icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
7. aug 2012

@grety vitaj, my máme okolo 7kg neviem presne na konci augusta ideme do poradne. Eliška papá skoro všetko je lepší jedák ako staršia tá je doteraz zlý jedák, takže to veľmi dobre poznám.Kojím už len ráno a večer a raz nad ránom. Cez deň papkáme príkrmy výživu s piškotikmi, a včer kaša pred spaním už kojím. A vodičku pijeme lucku, drobček sem tam feniklový čajík 🙂.

lucky14
7. aug 2012

@tamaska Dakujem velmi pekne. Hned si ju aj objednam. Prajem krasny den. 🙂

tamaska
7. aug 2012

@lucky14 nie je zač je ich tam viac druhov sú medzi hracíme dekami 🙂

mimuska2
7. aug 2012

Po kom to dieťa je také zvedavé

tunylyk
7. aug 2012

dakujeme za privitanie 🙂
@tinika3 mne zacinala materska 3.1.,tak tento mesiac este bude fajn,aj buduci,to dostanem za 27.dni matersku a rodicak a potom hor sa do reality 😝

@jankaja tu rodinu zial poznam,aachjo krasnu reklamu nam robia,svokra tej dotycnej dokonca priamo odomna pytala kociar a veci po detoch,ma v opatere styri z nevestinych deti,za mladu sa hambi a ona ani nema snahu sa o nich starat,len dalsie a dalsie rodi

inak my mame po vcerajsom vazeni bez par gramov 7kg,68cm,Simi sam nesedka,no kde sa nedogula,tam sa doplazi,sekundu nevie byt na jednom mieste,najnovsie na styri,kyve sa,posunie kolienko,potom druhe ale nevie sa skoordinovat este s ruckami,tak bacne a o chvilu znova🙂 ked vidim ake krasne podlozky mate,tak sa len pousmejem,ja by som musela oblozit cely byt,len Simi by bol vsade inde,len nie tam🙂

kajkovajanka
7. aug 2012

@lucky14 http://shop.babetkovo.sk/index.php/hracky/hraci... tu to je 🙂 , a este tu maju vo vybere dalsie tri druhy, ale ci aj na predajni, to neviem

lucky14
7. aug 2012

@kajkovajanka Dakujem. 🙂

kajkovajanka
7. aug 2012

@tamaska ja vzdy idem za radom, odpovedam priebezne, a postupne zistujem, ze sa opakujem 😀

kajkovajanka
7. aug 2012

@bboossoorka to nie su puzzle, ale taka podlozka v kuse, stalo to 22,90eur v Babetkove na Dominikanskom (http://shop.babetkovo.sk/index.php/hracky/hraci... )

kajkovajanka
7. aug 2012

@tinika3 aha, tak uz chapem vase rozhorcenie a sklamanie 😒

jankaja
7. aug 2012

@monky978 ja už ani neviem, kedy som naposledy (okrem olympiády) pozerala niečo, čo šlo normálne v telke. Máme Magio a natáčam si dobré filmy, keď na také naďabím, buď z HBO alebo aj z iných programov a potom ich pozerám, keď mám čas.
Ale občas pozerám aj Súdnu sieň a najnovšie aj VIP prostřeno na Prime.

jankaja
7. aug 2012

@tunylyk to bolo použité len ako príklad. Tieto deti majú super aspoň to, že majú starú mamu, ktorá má záujem. Ale pokiaľ budeme mať takú sociálnu politiku, že sa našim spoluobčanom sa bude viac vyplácať rozmnožovanie, ako práca, tak sa asi nemáme veľmi na čo tešiť. Ale to už je iná téma ako "Januárové detičky 2012" 🙂

jankaja
7. aug 2012

@mimuska2 no po maminke a po tatinkovi je taká zvedavá 🙂 Inak, Natálka je neuveriteľne zvedavá, najviac vo vytržení je, keď ju držím na rukách a otvorím chladničku 😀 To ani nedýcha 😀 😀

mimuska2
7. aug 2012

@jankaja a hlavne jed sa prednou niekto rozpráva tak pusa otvorená a počúva 😀

mirka2010
7. aug 2012

@mimuska2 no ta je kraaaaasna...aka okana nadhernaaaa 🙂 ako sa inak mate?

