Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Aj ja?uz len 26 dni.🙂🙂🙂
dievcata prajem vam krasne Vianoce a stastny Novy Rok..hlavne rychly a co najmenej bolestivy porod 😵
..ja som to takto pred rokom tiez mala za par a uz sa tesime z krasneho syna 😵
@tamaska no dnes som prave na teba mylsela rano, ze si sa dlho neozvala, ci uz niesi v nemocnici 🙂Taze budes nakoniec prva??? Som velmi zvedava. A to ako mas prist 29teho na poradnu? ci uz na prijem a ti vyvolaju ci ako??? Mas bolesti? Ked si tak otvorena? Ci ani nevies, ze sa otvaras 🙂 ?
@martinka8 bolesti mám sem tam v noci predminulú noc som mala cca od polnoci do pol jednej potom som zaspala a zas som sa zobudila okolo pol tretej a opäť asi hodinku ale boli také mierné. Inak okrem bolesti krížov - čo asi trápi skoro všetky je to celkom OK. Na poradňu mám prísť už s taškou, pozrie a uvidíme či ešte pošprtá alebo pojde samo =) To že sa otváram ja asi nevnímam alebo to neviem rozpoznať. Len dúfam že sa to nerozbehne ešte pred Vianocami už som sa nastavila tak že som doma s rodinkou. Ale Dr. je tam skoro každý druhý deň, takže keď ma to chytí mám volať.
@slniecko77 dakujem....dufam, ze bude krasny a nie velmi namahavy 🙂
@tamaska držím palce nech si doma na Vianoce 🙂 toho sa bojím aj ja, ale podľa dnešnej poradne to nebude tak skoro 😀 tak keď nie v nemocke, tak sa stretneme niekde na koláčiku 😀 aj s @martinka8
všetky darčeky poriešené a zabalené, označené menovkami 🙂 veniec na dverách, zajtra stromček a už asi nič nepečiem, môžu prísť Vianoce 😵
@larosa takze podla poradne vsetko OK??? tak budes sviatkovat doma 🙂 Ake mas inac vybrate mena pre drobca?
@tamaska drzim palce nech sa to rozbehne samo ale az po vianociach. Som zvedava co mne povie na poradni, ja sa necitim nejako velmi zle ale vecer mavam bolesti tlaky a tvrdnutie, stale.... tak uvidim v nedelu.
@mimuska2 ja sa tiez zatial tesim, asi preto ze neviem presne co ma caka 🙂 a tesim sa na drobceka. Fotky by mali byt zajtra tak potom pridam, bolo to uplne super. Sme si to uzili 🙂 A budem mat peknu pamiatku na to brusisko, ktoreho sa dufam coskoro zbavím 🙂
Dievcata, kedze je to moj druhy porod tak ja sa uz celkom slusne bojim a zacinam stresovat, no nic nejako uz len von musi 🙂 , u nas to vyzera tiez az po Vianociach, tak verim , ze vydrzime, lebo moj lekar tu samozrejme cele sviatky nebude 😅 , a ake su velke vase deticky?
@zuzky1104 ani mne nikto malu nemeria.... ☹ Tiez netusim aka je velka, naposledy som sa dozvedela vahu v 30tt. Ty vies váhu svojej???A ako ja hovorim, ze ked to slo dnu nejako musi aj von 🙂 ale ty aspon vies co ta caka. 😀
@mimuska2 no to si nepribrala vela 🙂 ja zatial 7 kg, a to som velmi prekvapena, lebo som cakala ze priberiem aj 20. Moja mamina pribrala pri mne 20 a pri bratovi 25kg, tak som to nejako ocakavala, ale som rada ze to tak nieje, uz aj pred tehotenstvom sa mi zislo peknych par kil zzhodit, taze som si ich v tehotenstve nenabrala az tak vela nastastie 🙂
@martinka8 @zuzky1104 ani ja nemám malú meranú dokonca ani v 30 t som nevedela váhu akurát pri jednom sone mi merala stehennú kosť a povedala že zodpovedá príslušnému týždňu a dňu, tak na uspokojenie to stačilo. Ale nečakám že bambuľka bude veľká, prvá mala 3125g a 47 cm narodila sa na 38t+1d. a ja som mala 3000g a 48cm 😀
ja som priberala pomaličky ale tieto posledné dva mesiace sa to akosi rozbehlo došla som za celé tehu + 10kg zatiaľ a to idú ešte sviatky 😉
Mamičky s januárovými detičkami, dovoľte, aby som sa k vám pridala. Občas som sa ocitla v tomto fóre, prečítala si vaše komentáre o vašom tehuľkovaní. No čím viac sa blíži termín ´, tak vo mne rastie napätie.Cakáme prvé dieťatko ,chlapčeka, a prísť by mal 6. januára. Dúfam, že sa nebude ponáhľať a sviatkovať budem doma. Vidím, že aj vy zamestnávate myseľ vianočnými prípravami. Ja dnes tiež zdobenie medovníčkov, a chystám sa na marlenku. To za mestná moje ruky a hlavu na pár hodín. Prajem vám, aby ste si ešte vychutnali každý okamih s bruškom, a chvíľu už všetky budeme zase v "inom" mamičkovskom
stave🙂
@martinka8 už sa teším na fotečky 🙂 mne potom brucho chýbalo, tak som si zvykla a teraz nemám veľmi veľké, pribrala som asi kilo 🙂 mená nevybraté, myslím, že sa budeme dohadovať aj na pôrodnej sále 🙂 pri prvej to tak bolo 😝 a druhá sa deň volala Klára a potom tri dni len bábätko 😀 a teraz je Saška 🙂
@zuzky1104 pomaly začínam mať stres aj ja 🙂 ani netuším aké veľké je 🙂 nepýtala som sa 😅 a kde rodíš?
