Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@wisinka isto to bude krasna oslava, my sme krstili pred vyse mesiacom, spojene s mojimi narodeninami a bolo to krasne...naozaj, vsetci hostia boli tak vysmiati a stastni...predsa len krstiny su uzasna a neopakovatelna udalost...a vy ked to spojite este aj s cirkevnou svadbou...no nadhera 🙂
@jankaja hm, tak to ja akurat idem volat dr, lebo sa chcem opytat na to vracanie z tych kasiciek...ale tiez sa bojim, ze si bude o mne mysliet, ze jej volam pri kazdom probleme, ale co uz...nechcem nic podcenit...pisete si o stvornozkovani...nas maly robi take smiesne pohyby na 4, sice len 3 dni, ale krasne sa na ruckach udrzi..no chutne to je...a neviem, ci je to nahoda, ale normalne nam reaguje aj na daj papa, to sme z toho uplne hotovi...🙂🙂🙂
tak baby mi mame sam parti...manžel na tyždnovke sofia v martine u babky a ja sama a tobinko....no aspon saviac pohrajkame....včera nam konečne višiel dalši zubok i noc bola kludnejšia....a pridavame dalšie foto....a bambule čo davate foto,,,babiky už mate krasnúčke,,,buculki,,,,my sme taki drobčekovia ale rastieme ako z vody.a to ešte dva tyždne....asi si najdem,,milenca....ozaj baby taka otazka aj u vas to doma škripe????bo mi s manželom si poslednu dobu nevieme prist na slovo.....
@zuzky1104
@mimuska2
@ankaevka
@wisinka
@monky978
@larosa
@nusiki
@martinka8
@ankaevka my papame kašički už tie mliečne od hami,,,,,3krat dennne plus kojenie plus vyživa plus zeleninka,ovocie a mesko s ryžou...včera napriklad špenat s zemiakmi kopity tanier.....hehehe i stolica stala za to
😉
@mimuska2 chlapi,chlapi,,,nech to skoro prejde a nech vas,,nenakazi,,,sestre a malinkemu skore zotavenie
@martinka8 my sme tiež rozmišlali nad kupkom ale v tomto teple by som skapala i tam,,,teraz domka naj...tu mame tak pohodovo,,,,a susedov skludni abo nech ti dajuu na dovolenku ked ich tam musiš počuvat
@ankaevka hanbila vyzluect???ale prosim ta pekne,,,,ženy sa nemaju za čo hanbit,,,ženy su dokonale sami o sebe
@ankaevka no komu lepšie ako tebe,,,hahah mne,,,a manžela si kde vyslala????
@wisinka gratulacia,,,,a nech všetko krasne dopadne,,,potom chceme zakusky,,,,aspon na obrazovke 😀
@kajkovajanka malemu robim lucku alebo drobčeka alebo rajec a ano prevaram....tak ako kažu
@bboossoorka hóhó my ani na meno... ale všetko vsádzam na dovolenku...už len mesiac a týždeň 😉
@monky978 ja sa bojim že nam už anii dovolenka nepomože.....proste nič.......nechapem,,,on stale unaveny ja vyčerpana deti stale na pozore a my dvaja už nevimee aii že sme manželia
@bboossoorka to pekne papáte, kedy to stihnete, koľkokrát za deň vlastne papáte?
To je vlastne otázka na všetkých, lebo my papáme 5 krát a začína sa mi to zdať málo. Malá ale nie je hladná, pekne priberá, nie je nespokojná, tak neviem, či jej to nejako rozložiť alebo nechať tak.
@monky978
@bboossoorka
Asi len vyčerpanie, dlhodobý nedostatok spánku, stres. U nás zvyčajne ja cítim potrebu niečo riešiť, ale poväčšine aspoň teraz také hlúposti samé. Môj muž totiž čo mu nepoviem, v domácnosti málokedy spraví, tak mi to často ide na nervy. No ale nebudem sa tváriť teraz prekvapene, keď je to tak, čo spolu bývame (8 rokov). Ale mám pocit, že čím dlhšie budem doma, tým horšie to asi bude 😒
@bboossoorka ááále, to nie kvôli postave (aj keď 95kg!!) ale mala som tvrdé pristátie na kolená 😢 a vidieť dospelú ženu s rozbitými kolenami tak to by bola podívaná 😀.
