Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@jankaja nemyslela som v stoji, ale v lahu na brusku, tak sa naucila plazit a neskor stornoskovat. Bola na brusku zaprela som jej pokrcene nozicky rukou a ona sa odtlacala. Ale ona sa to snazila aj sama robit len sa nevedela pohnut, lebo sa nemala o co zapriet, ked som jej tam dala ruku to bolo radosti 🙂
@kajkovajanka jej tesim sa lebo uz aj my od dnes mame tu podlozku taku aku mate aj vy 🙂 je velmi pekna a suprova, prakticka, dakujeme martinke8@ ze nas na to upozornila, teda aspon mna, nevedela som vobec, ze take nieco existuje 😉
@zuzky1104 nie je za co 🙂 som rada ze sa paci Vasim babenkam 🙂 my ju uz mame ozuzlanu z kazdej strany :D 😀
dnes skusam redsiu stravu, celu slivkovu vyzivku zjedla, aj deci a pol harmancekoveho caju vypila, tak duuuuuuufam ze zajtra pojde lepsie kaka velmi dufam. Dnes zase tlacila strasne dlho a take tri male kamienky vysli, hrozne.
@martinka8 A ty jej pri kakaní aj trošku pomáhaš? Lebo ja keď vidím, že tlačí tak ju vybalím z plienky a pokrčím jej nožičky a držím ich nech môže poriadne zatlačiť... však s vystretými v polohe ležmo by som to možno ani ja nedala 😝
Síce to máš v priamom prenose, ale tá radosť keď jej takto pomôžem stojí za to..
Baby to je hrozné.. dnes bol strašný deň... tie horné jedničky nás dosť trápia... o spodných som ani nevedela, že lezú.. ale toto je hrôza. A dnes už trošku vykukli... hip hip, alebo mám plakať? Tá noc pred nami OMG. To zas bude. Už padám na hubu aká som unavená. A len cicík jej pomôže. A je jedno, že v ňom už nič nie je. Bude ťahať aj na sucho. Len, aby sa upokojila... každú pol až hodinu. A cez deň len na rukách. Ešteže mám tú babu čo mi s ňou pomáha. Som dnes cez obed spala a oni išli von na prechádzku...Monika ju tiež prespala. Tak sme sa tu stretli dve vyspinkané... aspoň dačo. Aj keď som si chcela toho porobiť, ale už som fakt nevládala.
A strašne zle papá. Myslíte si, že to z tých zubov? Ja dúfam, že áno a začne znova jesť...
@monky978 joooj to mi je luto ☹ , myslim ze to je zo zubov, aj my sme dnes zly den, vecer sme zas mali vreskot ako ked sa rezali dolne jednotky 😖 , a mam pocit ze brusko ma tvrde, asi tam ma plno tych bobkov ☹ ☹ tak mozno aj z toho je taka uplakana, zajtra skusim zase slivky, uvidime...drzte sa v noci nech dobre spinkate, drzim silno prsty, dufam ze aj u nas bude klud 😒 😒
@martinka8 harmancekovy caj si uz skusila? a mozno skus zo sypaneho harmanceka jej urobit. kamoska robila malej a trosku pomohlo
@mimuska2 uf, tak nech vas to skoro prejde...
@martinka8 a este mi napadlo, keby si malej skusila kupit probiotika v lekarni. Infans dophilus sa to vola myslim, nam to "predpisala" doktorka z gastra este davnejsie. a napadlo mi to, lebo asi pred mesiacom som ja zacala brat probiotika na zlepsenie imunity, a okrem toho to sposobovalo, ze zo zaciatku som chodila na velku aj trikrat denne 😀 . a chvilku mala dokonca Beki akoby hnacku, a napadlo nam, ze mozno z toho, ze aj do mlieka sa to dostalo. tak keby si si aj ty skusila davat a aj malej davat, ze ci by to nepomohlo?
@martinka8 toto myslim pre Lili: http://monsea.sk/probiotika-infants-dophilus
@nusiki a vlastne aj pre teba je tento moj predosly odkaz pre Martinku
@kajkovajanka dakujem, mam to, berie to, aj ked musim priznat ze nie az tak pravidelne poslednu dobu 😒 , dnes som skusila slivky priamo zo zahrady tak uvidime co bude, ale aj rano tlacila a vysli dva bobky 😒
@kajkovajanka aj ja som tu uz malej davala, ale prestala som uz davno. ak mozno skusim 🙂 a harmancekovy caj vypila vceta celu flasku 🙂
Baby dnes sme boli plavat v Saci, ale ze vobec sa mi to nepacilo. Cisto mi to pripadalo odplavme si a mozme ist domov. Mala aj ked sa jej nico nepacilo rozplakala sa, instruktorka ju zobrala a robila s nou to co sa jej nepacilo, jasne ze sa rozplakala este viac.... To co sme boli na dovolenke, tam bolo plavanie cez klub MOBIK a to bolo uplne o niecom inom. Tam ked mi malu vzali z ruky, presne vedeli co s nou maju robit aby bola spokojna. Bolo to take mile, osobne... 🙂 Vrelo doporucujem hlavne baby z BA co ste. Fakt su super. Pojdem este mrknut do novej nemocnice a pripadne do Barce, ale neviem neviem, Nemali sme ist na tamten kurz, lebo teraz mam velmi vysoko latku nastavenu. Ale do Sace uz urcite nepojdem.
@martinka8 este som aj ja chcela napisat, ze aj ja malemu davam probiotika BioGaia a krasne z nich zacal kakat...neviem, ci som tu pisala, ale nas maly ako sme zacali s prikrmamy kakal raz za 7 dni a velmi mu to islo tazko...naozaj, uziva ich uz asi 3 tyzdne a posledny tyzden kaka krasne kazdy den aj dva krat...a pri kakani sa netrapi...ale ak si dala aj ten harmancekovy caj, to urcite pomoze...daj potom vediet 🙂
@monky978 joooj, to mi je velmi luto, ze to takto zle preziva, chudatenko malickeeeee...ach, ked si to ja predstavim, uz teraz sa desim...a gelik alebo nieco co by jej pomohlo si skusala??? ci iba cicik jej pomoze??? a teplotky nema??? no prajeme vam, nech vam je lepsie...aby ste sa mohli lepsie vyspinkat, lebo ani maminka, ani dietatko ked su nevyspati...no nic moc...poznam doverne 😉 😉 😉
@mimuska2 jaaaj, tak to mi je neskutocne luto...aj my ked nad nasim sedime, tak nechce vobec spinkat...tiez sme mali zlu noc, ale ja si uz zvykam...takze atb nema? a teplotu? ale vari jej tie kvapky uz zaberu, aby nekaslala malicka babika...aj ked s tymi soplikami, to mame skusenost...nas maly ich mal vyse 10 dni, nie a nie skoncit...ale odsvanie velmi pomohlo, aku mate odsavacku?

@mimuska2 chudatenko malicke...a co tak kasle??? inak, aj nas maly uz dva dni tak pokasliava, ale len obcas, ak mu to bude pretrvavat, pojdeme aj my k dr...a teploty tiez mala?