Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 no vidím, že budeš asi prvá A ja som tam 29 ako na koni keď ma do vtedy nič neprekvapí ale to sú už len 4 dni. 😉 a držím palčeky, aby to bolo spontánne
A kedy, ti robili krvné testy, že máš zlé výsledky ja už ani nepamätam kedy mi brali krv.
@larosa ešte nehovor hop, aby sme sa nestretli všetky tri na jednej izbe. a ak nie určite nejaká kávej v meste bude 😀
@tamaska tak mne robia hlavne tie pecenove, lebo koli tomu mam problemy uz od 26tt, preto som aj tak skoro chodila do nemocnice na poradnu, ako rizikova. Vtedy mi hrozilo ze budu musiet tehotenstvo ukoncit, nastastie sme to potiahli az do 38tt, ktory v podstate ukoncim. Preto musim porodit co najskor, aby som nebola viac ja ohrozena. Tak preto sa aj bojim aby bolo vsetko OK. A aby aj bambulka aj ja sme boli zdravotne v poriadku.
Urcite dam vediet 27meho po testoch, ako to bude, lebo vravela ze mi zavola a upresnime si to. Asi nebudem ani spat dovtedy .... ☹
@siuzun Aha takže vrch bruška a ja som si myslela, že to musí byť padnutý spodok bruška, akoby hlavička tam dole ... na vrchu bruška miesto na ruku mám... tak možno už mi padlo, ale včera mi svokra povedala že ho mám stále akosi moc hore... tak neviem, ale sak to je jedno.... jeden príznak uz tu mám a to sú opuchy na nohách, zajtra idem do poradne tak uvidíme co povie dokina... Inak to čakanie ani nehvor, to je asi najhorsie z celého tehotenstva, neverila by som ze tieto posledné týždne sa tak budú vliect, celé tehu mi ubehlo stráááášne rýchlo a teraz ked čakáš na ten vytúžený deň D tak sa to vlečie a vlečie.... ach nech sa to potom tak vlečie ked budeme mať bábätká aby nám tak rýchlo nevyrástli - len to zasa pôjde strááášne rýchlo.... No a ja som si tak ešte povedala, že pri mojom šťastí budem určite este týždeň prenášať 🙂 - no to si neviem predstaviť 🙄 🙄 🙄 !!!!
Ahojte tehulky 🙂 neviete mi niektora z vas poradit?...od obeda mam ako keby svalovku medzi nohami a teraz neviem co to je a ani nevladzem na chrbat ☹ nemozem sa uz roztahovat? 😒 nemate s tym nejake skusenosti?
@jeiny015 caukoo, ta svalovka su skor poskracovane svaly a ten chrbatik si daj jemne na fitlopte... a mas pravdu 🙂, to je jeden z priznakov priprav na porod, vsetko je intenzivnejsie. Ak ti k tomu zacinaju opuchat nohy a ruky, pripadne uchop ruk, ze ti padaju veci, blizi sa to 🙂.
@mariankach prsty na rukach mam opuchnute uz asi 3 den, ale nohy nie.....tak ze by sa to uz blizilo to by bolo super uz sa neviem dockat 🙂
@jeiny015 to mas presne tak ako ja, uz asi 4 dni mam prsty na rukach ako bambulea uplnbe stuhnute, nhy nie. Ja osm pekne dnes ran o vstala, vytiahla fitloptu, deku a cvicila ako na cvicku, pretoze som spala stylom - "pokrcene nohy". Ja sa tiez uz tesim, zaroven samozrejme chem babetku dat cas ktory potrebuje - lebo mam par kamosiek, co behali po schodoch, umyvali okna a podobne 😀.
@mariankach tak ja sa velmi nenamaham tiez jej nechavam cas kolko len chce.....vsak raz z mojho bruska urcite vyjde a tych par dni si uz vyckam aj ked netrpezlivo.... 🙂
@jeiny015 ooo urciteeee, inak kukam, ze mas termin podobne ako ja 😀, dokonca este skor.
no aj ja som si to uz prezerala 😀 to je tvoje prve babätko?
@mariankach Dievčatá, aj ja teraz začínam 39. t. Ruky tiež večer opuchnuté. Až ma bolia, keď ich chcem zovrieť v päsť. Odporúčam aj ja trošku si zacvičiť. Ja aj poležiačky pri telke aspoň pánvové. Aj vy zle spíte. Ja každú noc presne o druhej otvorím oči. Prechádzam sa po byte. A cez deň musím stále niečo robiť, lebo len rozmýšľam a pozorujem sa či už. Neviem sa už dočkať.
Tak baby zajtra nastupujem do nemocnice. Posledne co mi povedala je, ze zajtra to musime ukoncit 🙂 Takze sa mozno malinka narodi uz zajtra. Najneskor 29teho. Ak to nepojde normalne tak cisarsky 😒 Myslite na mna, zacinam stresovat teda... 😝
@tamaska neviem ako to planuje doktorka, vravela ze mi dnes este zavola,.... tak uvidim, ale napisem SMS zajtra vecer urcite, ked budem vediet ako som na tom, ci sme porodili 🙂 alebo az 29teho. Mozno sa stretneme na vzdycharni 😀 V kazdom pripade budeme spolu v nemocnici tak ci tak.... sranda. Oslavime Novy rok, treba nam zbalit nejaky nealko sampus 🙂
@jeiny015 dakujem pekne 🙂 dufam ze to bude OK.
@tinika3 ja zase tak do druhej ani zaspat vacsinou neviem, uz som z toho na nervy a potom ked konecne zaspim som o stvrtej hore vyspata a zase neviem zaspat.... 😖 Potom zaspim az okolo siestej, siedmej a vydrzim maximalne do pol deviatej. A takto skoro kazdu noc.
@tinika3 😀 veru tak, mne je vecer najhorsie uz pisat. Ale je to dobre znamenie, ze sa drobeckovia uz chystaju. Ja sa budievam tiez ako-kedy, v noci 2:30, ale potom este spim, nastastie...
Baby, dnes som bola na poradni a som pekne nastvaná.... doktorka ma vobec nepozrela zospodu a objednala ma až o dva týždne že ak nahodou dovtedy neporodim tak mám prísť 10teho....este som sa jej spytala ze ci ma nebude vysetrovat a povedala ze nie - no tak absolutne neviem na com sme - co ak som uz otvorena? co by ste robili na mojom mieste?

@martinka8 Neboj budem ti držať palčeky aby sa to podarilo s tou vyvolávačkou...... 😉