Manžel sa chudák potí v práci mimo SR, takže fičíme na skype každý večer. Preto sa nemáme ani veľmi kvôli čomu hádať aj keď občas sa aj to stane a ak áno, tak ho jednoducho vypnem 😠 . Dáme si deň kľudu a večer je zase všetko ok 😎.
@jankaja a presne o tomto rozpravam,,,,čo nepovieš to nemaš hotove.....a pravda taka čim viac sme spolu tim to je horšie,,,,asi to chce tretie....aj ked neviem či už bo sa nam kus možno zadarilo ale netvaril sa nadšene
@ankaevka tak to by som brala,,,, 🙂
@ankaevka obite kolena???to dobre ja chodievam von s doškrabanim ksichtom 😀
@bboossoorka a kolko uz mate zubkov? my dva zatial ale Emka sa zmenila na klbko nervov posledne dni tak uz hadam vykuknu dalsie 🙂
...tak asi je to nejake infekcne s manzelmi 😀 moj dnes cely den siiiiiiiilno menstruoval 😀 😀 😀
uzite si a oddychnite si s Tobinkom kym ste sami 🙂 🙂
Pekne doobeda pichnem malej teplomer do ritky a hned za sekundu že 39 no už ma asi fakt jeb... 😠
@bboossoorka @monky978 @jankaja aj u nas to nebolo ono.. manzel oznacil nase manzlestvo za spolocne byvanie 😒 , co vlastne aj bolo, lebo on rano odisiel do prace, podvecer sa vratil, okupali sme malu, ulozila som ju spat, navecerala som sa a isla som spat aj ja. on bol este hore, potom si isiel lahnut neskor a ja som zasa od rana s malou vstavala... a nase rozhovory boli o tom, co treba kupit, vybavit, co treba s malou, a v lepsich pripadoch vesele prihody s nou. a obaja sme boli unaveni a vycerpani a smutni z toho, ze ako nase manzelstvo vyzera (inak, my sme si ho ani velmi neuzili, lebo vzali sme sa minuly rok vo februari, a ja som hend v pondelok po svadbe nastupila do skoly. a moja skola je taka, ze sa jej venujem pomaly viac doma, nez som v nej.. a na poslednu skusku som uz isla tehotna). v podstate to takto bezi aj teraz, ale pomohla na minulotyzdnova dovolenka. boli sme ovela viac spolu (lebo len my traja s malou (byvame u svokrovcov)) a bolo to velmi super. myslela som si, ze len u nas je to take biedne, ale ked to pisete aj vy, tak je to asi normalne, ze to tak je, kedze sme vsetci vycerpani. ale myslim, ze ked drobce povyrastu kusok a budeme ich moct dat starym rodicom postrazit aj na viac hodin, bude viac casu na spolocne manzelske chvile a aktivity 🙂
@ankaevka mala krasavica usmievava 🙂 a na nocnikuuu 😎
@mimuska2 tak super teda.. bože, ťa obdivujem teda... ja nie som schopná doma upratať...
tak aj ja som mala pozitívny deň... vyhodila som neschopnú predavačku a keď som išla zadávať inzerát, tak sa mi ozvala ďalšia a zajtra nastupuje na skúšku.... tak super 🙂
malá má moč ok aj krvný obraz... to ma tiež velice teší...
baby ja vás čítam pravidelne pri kojení, len sa málokedy dostanem na comp a neznášam písanie cez mobil... tak keď cez neho niečo prispejem tak je to také krátke a úsečné... tak to preto 😝
@ankaevka aká krásavica vyškerená 🙂 a aká je šikovná... som sa pol dňa upokojovala nech ma zas nechytá panika keď som ju videla tak pekne sedieť.. my ani nesedíme, ani nelozíme, ani nič.. len tak sa jeduje a nervačí na puzzloch.. ach jáj 😖

@kajkovajanka ahojky, no veru neviem ako to je s bruskom mojho krpca, ale idem volat doktorke, lebo som mu dala vcera na obed asi dve lyzicky, viac nechcel a znova strasne vracal, normalne obrovske prudy z neho idu...bojim sa aby nemal nejaku alergiu...len napriklad z ryzovo-kukuricnej ktoru sme mu davali ako prvu nevracal ani raz, len ho priserne zapekalo...tak ja uz neviem...a potom to aj tak v noci vyzera...tuto noc bol hore skoro kazdu hodinu a pol...to este nikdy tak nebolo, co noc je to horsie...naozaj neviem co s tym ☹ ☹ ☹