Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Dnešná poradňa: 8 405 gramov, 74 cm 🙂
@mirka2010 dakujem pekne, no bolo to trochu narocne, zacalo sa to tym ze sa jej zhorsil reflux 😝 , v noci casto vstavala, bole nespokojna, uplakana, ale velmi neozuzlavala , ani neslintala ani neteplotovala 😝 tak sme nevedeli co sa deje... a potom som suchla lyzickou u zub 😀 , neskor jej znova zacali rovnake priznaky, som myslela ze idu dalsie ale zatial nic 🙂 a vy uz mate tesaciky?
@bboossoorka zlate deticky...a aky velky chlapisko 🙂 🙂 🙂 🙂
@bboossoorka no mejemu sa v poslednom case akjosi tiez velmi nechce....vzdy chcel po papkani teraz trucuje...no asi sa odstacvi skor ako som planovala....ale myslim ze zaklad pre zdravie dostal🙂
@mirka2010 a aka to bola kasa, co spapal a nebolo mu z nej zle? Pytam sa preto, lebo moja z kase HAMI moja prva kasa prudom vracala...takze asi dva tri tyzdne som jej ziadnu nedala, a teraz by som zase skusila, ale neviem, zase ktoru... ? Obavam sa , ze tie s prichotou velmi pre deti, ktore nie su na kase naucene velmi nie su.....
Baby ktora z vas uz odstavila svoje pupatko?
@nusiki dakujeme 🙂 my este zubok nemame...ani zatial naznak ze by isiel...dasienka su kludne, sledujem ho veru kazdy den a uz len cakam kedy sa objavi prvy zubok, ale zatial nic...mne isli velmi neskoro az v 14 mesiacok prve zubky, tak mozno mame este cas, uvidime 🙂 a uz stvornozkujete, leziete? a ako spinkava?
@zuzky1104 presne ako pises, nasemu asi vadia tie pruchute a presne od Hami priserne zvracal z krupicovej s prichutou vanilky...takze kupila som od Babylove trojzrnnu kasu, nema takmer ziadnu chut, cena perfektna 1,79 a naozaj ani sa nezatvaril, nic, proste pekne papal...tak uvidime dokedy mu to vydrzi...a co je dobre na tejto kasicke je to, ze sa da kadejako kombinovat, ci s materskym mlieckom,ci s prevarenou vodou, alebo mozes do nej pridat ovocie...kupila som ju na odporucanie aj doktorky, aj kamosky, takze budeme to skusat dalej 🙂
@bboossoorka no vy mate kraaaaasne zubky...a aky je krasny chlapcek velky 🙂
@1234lubka ja na tom pracujem od soboty. uz nahradzam jedno ranne a jedno poobednajsie kojenie. chcem to kvoli skole, tu zacinam koncom septembra, tak do vtedy by som nechcela kojit. ale ako tak sledujem situaciu, nocne kojenie nam asi zostane aj tak :D :D
@martinka8 prekrasne 😵 , ale asi by som nespoznala, ze to je Lili 🙂 (keby si to nenapisala a keby ste tam s mm neboli)
@mirka2010 no tak mozno si este pockate ked bude po tebe, ale sa hovori ze cim neskor tym zdravsie budu 🙂 my este nelozime 🙂 , Emka trosicku podsuva nozky ale sa potom prevali na chrbatik, znova na brusko a spat na chrbatik a tak dookola 😀 tak uvidime kedy zacne liezt...spinkat chodi okolo 19 tej, budi sa raz v noci okolo 2 a potom rano o 6 - 6.30, ked je dobra noc tak pospime do 7 😀 , potom ide spinkat po 9 a dnes spala cele doobedie, od 9.30 do 12:00 😀 som uz nevedela co so sebou 😀 a vy ako napredujete?
@kajkovajanka vaazne??? a mne sa ani nezda ze sa tak velmi zmenila 🙂 pre mna je stale rovnaka 🙂 sranda
@zuzky1104 som velmi zvedava, potom mi daj vediet, dobre? 🙂 dnes vecer to uz nebolo take ako vcera, troska ho aj naplo, ale to asi preto, lebo uz mal dost...ja len dufam, ze ich bude niekedy normalne papkat...🙂 citala som ze na toto treba naozaj vela trpezlivosti a treba veeeela skusat...vsak im raz zachuti, pokladikom nasim 🙂
@nusiki teeeeeda, tak tebe krasne spinka 🙂🙂🙂 to nas chodi spinkavat o deviatej, budi sa vacsinou raz a to zavisi od toho ako je napapany, ale do 5 mesiaca to bolo tak okolo tretej, teraz o hodinku skorej a potom vstava tak okolo pol osmej...potom ide spinkat o jedenastej a spinka tak hodinku a pol...potom spi zase tak okolo pol stvtej, ale tento spanok je kratsi a hlavne zavisi od toho, ci sme doma alebo je v kociku...lebo nasa laska spinka najradsej v postielke, v kociku mi moc nepospi...u vas je to ako??? nas tiez este nelozi, posuva sa, pekne je na styroch, ale nekolenackuje este...tiez sa vobec netuleni...ale ked ho posadim, tak chvilku sa prehra aj v sede, ale potom sa prevali na styri a tak je najradsej 🙂 a co vsetko ste uz papali?

@mimuska2 ďakujem, ani som nevedela, kedy si ju videla naposledy. Keď vtedy, keď mala tie vyrážky, tak riadna zmena 🙂 Dúfam, že už sa nám nevrátia, lebo ma švihne 😠
Sophie ako krásne spinkala, zlatučká bola 🙂