Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Akurat som dopiekla linecke a van rozky a poviem vam som hotova a nemozem na chrbat.
@zuzky1104 dakujem za povzbudenie, stale si kontrolujem pohyby ci nahodou nezmenil ten nezbednik polohu, ale ee, kope ma do mechura a ja nestiham dobiehat na vecko...ale sak uz je to za par...tak dufam ze sa este otoci a ked nie tak v utorok idem ukecat doktorku aby sme zariadili sekciu, lebo ona ma presvieca ze sa to da porodit aj prirodzene...ale ja ten pocit nemam...tak uvidime kto bude presvedcivejsi 🙂
@mimuska2 no pokial viem, tak sa nemusis otvarat az do konca, ale zase mozes sa otvarat aj mesiac skor. Ja neviem presne, povedala len ze mam skrateny krcok, neviem ci to znamena ze sa aj otvaram, ale asi nie.... ako prvorodicka si niekedy pripadam ako cudzinec.... neviem co mam cakat, co co znamena.... som velmi vdacna za take fora, kde sa clovek aspon nieco dozvie.
To si zvladla aj linecke aj rozky v jeden den? Ja to mam rozplanovane na jeden den jeden druh... 🙂 viac by som nezvladla. 😀
@michaelka5 drzim palce nech sa maly este otoci, ale ja som citala o tom viac clankov a vraj porod KP je velmi nebezpecny hlavne pre chlapcov, ze by im to mohlo poskodit semenniky. Tak sa radsej dobre poinformuj u svojej lekarky, pripadne u ineho porodnika 😉
@mimuska2 no neviem ako je to na kramaroch, ale u nas v nemocnici je to rovnako v podstate ako bolo doteraz na poradni. pozru ti moc, zmeraju tlat, pozru zo spodu, jedine co je navyse je CTG, taze ta napoja a sleduju srdiecko babatka a kontrakcie 20 minut ... a to je vsetko, pripadne ultrazvuk na prietkoy, ale to nerobia stale.
@martinka8 Dr. sa tak vyjadrila, že do januára nevydržím a 29 má smenu tak uvidíme, ja by som brala aj 25 😀
to by som od štedrovečerala a aj nový rok by som možno stihla byť doma 😉
@larosa ja by som ešte tento rok porodila a aj hneď ale ešte nech vydrží do konca 38t., myslím že keĎ sa otváram, tak mi len prepichne vodu aj pri prvej to tak bolo a do cca hodinky a pol bola malá na svete. A možno ma prekvapí nejaké samospustenie 😅
Stromček už máme ozdobený aj čiastočná výzdoba by bola 🙂 ale ešte vymyslieť nejaký darček pe mužíka 😒
jaaaaj ,moj drobcek zase čkaaaa..... a to som chcela ist uz spat 😒
už len 22 dní 🙂)) už som ako Žbirka 😀
včera som konečne umyla posledné okno 🙂 no kým som zavesila záclonu trvalo to...asi 8x som musela vyliezť a zliezť, lebo stále bolo niečo nakrivo a ja by som na to nemohla pozerať ☹ také veci ma neskutočne rozčuľujú...
ako kočky vyspaté? ja hej, konečne, nič ma nebolelo 🙂 asi z únavy 😀
@tamaska no môj asi dostane autíčko na diaľkové ovládanie, strašne ho chce, jedno už rozbili s dievčatami 😀
@mimuska2 ja musím piecť s dievčatami, takže asi až cez víkend, ale neviem, neviem, v sobotu mám angličtinu skoro celý deň, tak až v nedeľu 😒
@martinka8 @tamaska mali by sme si asi vymeniť čísla a aj mená 🙂 keď budeme v nemocke, aby sme sa spoznali 😀 napíšeme si cez IP?
Pekný deň a držte sa 🙂
@larosa Ja mám na pláne piecť vanilkové rožky, medové rezy, perníčky obaľované v čokoláde také ako kúpený perník so slivkovým lekvárom, zmrzlinky to sú také karamelové v oblátke stočenej do kornútka a asi parížske rožky mám bohoví 😀 recept pred týždňom som ich robila ocinovi na 50-tku... a výzdobu budem riešiť asi až okolo 22. decembra to stihnem 😒 a keď nestihnem tak manžel to bude musieť zvládnuť aj bezo mňa.... uvidíme kedy sa náš drobec vypýta na svet.
