Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@lua ANO!! Prekonali sme SIESTU CHROBU!!! Maly ma dnes vysypane brusko aj chrbatik akoby potnickmi a na hlavicke ma tiez fliaciky..
@mirka2010
@kajkovajanka
@jankaja vieš čo ja som si napr. nevšimla keď jej rástli dolné jedničky. A aj ma na to upozorňovali, že za chvíľu výjdú von.... a ja som tam nič nevidela až keď sa predierali špičky. Ale pri horných to normálne bilo do očí. Som jej nadvihla hornú peru a pod perou mala romálne zuby. Oni boli pod ďasnom a trčali také kopčeky pod perou. A potom už sa pomali začali drať von. Snáď som to normálne vysvetlila.. nie ako tatár 😀
@larosa kde na THC je kik?
@nusiki zlatucka je Emka velmi 🙂 . aj Beki tak otvara ustocka, ked jej chuti 🙂 , vcera som normalne nestihala naberat kasu na lyzicku a uz ma cakali vratka dokoran 😀
@nusiki strašne je podarená. A hlavne zírám na tú porciu, to ja mám pocit, že ESreka je dobrý papkač oproti tomu, čo mi predvádzal Martinko,ale zje mi max 120ml, a to sme ešte celé zababrané, tak polovica je n ašatách... A musím jej robiť také riedke polievočky, s týmto by si neporadila.
Inak dnes som jej daôa trochu viac mäska, tak na mNa pozerala, že ako čo to má byť, tak som zvedavá, či jej zajtra bude chutiť.
A včera som jej urobila marhuľové pyré, no ja tým marhuliam nerozumiem, surové boli arádne sladké a pryé kyslé strašne, ja som to ani nemohla zjesť, ale jej to chutilo...
aku velkost mam upit malemu na zimu? 9-12 ci rovno 12-18?? v januari ma rok....asi radsej vacsie nie?
boze ten ale vystruhal grimasu :DD
@1234lubka inak, to je tiež vec, nad ktorou maturujem, či mám kupovať 9-12 alebo už ďalšiu veľkosť. Zatiaľ kupujem všetko 9-12, potom asi uvidím podľa potreby.
Ale inak tie veľkosti nechápem niekedy, napr. máme body bez rukávov Japitex, veľkosť písaná 86, ale zodpovedá to 74-ke. Tak to už čo je, že je to o 2 veľkosti menšie. A prišla som na to náhodou, lebo sme to dostali a mala som to odložené v zásuvke, že až na budúce leto budeme nosiť (kukla som, že 86-tka, tak som to rovno uložila). By som sa prekvapila potom 😒
@jankaja aj u nás je to tak s veľkosťami tiež som mala potriedené a odložené veľkosti, ale raz som tak prehrabla a zopár vecí ostalo ponosených možno raz dvakrát :( Eliška je útlučká ale už nosíme niečo aj 80.
Ešte ma čaká tiedenie jedného vreca vecí čo sa mi vrátilo po staršej tak idem loviť nejaké kúsky 😀
@kajkovajanka nie, nedari sa, asi by som mala kontaktovat admina.. 😎
a s tym kojenim budes mat asi pravdu, same prikrmy a na kojenie poriadne neostava priestor, a preto dnes ma livi dietu 😀 papa len vyzivky a plus kojenie.....aj, ked to nie je riesenie, ale trosku to s tou stravou odlahcime, a urcite prezije, ked jeden, ci dva dni nebude papat prikrm... 😀
a inak, zeby plakala ze je hladna...absolutne...
@zuzky1104 no to je cudne s tou strankou 😀 . ale teda, zatial sme sa dohodli na pondelok na Anicke, cas este nevieme. pocasie by podla predpovede malo byt dobre, tak by sa to mohlo podarit 🙂 . ked budeme mat aj cas, budem ta informovat dalej 😉 .. a z mliecka Livi hladovat urcite nebude 😀
@rebecca2006dakujem. tak to bola jedna broskyna a asi stvrtka jablcka s vlockami 🙂 spapala cele a mozno by si este dala aj viac 😀 😀 ja jej davam taku konzistenciu, na obed mala kuracie prsicka, vlastne polievocku so zeleninkou a maskom ale to v skutocnosti nie je polievka lebo ked jej popucim zeleninu a maso ta je z toho kasa 😀 😀 ale chutilo jej aj to, a vcera jej neskutocne brala cuketa, mrkva a vajecny zltok 🙂 a paci sa mi ze ked jej chuti tak len maloco je mimo, vsetko ide pekne do ustociek 😀 😀 😀 😀
ja som asi prisla na to, kde bola chyba v nasom papani: davala som jej to jedlo/UM asi velmi vlazne (bala som sa, aby nebolo prilis horuce 😖 😀 ). a raz som jej to urobila teplejsie a ovela lepsie papala 🙂 . tak to skusam, ze ci ozaj je to tak. a mozno, ze bude papat aj ovocie, lebo vyzivky som ozaj neohrievala 😀
@kajkovajanka Natálka tiež radšej teplejšie, ale samozrejme ovocné výživy nezohrievam, tie má izbovej teploty. Ale UM a mäsovo-zeleninový príkrm má teplý 🙂
@tamaska hej, niektoré veľkosti sú riadne uletené. A tiež nechápem, keď kúpim napr. overaly 3 pack a jeden z nich je očividne dlhší, ako zvyšné 2. Že ako sa im to podarilo (v tomto prípade Tesco).
@jankaja nam sa to stalo s novorodeneckymi body, jedno z 5 bolo dlhsie 😀 , ale aspon ho mohla mala dlhsie nosit 😀
@1234lubka aky dravec na fotke 😀

@nusiki My sme včera na desiatu skombinovali dve slivky, pol broskyne pol jabĺčka a dnes pekná kaka hneď ráno 😀