Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@matapo lietadielka robíme aj my, ojojooooj, smejeme sa, že dáva transatlantické lety 🙂
podarená je, lebo si chce evidentne chytiť nejakú hračku, točí sa za ňou, ale nedá jej to a medzi to vpichne aspoň 3 lietadielka 🙂 trdlo 🙂
ale brutálna je, neviem ako vaše deti, ale ona niekedy aj minútu dve vydrží mať vo vzduchu hlavu, časť hrudníka, ruky aj nohy...ja si pamätám, že sme to kedysi robievali na telesnej ako posilňovací cvik a bolo to hrozne ťažké zotrvať v tej polohe...a terezka niektoré dni fakt, že celé prelieta... aspoň bude pevnejší chrbátik 🙂
@zuzulienkaaaa no to moja vôbec nerobí.. bože my sme, ale strašne pozadu... len nemám pocit, že by sme mali ísť na nejaké cvičenia... či?
ale za to už máme 4 zuby 😀 síce to jej v pohybe moc nepomôže 😖
Ahojte,
ja mám síce dcérku narodenú 29.12. ale keďže termín som mala 10.1., tak nejako som začala čítať vás ale prispievať moc do verejných diskusií neprispievam 😒
Len som teraz čítala že @mimuska2 Sophie má nádchu - tak ako Ti baby radia, kúp si nejaký sprej do nosíka s morskou vodou. Ja som pri staršej používala Nivea baby, ale už to neviem zohnať a teraz pri mladšej mám ten Physiomer baby - má asi najlepšie aplikovanie a vždy pred odsávaním jej vstrekni do nošteka - neodsávaj jej soplíky "nasucho" a hlavne keď jej ideš dávať asi Pamycoin máš, tak najprv jej vstrekni morskú vodu, potom odsaj a potom jej daj tie kvapky.
Inak ja tú morskú vodu malej striekam do nošteka každý večer.
Ahojte kočky ja Vás nestíham čítať 🙂)))
@martinka8 my doma prahy nemáme ale dnes som ju našla v kúpelni s fľaškou minerálky ako si masiruje ďasná s vrškom 🙂))
Eliška sa premiestňuje smiešne guľa sa, plazí sa, pološtvornožkuje - nevie ako to nazvať.. je to strašne smiešne čo robí 🙂 A je plne pohybovo iná ako Nikolka tá mi v taký čas už stála a prisržiavala sa čoho sa dalo Ale každé bábo je iné 😉
@mirka2010 dostala ant do nosteka. Nejake čo miesala v lekárni.
@zuzulienkaaaa. Ten sprej mame aj my s tou morskou solou. Je dobry pouzivam ho aj teraz ale dostala ant kvapky do nosa tak viac tie. Už sa to lepsi. Klop klop 🙂
@tamaska no aj Lili sa tak smiesne presuvala par dni, ona urobila par krokov po stvornoszky, ale len tak dva tri a sadla si a potom opat, ale minuly tyzden zacala uz uplne ukazkovo stvornozkovat, a vcera aj tie prahy. Dviha sa o vsetko, ale este sa len dvihne a ostane stat, a trasie dupou :D volam ju trasoritka 🙂 este sa nepresuva popri opore. Len sada a dviha sa 🙂 Dalsie stretko by sme mali urobit v nejakom detskom kutiku.
@martinka8 och, to ma mrzi, ze s tym mate take problemy 😒
@martinka8 my sme kakali bobky zas ale ako pisala @monky978, ked som videla ze kaka som ju rozbalila a pritlacala som jej nozky k brusku, sa mi zda ze lahsie jej to islo, aj ked stale nic moc 😒 ,dala som jej harmancek a hrusku tak uvidime, ale je nespokojna velmi tak neviem ci to je z tych bobkov alebo zo zubov...
...a o kolkej bolo to plavanie v Saci?
@nusiki
@martinka8 tak aj my sme dnes už mali "bobok" ☹ , doteraz kakala krásne. Ale pripisujem to banánu, čo mala včera poobede, prvý krát "živý banán", doteraz ho jedla len vo výživkách. Tak dúfam, že sa to upraví čoskoro a na banán si budeme dávať pozor. Iné nejedla nič, čo neje zvyčajne, okrem vaječného žĺtka, čo mala včera na obed, ale to určite nezapeká
@zuzulienkaaaa aj Natálka robí lietadielko, ruky, hrudník, hlava aj nohy hore. Až sa čudujem, že to vydrží, ja by som to teda tak dlho nevydržala 🙂
@nusiki ja malej tak pomaham tiez, este aj ritku jej roztahujem 🙂 tak dnes rano kakala, ale bobky tiez ☹ ale netrapila sa pri tom velmi, tak som rada, slo jej to celkom lahko. Aj ked boli dost tvrde.
A plavanie je v sobotty o osmej alebo o deviatej. Ked budes volat bude sa ta pytat ze na ktoru chces ist. A myslim ze v stredu len o osmej, ale to neviem isto.
@monky978 tak tak, Vase deticky zacnu vsetko zrazu robit, uvidite, si to uzivajte este ze kde ich polozite tam su 🙂 Do roka nam budu vsetky stat na vlastnych, a potom zase budeme riesit ine problemy. Lili je pohybovo sikovna, ale zase zeby nejako slabikovala,.... hustim do nej mamamama uz od troch mesiacov hehe, a jedine co da je aaaaaaaaaaaaaa.... dookola, teraz trochu zacala robit jjaajajajajaj dookola, .... takze ziadne velke kecanie s nou nehrozi :D
@martinka8 u nás je teda to kecanie úplne parádne. Ide celý deň niekedy tak kričí blablablaadadaa a tak. A dotoho ešte pisti tak je veselo, zato pohyb velmi slabý. Sedi už veľmi dlho sama a ale ani naznak že by chcela ist na štyri neni. Možno je to tym že ma9,5 kila 🙂 ona asi začne rovno chodiť lebo to ju baví najviac a o vstavani ani nehovorím 🙂
@mimuska2 sophie sa už sama stavia na nohy? Šikulka 🙂 Natálka ešte ani poriadne nezistila, na čo nohy má, teda okrem strkania do úst, samozrejme 😀 Som to hovorila na poradni, doktorka povedala, že máme prísť o mesiac znovu, že na ňu pozrie, ale odvtedy Natálka tie nohy viac používa, tak sa mi zdá 🙂

@jankaja Beki sa neotaca z bruska na chrbat, ale myslim, ze to vie urobit, ked velmi chce
@ibajeho suhlasim s tebou, podla mna s tou rehabilitaciou pockaj