@larosa ja mam este 27 dni 🙂 juj super aj tak, ze je to uz konecne skoro tu. Uz mam fakt dost. Ale spala som aj ja celkom dobre, som prisla na to tiez, ze ked som vycerpaa tak spim lepsie. A ked zle spim jednu noc, druhu vacsinou lepsie, lebo som unaavena. Okolo druhej v noci ked som bola zase na WC, tak som mala riadne tlaky dole.... zacina to byt zaujimave, bolest brucha, ale tak dost silno a tlaky strasne, ale tak zaspala som a rano uz OK. Cislo a meno som ti poslala do IP, keby si nahodou rodila, alebo ostala v nemocnici, alebo nieco tak napis SMS aby sme o sebe vedeli.
Robia nam balkon od vcera, tak trcim doma a nic poriadne nemozem robit, Dnes to vraj dorobia tak do dvoch hodin, tak velmi verim ze to tak bude. Chcela som si popratat obyvacku a postavit stromcek a nic z toho, kedze balkon mam z obyvacky.
@tamaska tak ked budes rodit 25.12 - tak sa stretneme heheh :D ja idem vtedy na poradnu. 😀
@mimuska2 to mas dost daleko do nemocnice teda, nieje ziadna skor ako kramare? Ja mam svoju asi tak 7 km od bytu 🙂
😠 ahojte ja som túto noc aj minulú strašne zle spala unavená som bola aj očká sa mi zatvárali ale mám strašnú migrenu - už viem čo to je doteraz som to nepoznala 😖 od tej bolesti som muselia siahnuť až po paralene ale iba deckom, trochu prešlo tak som zaspala a klasika zazvonil budííík ale teraz som to trošku dobehla.
@martinka8 dám vedieť 21. čo mi povie Dr. že kedy?
No bambulky ja som sa včera nepotešila.. Išla som na poradňu a že neordinujú tak neviem ani to či sa otváram ani neviem nič nové ale v pondelok hádam zistím... ☹
Martinka8 U teba sa to už nejako začína... Ja som dnes nejaká nesvoja také zvláštne závraty a každú chvíľku som na WC a malý sa mi nejako tlačí do spodu....
Baby kde ste kupovali nejaké kvalitnejšie bavlnené plienky lebo ja som jedny kúpila raz oprala a už vyzerajú ako keby som ich mala 10 rokov vyťahané až hrúza... 😝
@larosa no ja by som chcela dopict dnes suchsie lebo kremove by sa mi pokazili a kedze nemam balkon nemala by so ani kde dat.zatial mam medovniky,linecke a vanilkove rozky.dnes chcem medvedie llabky a take nove s pudingoveho cesta.21 urobim kremov a mozu ma odvies rodit🙂
A ze vyspana hmm posledny mesiac niesom bo ma boli troska bruso ked sa otacam takze sa vzdy zobudim.inak je ta bolest normalna?taka slabsia.
jeiny015 no ved preto sa pytam bo uz by som aj mohla byt ale dr mi v utorok povedal ze ece niesom vobec.
@mimuska2 wauu, tak ty si šikulka 🙂 ja nemám upečené nič 🙂
@siuzun k plienkam- medzi najlepšie patria Kikko- bambusové, trochu sa zrazia a sú strašne drahé- balené sú po 3ks a stoja okolo 9€, ja mám dve balenia, ale to kvôli tomu, že budem používať len látkové plienky a chcela som niečo lepšie 🙂 ďalšie kvalitné sú Kikko- bavlnené- kus stojí okolo 1,2-1,5€, čo je celkom fajn suma, balené sú myslím, že po 10ks, no a potom ešte MaM, ale tie sú teraz vraj vypredané. Kikko kúpiš aj v DM, obidva druhy.
@michaelka5 no ono da sa rodit aj tak, sak niekedy usg neboli a vselijak sa rodilo, to je pravda, ale jedno je vsak iste, ze ide o komplikovanejsi porod a niektore nemocnice tak ani nerodia len sekciou, a kolko vazi teraz babo? lebo keby bolo velke...jojoj.. 😝 ale ja verim, ze sa aj aj Tebe otoci...inak mojej znamej sa dcerka otocila 2dni pred porodom, ale naopak hore hlavou, takze....no uz aby sme to mali za sebou, ze? 😉
@larosa
@siuzun
@zuzky1104
@mimuska2
@tamaska
@martinka8 ahojte baby..tak ja som bola včera na poradni a som otvorena na dva a vraj možno nevydržim ani do 22 teda do dalšej poradne...tak ak nahodou spomente si na mna aspon každi den na minutku a ked sa tu nebudem objavovat tak prave tlačim maleho drobca na svet.....držte palčeki...............
@bboossoorka držím palce 🙂 nech ste zdraví obaja 😀

@mimuska2 super, tak to sa velmi tesim 🙂 som pozerala cely den kedy napises. Tak hadam budeme este vsetky doma sviatkovat 🙂 a potom sa nam to roztrhne jedno po druhom 🙂