bekiste uz zacina byt male 😀
@larosa veru, stresov a kofeinu 😝
@kajkovajanka ja som našla podložky na babetkove, http://shop.babetkovo.sk/index.php/hracky/hraci... a KE su 2 obchodíky 🙂
@tinika3 my nedavame, a zatial sme nad tym neuvazovali. a kym nesedi, asi to nie je najlepsi napad.. aby si nekrivil chrbatik, ked sa este nevie drzat. ... a ako sa vola drobec?
@tinika3 ahojky, my sme boli vcera na navsteve, kde maju v ten den narodeneho maleho ako my Maroska a kupili akurat choditko...tak sme tam vyskusali naseho maleho dat...taaaaak sa mu tam pacilo...prehral sa v nom pekne dlho, aj nozky daval pekne po celej ploche, takze este choditko nemame, ale asi v dohladnej dobe kupime 🙂
mamicky, chcem sa opytat...neviem ci mate podobnu skusenost, citam ze aj ano, ale na vecer som skusila dat od Hami kasu na dobru noc krupica s prichutou vanilky, maly tak z nej v noci vracal a to pritom z nej spapal ani nie dve lyzicky, lebo neviem ci sa mu uz na vecer ked je unaveny nechce papat, len cicat maminku...ale stalo sa nam to uz druhy krat, predtym takto vracal aj z kasicky od Nestle moja prva kasa...tak neviem, myslite ze mam to este vyskusat mu ju dat este raz, alebo uz radsej nie? dakujem
@zuzky1104 u nás v Ba v obchode Alltoys... je ich 26 za 25,- e. Ale ak to chceš aj niekam nosiť zo sebou napr. na návštevu tak si kúp radšej iný typ podložky... toto sa dosť rozsypáva keď premiestňuješ... vypadnú ti tie písmenka.. ale mne vyhovuje... neskôr sa budeme učiť písmenka 3D 🙂
@tamaska super, dakujem 🙂 , popytame sa aj tam, ze ci nemaju nahodou v predajni (na Dominikanskom, a kde je druha predajna? )
@mirka2010 no, mozno skus rano a daj mu potom napit vodicku, ci nebude chciet. my sme tak malej dali stale napit, ked jedla kasu, lebo som sa bala , aby ju z toho nebolelo brusko alebo aby ju nezapieklo. ale my sme teda s vracanim problem nemali.. a najprv sme mali od Nestle mliecnu bananovu a potom ryzovu Sunarku malinou. a obe boli v pohode, malinova chutila viac 🙂 . hm, ale krupicovu by som asi este nedavala, presne dnes mi napadlo, ze sa opytam buduci tyden pediatricky, ze ako je t s krupicou, ze od kedy by to babatka mohli papat... vy len kojite, ci uz aj prikrmujete? ze ci male brusko nebolo v soku, ze nejaka ina potravina, nez materske mliecko..
@mimuska2 verim 😀 , Beki ma nove, ze sa da na styri (alebo ju dame my 😀 ) a hojda sa dopredu a dozadu a vykecava sa pritom straaaasne vela 😀 , super to je 🙂

@tinika3 nie! ja urcite este nie, starsiu som dala az vtedy, ked zacala chodit....v ziadnom pripade nie skor, a takto to bude aj teraz pri mladsej