Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@ankaevka dakujem 🙂 no my mame dva, myslela som ze idu dalsie, lebo znova bola nekludna, zhorsil sa reflux, hryzla vsetko, ale nic 😒 ustalo to a zuby nikde...asi chvilu pauza kym vykuknu 🙂 mna už raz kusla 😖 a myslela som ze vyskocim z koze, hadam to uz nezopakuje 😀, nech vam vyjdu ako prekvapko 🙂 bez trapenia
@nusiki no aj my sa chystame tuto sobotu, ale asi manzel pojde do vody s malou lebo ja uz asi budem mat mrchu 😠 , chcela som ist uz dnes ale vcera mi uplne vyfucalo z hlavy ze tam musim najprv zavolat a objednat sa, napadlo ma to az vecer, takze zajtra hadam nezabudnem zavolat 🙂
@bboossoorka My sme na tom podobne, myslím s tým domom a financiami a tak. Ale tým, že manžel je väčšinu času preč, tak sa snažíme ten čas, kedy je doma nehádať (aj keď mne sa to niekedy nedarí, hlavne vtedy keď má pocit, že on ). Ja sa skôr hádam s deťmi. Najstaršia už ide pomaly do puberty a to sa riešia len vlasy, čo na seba, kto je do koho, bla, bla.. a doma nič, ani prstom. Kým nezvýšim hlas tak ma nikto neregistruje. A odpovede tipu: šak čoooo, božeee, ty kokos, atď. a mňa ide roztrhnúť 😠 .
Inak presne pred 14 rokmi (8.8.1998) som povedala "áno" svojmu manželovi 🙂 .
@wisinka @kajkovajanka ja som myslela, že si dáme komplet stretko 😀
@nusiki este nemame, ale sem-tam sa ozyvaju 😖 .. napriklad asi aj dnes rano 😝
@ankaevka uf, to by islo roztrhnut aj mna pri takomto spravani 😠 😀 chuda Bekca, ked toto bude robit 😀
@ankaevka a blahozelam k vyrociu 🙂
och tie zuby 😝 , teraz uz spi, ale rano v kuse plac (aj na rukach), ruka v ustach, sucha si spodne dasna a krici do toho: ajajaaj 😝 ( 😀 )
@nusiki no a to som ju cisto kojila do 6 mesiacov ukoncenych, bez prikrmov. Po 4 mesiacoch som dostala, islo ma porazit. Ale zase musim povedat ze som mavala bolesti kazdy mesiac a teraz ani neviem ze to mam, tak aspon nieco 🙂
@tamaska 0557234888 tot je cislo do Sace a ano je tam potrebne dopredu zavolat a nahlasit sa ze prides.
kde nakupujete to maso? vysvetli mi prosim podrobne, a maju tam slovensku kuracinu?
@kajkovajanka Všimla si si? Ja som to nedopísala celé 😨 , to mám z toho, že robím viac vecí naraz 😅(s mm na skype, popri tom otvorené štyri stránky a takto to potom dopadne 😀 ).
@kajkovajanka ahojky, no ved to kase pootvarane...tiez myslim, ze sa mu zmenia chute ked bude vacsi, ale teraz ich urcite papat nechce, potvorka moja milovana...ale vcera tu kasicku spapal a prespal do pol stvrtej, proste kasa uplne bez chuti a jedol ju...no zvlastne 🙂 inak tebe Beki ako papala prvy krat bananik? chutil jej?
@wisinka ahojky, ja len ze nas uz sedi asi tri tyzdne ale za to chce byt na brusku este viac ako predtym...takze neviem, co je pravdy na to, ze by nechceli uz potom byt na brusku...ale ako ste si uz aj napisali, kazde babatko je individualne...nas by bol naozaj stale len na brusku to je jeho 🙂🙂🙂
@1234lubka dakujeme, inak pisete si o MS, tak ja som ju dostala uz 2 krat a prvy krat som bola z toho poriadne na dne...som myslela, ze prestanem kojit, ale celkom sa dalo...potom druhy krat som uz aj na malom videla, ze mu mliecko az tak nechuti, ale vydrzali sme...uvidime aka bude tretia...ale pred porodom som mala neznesitelne bolesti...teraz je to miernejsie...ani tabletku som si nedala...tak som rada 🙂

@tinika3 Ďakujem za pripomenutie, hneť som letela na upsvar si to vybaviť, samozrejme som na to zabudla ☹ , ups 😅 .
@monky978 Neboj, čochvíľa aj tvoja bude. Každé bábatko má vlastné tempo, ešte budeš s nostalgiou spomínať na časy, kedy "len" ležala 😉 .
@nusiki Krásna fotka, moja ešte ani jeden zub a ďasienka má ružové, takže asi ani tak skoro mať nebude. Ale zatiaľ mi to nevadí, aspoň ma nehryzie 😀 .