Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@akova dakujeme velmi pekne 🙂 aj Vy máte krásne babo pozeram na foto a presne tiež Miško 🙂 super, som na tom podobne, jedine som mu este neskusala dať hrušku a broskynu, ale minule som sa divila, uvarila som mu patizon a normálne mu chutil a to by som asi ani ja nezjedla 🙂 musíme aj my vyskúšať už broskynku s hruskou a najma tie chrumky, vzdy ich zabudnem kupit, tak mu zvyknem dat do ruky rožok nech si zvyká na lepol 🙂 alebo piškotky. Musím už aj ja kupit tu stoličku, krmim ho v takom kresielku polohovatelnom, ale je to už o nicom... Ty si aku stoličku kupovala? Nejaku špeciálnu čo rastie spolu s dieťaťom, alebo obyčko ikea? 🙂 a odpočrúčam bio kukuričnú kašu babylove, malému velmi chutí 🙂
@misela123 hej jedina žena 😀 ja som tam zvykla chodiť za ňou ešte pred tehu, teraz som ešte nestihla isť 😎 My byvame v Bratislave, pochádzam inak z Modry 😉 ta barmanka Zuzka je z Malinova, tam sme chceli stavať dom ale akosi to nevyšlo ☹ , ale chodíme tam dosť časťo.z Mostu pri B. pochádza moja mama. V Tomášove sme inak krstili aj malého 😉 25.3.2012
fáákt? my tiež, v Tomášove sme drobca krstili, bol to asi jediný farár čo nerobil problémy z toho, že nie sme s partnerom vzatí a malého bez problémov pokrstil bez toho, že by si pýtal uplatok, budeme tam mať nakoniec aj obrad, spravil si farar očko u mna 🙂 my bývame v Tomášove, ale ideme stavať v Malinove hned na začiatku "3vody" sa volá tá štvrť. Tak ked budeš mať chuť kočíkovať po Tomášove kludne napíš, rada sa pridám v rámci kofolky v Lagúne 🙂
@misela123 stoličku som kupila zn. Hauck, my mame taký vyšší stôl ako barovy pult a všetky stoličky su nízke aj tato Hauck, nie som moc z nej nadšená ☹ tak uvažujem že ju predám 😕 Pri Ninke som mala ikeácku a bola super, zdedila ju švagriná aj ju používa stále ma o 4 mesiace staršieho Lukaška.... tak už lutujem, že som nekupila len tu ikeácku. Tie rastúce a polohovatelne su určite super, ale ja mam malú kuchynu a to by mi zabralo pol kuchyne 😎
@mimuska2 tak to ma mrzi, ze este kasle babatko malickeeee....hlavne aby vam zajtra kontrola dopadla dobre...budeme na vas mysliet 😉 nas maly spinka...takze mam chvilu, ale vyzaduje si veru posledne tri dni neskutocne vela pozornosti, aj je viac mrzuty a staaaale by si pytal prsnik...tak neviem, ci nema nahodou menej mliecka, lebo citim na mojich prsiach, ze sa menej naplnaju, neviem co sa deje...ci zase nejaka kriza, uz som mala take dve...takze mrzuty je mozno aj z toho...alebo uz zo zubkov...no a v pocas spanku sa nam dava na 4, co ho samozrejme zobudi a tym padom mame teraz dost tazke noci....takze tak
@misela123 naseho maleho davam do stolicky uz asi tri tyzdne...tym ze ma tu polohu v pololezmo, tak je to super...vobec si nenamahal chrbatik, kym este nevedel tak pevne sedkat...teraz je to uz o inom, ked krasne sedka...ale aj tak je zvyknuty na tu polohu, takze super....a hlavne my ho tym ucime aj byt pri nas ked papame...takze kazdy obed mame uz vlastne taky rodinny...vsetci pri stole 🙂🙂🙂
@misela123 my sme tiež preto v Tomášove krstili, chceli sme v Moste, tam ma krstná reštiku kde bolo aj posedenie potom, ale v Moste fararko neakceptoval, že krstná mama malého nemá birmovku, pritom je už krstná malej a to sme krstili v Blave v Blumentále a nebol problém. Tento sa na nič nepytal, len kedy chceme okrstiť 😀 A určite dam vedieť, ked pôjdem 🙂
@mimuska2 ale jasneee, davame kasu, konecne aj taku z ktorej nevracia a este ju aj chce papat...podotykam ze 8 druh ktory mu az zapasoval 😀 😀 😀 ale neviem, mam pocit, ze az tak moc to nepomaha...budi sa mi aj tak relativne dost skoro...co som dost prekvapena, kedze vcera jej zjedol aj celkom dost a potom este papal aj moje mliecko...on proste vystraja pocas spanku...ja viem, dokaze sa dostat aj z prekazok ktore mu narobim 😀 😀 😀 😀 a pretoci sa tak ako chce a hned sa na to zobudi...neviem veru co s tym...