mirka2010
7. aug 2012

@monky978 tak ako ste zvladli opatrovanie? hlavne ako mala?

mirka2010
7. aug 2012

@grety ahoj,,,,nas maly ma 8500 g a presne ho nemam teraz pomeraneho...vie uz byt na 4, ale nekolenackuje este...len sa tak hojda a je to straaasne smiesne 🙂 zubok este ani jeden 🙂

mirka2010
7. aug 2012

@grety a este som zabudla napisat, ze stale papka moje mliecko ale na obed uz krasne papka zeleninku, na vecer sme skusali kase, ale tie mi nechce, dokonca mi z nich vracia...a od vcera papa vyzivu...

mimuska2
7. aug 2012

@grety my máme 9 a pol a 74cm.tiez sedi sama už dlho. 🙂

kajkovajanka
7. aug 2012

@mirka2010 uz si volala doktorke kvoli tym kasiam? co povedala?

kajkovajanka
7. aug 2012

@zuzky1104 ako sa mas/mate posledne dni? je to uz lepsie? (a napadli mi dalsie jednoduche a rychle jedla 😀 : dukatove buchticky, rezance s makom alebo s tvarohom 😀 )

tamaska
7. aug 2012

@kajkovajanka ja som hľadala niečo na babetkovo a zaroven som čítala aj MK tak som to hodila link 🙂

martinka8
7. aug 2012

@kajkovajanka hehe taku istu ste kupili ako my mame 🙂 super je vsak, Beki sa bude urcite pacit 🙂 a kraaaasne sedka, gratulujem, vidis pisala som ti ze o mesiac uz bude stvornoskovat a dvihat sa na nohy, ide to rychlo, babulky su sikovne 🙂

martinka8
7. aug 2012

@grety @tunylyk vitajte
@grety nerodila si nahodou 2.1.12? na Rastislavke? syn sa vola Timon? alebo take nieco na T?
Lili ma okolo 8kg, a meria okolo 70cm, neviem presne az na konci augusta mame poradnu. Sama sedi, aj sa vie sama posadit, skoro stvornoskuje - obcas sa jej to dari pekne a dlho, niekdedy spravi dva tri pohyby vpred a sadne si 🙂 ale dostane sa uz vsade, a dviha sa na nohy o vsetko. Papame zeleninovy alebo masovozeleninovy prikrm na obed a cerstve ovocie na desiatu, vyzivky na olovrant a kasicky na vecer. Pred spanim a rano kojim, a obcas aj cez den max. 2 krat. A tak 3 krat este aj v noci 😒

larosa
7. aug 2012

@tunylyk pozerala som album, aj my látkujeme a @monky978 , krásne plienočky máš 😀

jeiny015
7. aug 2012

jaaaaaaaaaaj mojej Sofinke idu naraz zubky ....velmi zle to zvlada uz ma 4 vonka a ide to dalej....ci moju lasku lutujem ☹ a vase babätka to ako zvladaju?

petjka
7. aug 2012

ahojte, kedy zacali Vase deti sediet? moj sa narodil 20.1., ma 6 a pol mesiaca a este nesedi...ked ho chytim za rucky tak sa taha hore ale sam nesedi. Mozem tomu nejako dopomoct bez toho, aby som ho podkladala vankusmi alebo nejako dopomohla k pokriveniiu chrbtice? mam na mysli nejake cvicenia a tak. dakujem

grety
7. aug 2012

@martinka8 jasneee 🙂 boli sme spolu na izbe, ty si sla potom na nadstandard ze ??? Si ma spoznala ?

martinka8
7. aug 2012

presne tak 🙂 bola si mi povedoma na fotke, ale ked som nakukla ze mas dceru Gretku, hned som si to myslela, lebo sa pamatam, ze si o nej hovorila 🙂
Nakoniec mal maly zltacku? ci ste boli jedni z tych stastnych a sli domov na 4ty den? A ako to prezila vecne nespokojna susedka na strednej posteli, ked som sla na nadstandart? Velmi nadavala ???? 🙂