@mimuska2 @tamaska tak to ste nepribrali veľa, ja som pri prvej pribrala 17kg 😀
@tinika3 vitaj a nech si užiješ sviatky doma ako my 🙂
ahoj baby .tak dr mi oznamil že babo chce ist von a je pripravene......ale ja nie som pripravena strach až do....a prave preto že viem čo ma čaka....takže keby dačo mam ist rovnno do nemocki a tlačit......a k tej vahe...ja som pri malej pribrala 22kila a isla von normalne len s 12hodinovym tlačenim...a teraz som mala na začiatku 54 a teraz mam 72 tak čo vy na to.a to ani bruško nemam.
tak som vybrala nejake fotecky a par priadala 🙂
@bboossoorka fufa, tak sa drz, a informuj nas, drzim palceky, myslim na teba 🙂
@larosa uvidite ake meno bude pasovat🙂ale daj po mamicke alebo po ockovi🙂
@bboossoorka tak to sa drz a aspon vianoce si uzi doma🙂
Prisla som nato ze uz mi stoho pecenia poriadne hrabe. 😖
My máme prichystané Matúško a ak sa pomýlili tak Paulínka. Nech už je ton čokoľvek, len nech je drobček zdravý. Z toho mám väčší strach ako z pôrodu.
@bboossoorka joooj moja, držím palčeky nech si doma na Vianoce, lebo malú by to asi nepotešilo ☹ ani moje by neboli rady... drž sa celá a spolu nohy 😀
@martinka8 fotečky som pozrela, krásne 🙂 ty počuj ty si Chovanová? 🙂 lebo tvoj mužík mi je strašne povedomý...z jednej inštitúcie... 😀
@mimuska2 to s tým menom si veľmi zle vymyslela 🙂 mne sa moje meno veľmi páči a muža by nič viac nepotešilo, ako keby sa syn volal po ňom, ale mne sa strašne nepáči keď sa deti volajú po rodičoch 😝 raz som totiž spoznala jednu rodinu a tá mi to tak znechutila, že až ☹ otec bol Peter, matka Mária a deti Mária, Petra a Peter 😠 proste horor a odvtedy sa mi to nepáči, ale ak sa náhodou nedohodneme na chlapčenskom mene, tak možno privolím 😅 ale šak času dosť 😵 nie? a daj si pokoj s tým pečením a oddychuj 😉
ahojte babizne, tak sa (aj ked prudko oneskorene) pridavam k januaru aj ja, s oficialnym terminom 20.1., ale kedze planujeme cisarsky, bude to niekedy po 12.1. ste tu niektora s podobnym terminom do bratislavskeho ruzinova?
kazdy hovori ze no ale ty nemas brusko na dievca ale na chlapca,uz som s toho na nervy.velmi som chcela chlapca ale uz som zmierena s kockou a vsetko nachystane pre dievca.ved to len privolaju 😠
@mimuska2
@martinka8
@tamaska
@larosa baby mala v 36tt mala 2500g, mohla by mat viac, ale ani prva dceraka nebola velka, mala len necelych 3kg, takze aj teraz neocakavam, ze bude mat nejak extremne cez 3kg, rodit sa chystam v novej u dr.Mikolaja, ktory cele sviatky je na dovolenke, tak dufam, ze ho pockame 😅
Inak pribrala som statocne, uz teraz je to 20kil, spolieham sa , ze zhodim tak ako pri prvej, raz-dva, dokonca menej nez pred tehu, no uvidime 😉 casto ma uz pobolieva podbrusko, zacinam byt z toho nervozna, no , co uz , uz len vydrzat! Dievcata, krasne Vianoce prezite v radosti a pokoji, a
@bboossoorka tebe drzim palce, kedze si tu tak na spadnutie, ale potom Ti vsetky budeme zavidiet 😉
@zuzky1104 ja som tuto noc ani nespala bolelo ma podbrusko a mala som zvlastny pocit.potom som si sama sebe nahovorila ze asi zacnem rodit nic pritom🙂mne uz hrabe🙂ja som pribrala nejakych 10 ale na sebe ich vobec nevidim vsetko islo do bruska.dokonca ani prsia mi nenarostli a nato som sa taak tesila ☹

uz len 15 dni do porodu juuuuuuuuuuuuj uz sa tesim :D