@mirka2010 no tak toto doverne poznam, a pockaj este ked si drobec bude vediet sam sadnut, to mas o zabavu postarane. Mne si Lili sadala v noci aj kazdu hodinu. Uz trochu prestala, len ked ju ulozim, tak este jeden, dva krat sa posadi, rozplace, tak musim prist ulozit ju a dat culmlik a spi dalej 🙂
@mimuska2 no moj len ta hnusna teplota ale vcera sa mi zdalo ze soplil v npoci...dnes nie len ta strasna horucka
@mirka2010 no ako zaspinkal o pol osmej o pol jedenastej bol hore a rev strasny..zaspal a o ť minut zasa..a do pol noci asi 10 raz bol hore....horuci bol jak....sme dali panadol, rano o piatej mal este 39.1 som dala zase panadol a okolo 7 uz bolo po teplote...lekarka vravela ze to je len vyroza...ze moze mat teplotu este dva tri dni
@bboossoorka no nakoniec nic strasne...no ja neviem co je spank odkedy mam syna :D ked sa mi zobu dva krat za noc tak ani neviem ze som bola hore :DD dokonca aj dnes akosi extra unavu necitim 🙂 ale to sme my Matky 🙂
@bboossoorka noo niekedy aj sam parti dobra parti:DD no hej aj mna prekvapil....no sak treba raz za cas aj zenu prekvapitz ne? ne len furt zlostit 😀
baby, ako čsto dávate krpcom príkmy? DEsiata ovecie, obedík a kaša? Olovrat len MM alebo UM? Alebo dávate ovocie aj na olovrantík? A čo už papajú vaše decká?
@misela123 zlaty drobec 🙂 a aky vesely 🙂 . nasa mala uz od vcera sedi v jedalenskej stolicke 😎 , lebo uz vie sediet sama. ale zda sa mi, ze jej lepsie chutilo papat po starom , teda sedela na linke chrbtom opreta o mna a tak som ju krmila a nenapadne jej drzala ruky, aby mi nebrala lyzicku a neodzabkavala vsetko 😀
@akova och, chudatko 😒 . tak to mi je luto, ze to je take vazne. a radsej teraz, kym je maly, to mas pravdu. ked som chodila do skolky, prechladila som sa, mala som zapal mocoveho mechura, tiez nic moc.. ale vela si z toho nepamatam (vesele vysetrenia, veru hej 😝 ), tak dufam,z e sa to poriesi uplne, kym vyrastie 🙂 , drzim palce aj ja, potom nas informuj, ze ako pokracujete 🙂
@akova a ako davas brokolicu? iba ruzicku, ci aj s hlubikom? lebo hlavne hlubik nafukuje. ja sa snazim dat z hlubika co najmenej a zatial neboli ziadne problemy. a ja tiez tocim dookola asi 5 druhov 😀 , ale najvacsi uspech ma zemiak+kur. masko+brokolica+karfiol 😀
@rebecca2006 davam rano mliecko, desiata cerstve ovocie s piskotikom, obed zeleninka a masko, a olovrant vyzivka, vecera kasicka a potom este moje mliecko na noc a v noci.
no my sme boli na poradni mame presne 8kg to znamena že za tri tyždne pribral 800deka.idu nam očne zubky a inak sme v pohode.......
@1234lubka no tak naštastie je to len o vyroze....nech to rychlo prejde
@mimuska2 už len treba vydržat kašlik prejde a bude dobre...joj deturence budte zdravučke bo potom maminky smutnučke ☹
@martinka8 tak to si viem predstavit, ked si bude vediet sadnut sam...to si uzijeme, uz teraz to vidim...a nic vam nepomohlo??? ani nejaku fintu nemas??? ja ho skusim tak obobabusit dekou, tak to je jemnucka prekazka, ale ked chce, tak sa pretoci, da na 4 a hotovooo, stastny s rozospatymi ockami sa tam hojda... 😠

@1234lubka a co sa dialo??? co s tou teplotou? ako je malemu?